Destination

Bonaire

Verdensklasse snorkel- og dykkermuligheder

Rejser til Bonaire

Bonaire er den perfekte destination for jer, der elsker alt, hvad der befinder sig under havets overflade, og er kendt for sit dedikerede arbejde med naturbevarelse samt nogle af de bedste dykkersteder i verden. Øens rolige og venlige atmosfære, med beskyttede naturreservater, strande og mangroveskove, er det perfekte sted for jer, der søger fred og ro i skønne omgivelser.

Største by :
Kralendijk
Ideelt rejsetidspunkt :
Hele året
Tidsforskel :
- 6 tmer

Vores rejser til Bonaire

Her kan du lade dig inspirere af vores forslag til de bedste rejser til Caribien.

Dykning Bonaire
Icon / Dyreliv Created with Sketch.
Dyreliv
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Verdensklasse dykning og snorkling – Bonaire er kendt som en af de førende dykkerdestinationer i verden med 57 arter af koraller og over 85 mærkede dykkersteder langs kysten. Fra lette stranddyk til spændende vragdyk er øen ideel både for erfarne dykkere og for jer, der ønsker at lære det.

Bonaire
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vandsport

Strande - Uanset om I foretrækker en uberørt sandstrand eller en beskyttet bugt til snorkling eller dykning, vil I helt sikkert finde jeres eget personlige paradis. På Pink Beach har sandet en rosa nuance, som stammer fra knuste skaller fra mikroskopiske lyserøde havdyr, og er et skønt sted til en afslappende picnic. Stranden "1.000 Steps" har fået sit navn fra den kalkstenstrappe, der fører ned til den skjulte strand, som er omkranset af kalkstensklipper.

klein bonaire
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Klein Bonaire - Gå ikke glip af et besøg på denne fredelige og ubeboede perle. Øen er en del af Bonaire National Marine Park og tilbyder fremragende muligheder for snorkling og dykning. Desuden er øen et vigtigt ynglested for havskildpadder, og beskyttelsen af øens økosystem er en høj prioritet.

Grotter Bonaire
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Trekking Created with Sketch.
Trekking

Grotter – Med mere end 400 grotter på øen, er der rig mulighed for at tage en guidet tur og opleve afsides beliggende grotter samt tage en snorkletur i mørket. Så husk lommelygten!

Windsurfing Bonaire
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vandsport

Windsurfing og Kitesurfing - Med ideelle vindforhold er øen også et fantastisk sted for windsurfing og kitesurfing. På Sorobon Beach kan I opleve professionelle windsurfere i aktion, både under træning og i internationale konkurrencer, der finder sted hvert år. Flere steder tilbydes der desuden undervisning for både børn og voksne på alle niveauer.

Bonaire
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Historie Created with Sketch.
Historie
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping

Kultur og det lokale liv - Oplev øens hjerte og hovedstad, Kralendijk. Denne charmerende by er kendetegnet ved farverige bygninger i en afslappet caribisk stil. Gaderne er en blanding af lokale butikker, restauranter, caféer og markeder og ligger langs øens betagende kystlinje.

Donkey Sanctuary Bonaire
Icon / Dyreliv Created with Sketch.
Dyreliv
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see

Donkey Sanctuary – Besøg dette hjertevarme fristed, der blev grundlagt for at sikre et trygt hjem og samtidig et rehabiliteringssted for skadede og forældreløse æsler. Her får I mulighed for at interagere med disse venlige dyr, lære om deres liv og historie samt støtte stedets vigtige bevaringsarbejde.

Pekelmeer Flamingo Sanctuary Bonaire
Icon / Dyreliv Created with Sketch.
Dyreliv
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see

Flamingoer - Pekelmeer Flamingo Sanctuary er et af de kun fire områder i verden, hvor flamingoer yngler. Selvom turister ikke må besøge området, er det stadig muligt at iagttage disse majestætiske fugle fra vejen eller fra det nærtliggende Pink Beach ved hjælp af en kikkert.

Bonaire dans
Mette Prejler
Mette Prejler
Head of Back Office

Oplev traditionel musik og dans - "Opsøg steder, hvor der spilles live musik, eller hvor lokale dansegrupper optræder med traditionel musik og dans som tumba og bachata."

 

Inspiration til din rejse til ABC-Øerne

Vi har samlet nogle af vores bedste guides og artikler til dig her. Tag et kig på dem, og få en idé om, hvad du kan forvente dig af en rejse til Caribien.

Interesseret i en rejse til Bonaire?

Er du interesseret i en rejse til USA, Canada, Caribien eller Mexico? Så bestil et uforpligtende rejsetilbud, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Nedenfor kan du se, hvordan vi sammen finder frem til din drømmerejse.

001-cloud
01

GRATIS REJSETILBUD

Det er ganske gratis at få et rejsetilbud, så tøv ikke med at skrive til os eller ring på 30 702 702. Når vi modtager din henvendelse finder vi en rejserådgiver, som er ekspert i lige netop dit ønskede rejsemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REJSEN

Din rejserådgiver vil kontakte dig og høre mere om dine rejseønsker. Vores fokus er altid, at du får den bedste tur med god tid til at opleve de ting, der betyder mest for dig og dine medrejsende.

004-Liste
03

SKRÆDDERSYET TIL DIG

Baseret på jeres snak sammensætter vi en rejseplan og tilbud til dig, som kan ses på vores online rejseunivers, Min Rejse. Når alt er, som den skal være, booker vi det hele som aftalt.

005-Plane
04

DU SKAL UD AT REJSE

Ha' en fantastisk rejse. Husk, vi er med dig både før, under og efter rejsen, hvis du har spørgsmål eller får brug for hjælp undervejs. Når du kommer hjem, ringer vi til dig for at høre om dine oplevelser.