BESTIL TILBUD
30 872 872

Rejser til Playa del Carmen

Sol, snorkling og sofistikerede hoteller

Rejser til Playa del Carmen

Svøm med havskildpadder på berømte strande

En rejse til Playa del Carmen på Yucatán-halvøens østkyst byder på Mexicos sol, varme og dejlige resorts, der passer til ethvert behov. Her kan du både finde fred og ro, når du trænger til det, og en livlig by med butikker og restauranter, når der skal ske noget.

Du kommer i hvert fald ikke til at kede dig i Playa del Carmen. Her er du nemlig tæt på øen Cozumel, hvor du kan dykke i verdens næststørste koralrev, samt den berømte strand Akumal, hvor du kan svømme med havskildpadder i krystalklart vand. Og så kan du opleve 1000 år gamle mayaruiner på kulturelle dagsture i området.

Fakta om Playa del Carmen

Indbyggertal: 150.000
Tidsforskel: -7 timer
Ideelt rejsetidspunkt: Hele året
Visum: Nej, op til 180 dage
UM’s Rejsevejledning: Læs mere her..

Rejseforslag til Mexico
HØJDEPUNKTER I PLAYA DEL CARMEN

Playa Del Carmen strand

Perfekt beliggenhed

Playa del Carmen ligger ikke mere end en times kørsel syd fra Cancún, som er den by, du vil flyve til på din rejse til Mexico, hvilket gør det nemt at komme hertil. Samtidig ligger “Playa” – som den kaldes af de lokale – også kun en times tid nord for Tulum, hvor du kan se de fascinerende mayaruiner. Derfor kan du både tage på oplevelsesture og lave absolut ingenting på din rejse til Playa del Carmen.

Sidstnævnte foregår i fantastiske omgivelser, da hotellerne ligger langs kysten, hvor hvidt sand møder turkisblåt vand i en postkortværdig scene. Skal der ske lidt om aftenen, kan du tage ind til byen, hvor der er masser af spisesteder og hyggelige barer, hvor du kan nyde en is eller en kold Corona.

Snorkling ved Cozumel i Mexico

Verdens næststørste koralrev

Ud for Playa del Carmen ligger øen Cozumel, som er en verdenskendt destination blandt dykkere. Omkring øen blomstrer nemlig verdens næststørste koralrev Great Mayan Reef under havoverfladen. Det er mere end 1000 kilometer langt og strækker sig fra Isla Contoy i nærheden af Cancún i nord til Honduras i syd.

Fra Isla Cozumel er det nemt at komme ud og se de farvestrålende fisk og koraller, og du behøver hverken dykkercertifikat eller erfaring. Med snorkel kan du også se de mange eksotiske havdyr, der lever her. Det er desuden en fantastisk flot ø, hvor du kan køre rundt på scooter og nemt finde en strand helt for dig selv.

Svøm med skildpadder i Akumal Beach

Skildpaddernes strand

Forestil dig en 20 meter bred strand med mælkehvidt sand og vand så klart og stille, at du kan se dine tæer på den bløde sandbund. Det er sådan, Akumal Beach ser ud, men det er ikke det eneste, der gør den fantastisk. Det er i høj grad de mange havskildpadder, der svømmer side om side med badegæsterne i bugten.

Det kan du også prøve på din rejse til Playa del Carmen, da Akumal blot ligger en halv times kørsel ned ad kystvejen Riviera Maya. Husk snorklen, så du kan se de søde havdyr klart og tydeligt.

El Castillo pyramiden i Chichen Itza, Mexico

Mayaernes arkitektoniske vidundere

Udover de flotte strande er Yucatán-halvøen især kendt for mayakulturen og de ruiner, der står som imponerende minder fra den tid. Det er uvirkeligt, hvor dygtige de var til at bygge for 1000 år siden, og du kan se flere af de flotteste ruiner på din rejse til Playa del Carmen.

Tag ind i landet og se den mest berømte mayaby Chichen Itza, hvor et af verdens syv vidundere – det enorme tempel El Castillo – findes. Eller tag sydpå til Tulum, hvor du kan se flotte mayaruiner, der som de eneste er bygget helt ude på kysten. Det er et vildt syn, så husk kameraet.

Rejseforslag til Mexico

Vejret i Yucatán

Bestil et uforpligtende tilbud
Personlige oplysninger
Bemærkninger

 Sådan bestiller du en rejse hos os
Kontakt os
Du får personlig rejsevejledning
Din rejse bliver booket
Du skal ud at rejse

Udfyld kontaktformularen ovenfor. Det gør ikke noget, hvis der mangler et par detaljer – vi skal nok hjælpe med rejseplanen! Du kan også ringe til os på tlf: 30 872 872

Hos USATours får du din helt egen rejsekonsulent. Sammen gennemgår I dine rejseønsker og får afklaret alle spørgsmål, så rejsen bliver helt skræddersyet til dig.

Når din rejse er præcis som den skal være, booker vi din ferie og sørger for, at alle detaljer er på plads, så du er helt klar til afrejse. Nu kan du godt begynde at glæde dig!

Så kom dagen, og du er klar til at starte din drømmeferie! USATours er med hele vejen. Din personlige rejsekonsulent står altid klar til at hjælpe før, under og efter din rejse.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.