Destination

Aruba

Oplev øen der også er kendt som "One Happy Island"

Rejser til Aruba

Velkommen til Aruba, et strålende paradis i det sydlige Caribien, hvor solen skinner året rundt og de hvide sandstrande strækker sig så langt øjet rækker. Her kan I dase på nogle af verdens smukkeste strande, udforske Arikok Nationalpark, de mystiske Bushiribana-ruiner og det maleriske California Fyrtårn, der tilbyder en udsigt, I sent vil glemme. Øens lækre turkisblå vand indbyder til snorkling og dykning, især omkring det forliste skib Antilla, som i dag er et blomstrende økosystem.

Største by :
Oranjestad
Ideelt rejsetidspunkt :
Hele året
Tidsforskel :
- 6 timer

Vores rejser til Aruba

Her kan du lade dig inspirere af vores forslag til de bedste rejser til Caribien.

Eagle Beach Aruba
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vandsport

Strandene - Er blandt de reneste og bredeste i Caribien. Alt, hvad I behøver, er masser af solcreme og en forfriskende cocktail, som begge er lette at få fat i på Aruba! Eagle Beach er gang på gang blevet kåret som en af de bedste strande i verden. Arashi Beach er en afslappende strand med roligt vand, hvidt sand og palapas. Og på Baby Beach kan de mindste hygge sig med snorkling, da vandstanden er mellem knæ- og taljehøjde.

Arikok Nationalpark Aruba
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Trekking Created with Sketch.
Trekking

Arikok Nationalpark - Denne nationalpark dækker næsten 20% af øen, og her vil I opleve en stor biodiversitet af sjældne planter, vilde dyr, geologiske formationer og forhistoriske hulemalerier fra Arawak-indianerne i Fontein Hulen.

Struds Aruba
Icon / Dyreliv Created with Sketch.
Dyreliv
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see

Dyreliv – Tag til Donkey Sanctuary og mød de venlige og blide æsler, som har været en integreret del af øens kultur i over 500 år. Besøg også øens strudsefarm for at opdage alt, hvad der er værd at vide om strudsen. Og hvis I ønsker endnu flere dyreoplevelser, er Butterfly Farm den perfekte udflugt. Her venter en rolig oase, hvor I kan udforske og interagere med et væld af forskellige sommerfuglearter.

California Fyrtårnet Aruba
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

California Fyrtårnet – Besøg fyrtårnet på øens nordvestlige spids for at opleve en spektakulær udsigt over det azurblå Caribiske hav, de omkringliggende sandklitter og det nærmest månelignende landskab.

Oranjestad Aruba
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping

Oranjestad - Hovedstaden charmerer med sin farverige arkitektur og hollandske kolonistil. Her er der gode shoppingmuligheder, fra high-end butikker til lokale markeder, hvor I kan finde smukt håndværk og souvenirs.

Windsurfing Aruba
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vandsport

Kitesurfing og Windsurfing - Arubas konstante passatvinde gør øen til et fremragende sted for både kitesurfing og windsurfing. Så hvis I ønsker at kaste jer ud i surfing, skal I tage en tur til Hadicurari-stranden, også kendt som Fiskerhytten, hvor I kan tage en surflektion.

Bar Aruba
Mette Prejler
Mette Prejler
Head of Back Office

Nyd den lokale gastronomi - "Prøv lokale retter som Keshi Yena, fisk og skaldyr. Sørg også for at smage på Balashi, det lokale øl."

Inspiration til din rejse til ABC-Øerne

Vi har samlet nogle af vores bedste guides og artikler til dig her. Tag et kig på dem, og få en idé om, hvad du kan forvente dig af en rejse til Caribien.

Interesseret i en rejse til Aruba?

Er du interesseret i en rejse til USA, Canada, Caribien eller Mexico? Så bestil et uforpligtende rejsetilbud, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Nedenfor kan du se, hvordan vi sammen finder frem til din drømmerejse.

001-cloud
01

GRATIS REJSETILBUD

Det er ganske gratis at få et rejsetilbud, så tøv ikke med at skrive til os eller ring på 30 702 702. Når vi modtager din henvendelse finder vi en rejserådgiver, som er ekspert i lige netop dit ønskede rejsemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REJSEN

Din rejserådgiver vil kontakte dig og høre mere om dine rejseønsker. Vores fokus er altid, at du får den bedste tur med god tid til at opleve de ting, der betyder mest for dig og dine medrejsende.

004-Liste
03

SKRÆDDERSYET TIL DIG

Baseret på jeres snak sammensætter vi en rejseplan og tilbud til dig, som kan ses på vores online rejseunivers, Min Rejse. Når alt er, som den skal være, booker vi det hele som aftalt.

005-Plane
04

DU SKAL UD AT REJSE

Ha' en fantastisk rejse. Husk, vi er med dig både før, under og efter rejsen, hvis du har spørgsmål eller får brug for hjælp undervejs. Når du kommer hjem, ringer vi til dig for at høre om dine oplevelser.