BESTIL TILBUD
30 872 872

Rejser til Cancún

Ubekymret afslapning i Mexicos strandparadis

Rejser til Cancún

Glæd dig til stemningsfulde dage på stranden

Cancún er Mexicos badeferieparadis nummer et. Den verdenskendte by ud til Det Caribiske Hav har alt det, solhungrende turister drømmer om. Her venter lange, hvide sandstrande beplantet med eksotiske palmetræer og store all inclusive-hoteller på række.

Med solgaranti året rundt, lækre restauranter, livlige barer og gode muligheder for at tage på dagsture er det fuldt forståeligt, at millioner af mennesker rejser til Cancún. Du kan bo i Cancún på hele din ferie, eller du kan kombinere med flere skønne steder på Yucatán-halvøen som Tulum og Playa del Carmen.

Fakta om Cancún

Indbyggertal: 628.000
Tidsforskel: -7 timer
Ideelt rejsetidspunkt: Hele året
Visum: Nej, op til 180 dage
UM’s Rejsevejledning: Læs mere her..

Rejseforslag til Mexico

Luksusliv i hotelzonen

Når du rejser til Cancún, anbefaler vi, at du bor på Zona Hotelera, som på dansk kaldes hotelzonen. Det er en 22 kilometer lang tange, der går ud fra kysten i form som et syvtal. Der er én vej, som går ud ad tangen, og langs den finder du et hav af hoteller med direkte adgang til den dejlige strand.

Her er hotellerne høje og luksuriøse, og de fleste af dem tilbyder all inclusive, så du kan nyde de smukke omgivelser uden at skulle tænke på, hvor du skal spise næste måltid eller bekymre dig om prisen. På vejen finder du også masser af butikker, restauranter, barer og natklubber, hvilket giver hotelzonen en livlig atmosfære, som minder mere om Miami end Mexico.

Isla Contoy paradis øen ved Cancun, Mexico

Sejl til små paradisøer

En kort sejltur nordøst fra byen ligger den lille paradisø Isla Mujeres, som du nemt kan besøge på din rejse til Cancún. Her er mere fredeligt, men strandene er mindst lige så fantastiske her, hvor vandet er turkist og roligt, og sandet er blødt og lunt. Færgen sejler hele dagen, så det nemt at besøge øen på en dagstur, hvis du trænger til at komme væk fra den livlige hotelzone.

Endnu mere stilhed finder du på Isla Contoy, som ligger lidt længere nordpå, men som ikke er mere end en halv times sejlads væk. Her finder du ingen store hoteller, men til gengæld uberørt natur og et rigt fugleliv, så her kan du se pelikaner og mange andre havfugle.

El Castillo pyramiden i Chichen Itza, Mexico

Se et af verdens syv vidundere

På enhver rejse til Cancún er ruinbyen Chichen Itza et must. Den UNESCO-fredede by ligger et par timers kørsel fra byen, men du vil fortryde, hvis du ikke bruger en dag på at se den gamle by. Den stammer fra mayafolket, som var udbredt i Mexico i år 600-900, og siden overtog itzáfolket byen i et par århundreder.

I dag er ruinerne en stor turistattraktion, og det største tempel i byen, El Castillo, betragtes som et af verdens syv vidundere. Du kan lære en masse om, hvor veludviklede de indfødte folk var for over 1000 år siden, og bare synet af El Castillo såvel som de andre velbevarede bygninger kan imponere selv den mindst historieinteresserede turist.

Svøm i Cenote Samula grotten i Valladolid

Svøm i de sjældne cenoter

Rundt omkring på hele Yucatán-halvøen findes tusindvis af de unikke ferskvandshuller, der kaldes cenoter. Det er en form for grotte, hvor der er koldt og rent ferskvand i. Mayafolket forsynede sig med drikkevand i cenoterne, og i dag kan du selv prøve det på din rejse til Cancún.

Tag på en arrangeret tur, start bilen eller lej en cykel, og kør til en af de mange cenoter i området. Det er spændende at se disse særlige naturfænomener, især fordi du også kan bade i dem. En dukkert i det friske ferskvand er den perfekte måde at blive afkølet i varmen.

Rejseforslag til Mexico

Vejret i Cancún

Bestil et uforpligtende tilbud
Personlige oplysninger
Bemærkninger

 Sådan bestiller du en rejse hos os
Kontakt os
Du får personlig rejsevejledning
Din rejse bliver booket
Du skal ud at rejse

Udfyld kontaktformularen ovenfor. Det gør ikke noget, hvis der mangler et par detaljer – vi skal nok hjælpe med rejseplanen! Du kan også ringe til os på tlf: 30 872 872

Hos USATours får du din helt egen rejsekonsulent. Sammen gennemgår I dine rejseønsker og får afklaret alle spørgsmål, så rejsen bliver helt skræddersyet til dig.

Når din rejse er præcis som den skal være, booker vi din ferie og sørger for, at alle detaljer er på plads, så du er helt klar til afrejse. Nu kan du godt begynde at glæde dig!

Så kom dagen, og du er klar til at starte din drømmeferie! USATours er med hele vejen. Din personlige rejsekonsulent står altid klar til at hjælpe før, under og efter din rejse.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.