BESTIL TILBUD
30 872 872

Rejser til Los Angeles

Glitter, glamour og gyldne strande

Rejser til Los Angeles

Kom tæt på stjernerne i L.A.’s kendte kvarterer

LA, englenes by, drømmenes by, La La Land, Entertainment Capital of the World… Kært barn har mange navne, og på en rejse til Los Angeles vil du forstå, hvorfor netop denne by ikke kan nøjes med ét.

I Los Angeles lever den amerikanske drøm i bedste velgående, og det er her, alle de største film og musikere kommer fra. Samtidig er det en by med charmerende strande, smukke bjerge og solskin året rundt. I Los Angeles kan du opleve filmbyen Hollywood, spotte kendte i Beverly Hills, slikke sol på Venice Beach, tage børnene med i Universal Studios og meget, meget mere.

Fakta om Los Angeles

Indbyggertal: 4 mio.
Tidsforskel: -9 timer
Ideelt rejsetidspunkt: Hele året
Visum: Nej, op til 90 dage
UM’s Rejsevejledning: Læs mere her..

Det skal du opleve i Los Angeles

Holllywood skiltet på bjerget i Los Angeles

Hollywood – ikonisk filmby

På din rejse til Los Angeles kan du ikke komme udenom en tur til Hollywood. Det er underholdningsindustriens magtcentrum, hvor alle historiens største film er blevet skabt. Så er du filminteresseret, er det et must at besøge filmbyen. Selv hvis du ikke filminteresseret, er det en kæmpe oplevelse.

Gå en tur på den ikoniske Hollywood Boulevard, hvor attraktionerne ligger i kø. Kig efter de kendte navne på Walk of Fame, hvor over 2.500 af showbiz’ mest prominente personer har en stjerne i fortovet. Og stop op ved Kodak Theatre, hvor Oscar-uddelingen finder sted hvert år.

På Sunset Strip, som er en del af Sunset Boulevard, kan du mærke den pulserende stemning fra gadens mange restauranter og natklubber, hvor folk kommer for at se og blive set. Glem heller ikke at kigge op på de berømte bakker Hollywood Hills, hvor det ikoniske skilt med byens navn har stået og hilst drømmere velkommen i snart 100 år.

Rodeo Drive i Beverly Hills, Los Angeles

Beverly Hills – vinduesshopping med de kendte

Beverly Hills er byens velhaverkvarter, som er sjovt at besøge på en rejse til Los Angeles. Der bor ikke mere end 35.000 mennesker, men heriblandt finder man mange af byens “A-list”-kendisser, så du skal ikke blive overrasket, hvis du genkender en berømthed bag et par store solbriller. Vil du også se, hvordan de bor, kan du kommer på en guidet tur rundt til de kendtes overdrevne huse.

Det er i Beverly Hills, den berømte shoppinggade Rodeo Drive findes. Mange kender gaden fra Pretty Woman, hvor Julia Roberts ikke får lov at shoppe, fordi hun ikke er fint nok klædt på. Så galt er det ikke i virkeligheden, men man skal have den store tegnebog med, hvis man vil forny garderoben på Rodeo Drive, hvor kun de mest eksklusive butikker som Gucci, Prada og Louis Vuitton ligger.

Du kan sagtens nøjes med at kigge på vinduer, for det er en oplevelse i sig selv at gå mellem de himmelstræbende palmer, glitrende vinduespartier og dyre damer med poser under armene.

Den kendte globus i Universal Studios

Universal Studios – kulisser i børnehøjde

Har du børn eller voksne filmfans med til Los Angeles, kan vi varmt anbefale en tur i Universal Studios. Det er en helt unik forlystelsespark i Hollywood, hvor du kan komme ind og se kæmpe studier og virkelighedstro kulisser fra verdensberømte film.

Tag den kendte “Studio Tour”, hvor du kommer ind mellem King Kong og T-Rex, der kæmper i verdens største 3D-installation, og hvor du kommer ud at køre i Fast and the Furious-simulation med op mod 200 kilometer i timen.

Og dyk ned i dine yndlingsuniverser med de mange forlystelser fra Harry Potter, Simpsons, Grusomme Mig, Jurassic park og mange flere store Hollywood-film.

Solnedgang over Santa Monica mole i Los Angeles

L.A.’s berømte strande

En rejse til Los Angeles er ikke kun en hektisk storbyoplevelse. Med sin placering ud til Stillehavet og de mange årlige solskinstimer er LA også et fantastisk sted at gå på stranden. Ligesom alt andet i den ekstreme by er strandene også vidt forskellige.

Santa Monica er den mondæne, men livlige bydel ved kysten, hvor en blanding af kendisser og surfere holder til. Der er en fem kilometer lang strand, som er kendt fra Baywatch, hvor du kan slappe af og kigge på mennesker. Byens største attraktion er den ikoniske mole Santa Monica Pier, hvor du kan se et stort pariserhjul rage op fra vandet.

Venice Beach er en anden kendt strand i Los Angeles. Den ligger syd for Santa Monica og er stedet, hvor byens kunstnere, gøglere og andre skæve eksistenser samles.

Vejret i Los Angeles

FIND DIN REJSE

Californien

Californien er staten, der har det hele. I Los Angeles kan du opleve filmbyen Hollywood, i San Francisco kan du hoppe på de gamle sporvogne, og mellem de to byer kan du køre langs Stillehavskysten på den smukke Highway 1. I San Diego er der kendte forlystelsesparker, og i Yosemite National Park er der vild natur.

FLORIDA

Hvis du vil have sol og varme på din rejse til USA, er Florida svaret. Solskinsstaten har hvide sandstrande og det gode vejr, der har givet staten sit kælenavn. Derudover byder Florida på enorme forlystelsesparker i Orlando, vilde naturoplevelser i Everglades og sjov sightseeing i Miami. Florida er for hele familien.

Hawaii

Den lille øgruppe midt i Stillehavet er USA’s helt eget paradis. Her får du eksklusiv badeferie med mulighed for at komme på unikke naturoplevelser. Hawaii byder på alt fra lækre strandresorts til den livlige storby Honolulu – fra snorkling ved koralrev under havoverfladen til vandring på de højeste vulkaner.

Vestkysten

USA’s vestkyst er oplagt til at køre på store oplevelsesferier. Hvis du aldrig har været i de berømte byer Los Angeles, San Francisco og Las Vegas, skal de ses med egne øjne. Ellers kan du køre mod nord i det uopdagede Pacific Northwest, hvor naturen, den gode mad og charmerende storbyer er i fokus.

Østkysten

På den amerikanske østkyst er det især de vigtige metropoler New York, Washington D.C., Boston og Philadelphia, der trækker. Her kan du dykke ned i landets historie, da det var her, USA “blev født”. I New England kan du tage på idylliske kør selv-ferier gennem farverige skove og charmerende kystbyer.

Sydstaterne

I sydstaterne kan du komme på autentiske rejser gennem prærie, sump og Borte med blæsten-lignende landskaber. Her venter alt fra cowboys og ranches i Texas til kreolsk kultur og voodoo i New Orleans. I Memphis og Nashville kan du høre livemusik, og i Charleston og Savannah kan du opleve det gamle Syden.

Midtvesten USA

Den mest berømte rejse i Midtvesten er et roadtrip på Route 66, hvor du kører på den gamle landevej og bor og spiser på moteller og dinere, der ligner noget fra 1950’erne. Men Midtvesten byder også på moderne skyskrabere i Chicago, aktiv ferie i Rocky Mountains og naturvidundere i Yellowstone.

Alaska

Alaska er drømmedestinationen for natureleskere, der ikke er bange for at komme langt ud i vildmarken. Her er naturen enorm, uberørt og helt fortryllende. Du kan vandre i Denali National Parks høje bjerge, sejle på spejlblanke fjorde, se gletsjere og nordlys og møde bjørne, rensdyr og elge.

Canada

I Canada kan du få uforglemmelige oplevelser i både natur og by. Mest kendt er de fantastiske bjerge, turkis søer, dybe skove og brune bjørne, som findes i Banff og Jasper. Men også Vancouver i vest og Toronto i øst byder på moderne storbyoplevelser med shopping, gastronomi og kultur i en klasse for sig.

Mexico

Syd for USA ligger det store, farverige Mexico. Her er det især det skønne klima, de eksotiske badestrande og den lækre mexicanske mad, der trækker. Men udover ingredienserne til den perfekte badeferie gemmer Mexico også på de imponerende mayaruiner og et af verdens syv vidundere, Chichen Itza.

Caribien

I Caribien ligger den ene bounty-ø efter den anden og venter på at blive udforsket. Her kan du tage på cruise mellem flere steder eller nyde det samme land i flere uger. I Cuba kan du opleve kulørte Havana, i Bahamas kan du svømme med grise og i De Vestindiske Øer kan du se aftrykkene fra Danmarks tid som kolonimagt.

Nationalparker

Mange af de største oplevelser i Amerika fås i nationalparker. Du kan for eksempel se solen gå ned over de rødlige klipper i Grand Canyon eller termisk vand skyde i vejret i Yellowstone. Du kan trekke i bjerge i Yosemite i Californien, Banff i Canada og Denali i Alaska. Og du kan møde alligatorer i Everglades’ sump.

Bestil et uforpligtende tilbud
Personlige oplysninger
Bemærkninger

 Sådan bestiller du en rejse hos os
Kontakt os
Du får personlig rejsevejledning
Din rejse bliver booket
Du skal ud at rejse

Udfyld kontaktformularen ovenfor. Det gør ikke noget, hvis der mangler et par detaljer – vi skal nok hjælpe med rejseplanen! Du kan også ringe til os på tlf: 30 872 872

Hos USATours får du din helt egen rejsekonsulent. Sammen gennemgår I dine rejseønsker og får afklaret alle spørgsmål, så rejsen bliver skræddersyet til dig.

Når din rejse er præcis som den skal være, booker vi den og sørger for, at alle detaljer er på plads, så du er helt klar til afrejse. Nu kan du godt begynde at glæde dig!

Så kom dagen, og du er klar til at starte din drømmeferie! USATours er med hele vejen. Din personlige rejsekonsulent står altid klar til at hjælpe før, under og efter din rejse.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.