BESTIL TILBUD
30 872 872

Rejser til Tulum

Strande, mayaruiner og autentiske oplevelser

Rejser til Tulum

Få Mexico under huden i Tulum

Tulum er både en lille by inde i landet og en fantastisk bounty-strand lidt derfra. På en rejse til Tulum får du det bedste fra flere verdener: autentiske oplevelser blandt de lokale i byen, spirituel afslapning med tæerne i sandet og nogle af Mexicos største seværdigheder.

Ikke mange andre steder i verden kan du se en verdensberømt turistattraktion, samtidig med at du befinder dig i idylliske omgivelser med finkornet sand, blide bølger og grønne palmer. Men det kan du på en rejse til Tulum. Du kan bo der i ugevis, hvis du trænger til at komme væk i længere tid, eller du kan kombinere dit ophold med de større badebyer Cancún eller Playa del Carmen.

Fakta om Tulum

Indbyggertal: 28.000
Tidsforskel: -7 timer
Ideelt rejsetidspunkt: Hele året
Visum: Nej, op til 180 dage
UM’s Rejsevejledning: Læs mere her..

Rejseforslag til Mexico
Højdepunkter i Tulum

Afslappende caribisk strand i Mexico

Byen Tulum og stranden Tulum

En rejse til Tulum kan betyde to meget forskellige ting: byen Tulum og stranden Tulum. Byen ligger cirka 20 minutters kørsel fra vandet, men tilbyder det autentiske Mexico i en lille by, hvor du kan møde flere lokale end turister, og du kan spise på små, simple spisesteder, der serverer det bedste mexicanske mad, du har prøvet i dit liv. Til gengæld er der ikke den samme luksus, som du finder ude ved vandet.

På den nordlige side af byen ligger store, eksklusive hoteller med plads til børnefamilier såvel som honeymooners, mens den sydlige side byder på bungalows og mere afslappede hoteller. Her er der også mange steder, der tilbyder yoga og serverer vegansk mad, så her kan du rigtigt komme i zen.

Strand og ruiner i Tulum, Mexico

Mayaruinerne Tulum og Coba

Tulum er også byen, hvor du finder et af verdens mest fotograferede steder. Helt ned til vandet, på nogle stejle, rå klipper, troner en hundreder år gammel mayaruin. Den er blevet lidt grålig med tiden, men der er ingen tvivl om, at det var et imponerede bygningsværk engang. Den – og de andre ruiner, som er en del af det arkæologiske område Tulum Ruins – skal du helt sikkert se på din rejse til Tulum.

Får du ikke nok ruiner her, bør du også besøge Coba Ruins, som ligger lidt inde i landet, men under en time væk. Coba var også engang en vigtig mayaby, men denne ligger inde i tæt, grøn skov og imellem to søer, hvilket gør scenen lidt mere mystisk. Her kan du også få fornøjelsen mere for dig selv.

Naturlig vandpark Xel-Há i Tulum

Et levende akvarium

Tæt på Tulum ligger et helt særligt form for vandland, der ikke kun er for børn. Xel-Hà er navnet på vandparken, der er lavet i en naturlig lagune, og som er et paradis for alle naturelskere. Her kan du svømme i helt klart havvand og se en masse forskellige fisk i flotte farver og sjove former. Du kan også hoppe fra klipper, zipline, bade i cenoter, komme på sejlture i en badering og meget mere for hele familien.

Du behøver dog ikke tage til nogen park, hvis du bare vil svømme i eksotiske omgivelser – det kan du gøre lige på Tulum Beach, som er en af de flotteste i Mexico.

Rejseforslag til Mexico

Vejret i Tulum

Bestil et uforpligtende tilbud
Personlige oplysninger
Bemærkninger

 Sådan bestiller du en rejse hos os
Kontakt os
Du får personlig rejsevejledning
Din rejse bliver booket
Du skal ud at rejse

Udfyld kontaktformularen ovenfor. Det gør ikke noget, hvis der mangler et par detaljer – vi skal nok hjælpe med rejseplanen! Du kan også ringe til os på tlf: 30 872 872

Hos USATours får du din helt egen rejsekonsulent. Sammen gennemgår I dine rejseønsker og får afklaret alle spørgsmål, så rejsen bliver helt skræddersyet til dig.

Når din rejse er præcis som den skal være, booker vi din ferie og sørger for, at alle detaljer er på plads, så du er helt klar til afrejse. Nu kan du godt begynde at glæde dig!

Så kom dagen, og du er klar til at starte din drømmeferie! USATours er med hele vejen. Din personlige rejsekonsulent står altid klar til at hjælpe før, under og efter din rejse.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.