Destination

Curaçao

Farverig kultur og krystalklart vand

Rejser til Curaçao

Glæd jer til en rig historie og levende arkitektur i hovedstaden, Willemstad - et UNESCO-verdensarvssted. Med sin karakteristiske blanding af hollandsk indflydelse og caribisk charme vil øen fortrylle jer med farverige bygninger, indbydende strande og en imponerende koralrev. Curaçao er også hjemsted for eksperimenterende køkkener, musik og kunst, hvilket gør landet til en dynamisk destination for jer, der søger kulturelle oplevelser sammen med en badeferie.

Største by :
Willemstad
Ideelt rejsetidspunkt :
Hele året
Tidsforskel :
- 6 timer

Vores rejser til Curaçao

Her kan du lade dig inspirere af vores forslag til de bedste rejser til Caribien.

Willemstad Curaçao
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping

Willemstad - Punda i Willemstad er en billedskøn og levende bydel, kendetegnet ved sine farverige hollandske koloniale bygninger, smalle brostensgader og en charmerende atmosfære, der emmer af historie og kultur. Besøg det flydende marked, hvor lokale fra deres både sælger frisk frugt, grøntsager og fisk.

 

Curaçao
Icon / Dyreliv Created with Sketch.
Dyreliv
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see

Dykning og snorkling - Curaçao har enestående dykker- og snorkelmuligheder med sit krystalklare vand, farverige koralrev og spændende skibsvrag. Tugboat er et af de mest berømte dykkersteder, hvor et sunket skibsvrag ligger i kun 5 meters dybde. Et andet bemærkelsesværdigt sted er Mushroom Forest, en undervandsskov af koraller, der ligner svampe.

Curaçao
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vandsport

Strande – Øen har over 35 sandstrande, hver med sin særlige karakter. Cas Abao Beach er en imponerende bred strand, hvor det rolige vand er perfekt til snorkling. Playa Lagun ligger i en lille bugt omkranset af klipper, hvor der er mulighed for at se havskildpadder. 

Klein Curaçao
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Klein Curaçao - Denne uberørte ø er kendt for sine hvide sandstrande, krystalklare vand og enestående snorkling- og dykkermuligheder. Med bådture fra Curaçaos kyst er det nemt at besøge Klein Curaçao og nyde en dag med afslapning.

Curaçao
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Trekking Created with Sketch.
Trekking

Action fyldte oplevelser – Tag jeres adrenalinniveau til nye højder med aktiviteter som skydive, jeep-safari, klatring, surfing, UTV-ture eller mountainbiking på øens off-road-stier.

Punda Curaçao
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see

Landemærker - Curaçao byder på over 700 historiske beskyttede bygninger og et mangfoldigt udvalg af arkitektoniske stilarter, der overgår enhver anden verdensarvsby i regionen. Udforsk de fire distrikter: Punda, Otrobanda, Pietermaai og Scharloo - hver med deres særlige charme, personlighed og attraktioner.

Inspiration til din rejse til ABC-Øerne

Vi har samlet nogle af vores bedste guides og artikler til dig her. Tag et kig på dem, og få en idé om, hvad du kan forvente dig af en rejse til Caribien.

Interesseret i en rejse til Curaçao?

Er du interesseret i en rejse til USA, Canada, Caribien eller Mexico? Så bestil et uforpligtende rejsetilbud, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Nedenfor kan du se, hvordan vi sammen finder frem til din drømmerejse.

001-cloud
01

GRATIS REJSETILBUD

Det er ganske gratis at få et rejsetilbud, så tøv ikke med at skrive til os eller ring på 30 702 702. Når vi modtager din henvendelse finder vi en rejserådgiver, som er ekspert i lige netop dit ønskede rejsemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REJSEN

Din rejserådgiver vil kontakte dig og høre mere om dine rejseønsker. Vores fokus er altid, at du får den bedste tur med god tid til at opleve de ting, der betyder mest for dig og dine medrejsende.

004-Liste
03

SKRÆDDERSYET TIL DIG

Baseret på jeres snak sammensætter vi en rejseplan og tilbud til dig, som kan ses på vores online rejseunivers, Min Rejse. Når alt er, som den skal være, booker vi det hele som aftalt.

005-Plane
04

DU SKAL UD AT REJSE

Ha' en fantastisk rejse. Husk, vi er med dig både før, under og efter rejsen, hvis du har spørgsmål eller får brug for hjælp undervejs. Når du kommer hjem, ringer vi til dig for at høre om dine oplevelser.