Nationalpark

Kenai Fjords National Park

Fjorde, gletsjere og hvaler

Rejser til Kenai Fjords

På en rejse til Kenai Fjords National Park kan du opleve Alaskas fortryllende fjorde. Det er her, isklumper flyder side om side med store havdyr i det blikstille vand. Og hvor landskabet er skabt af gletsjere, der stadig styrer den rå natur. Nationalparken ligger på Kenai-halvøen i det sydlige Alaska, omkring byen Seward. Store dele af Kenai Fjords National Park er kun tilgængelige via vand, men du kan også køre og vandre til de landfaste seværdigheder. Oplev det hele på en rundrejse i Alaska.

Stat :
Alaska
Ideelt rejsetidspunkt :
Forår, sommer og efterår
Tidsforskel :
-10 timer

Vores rejser til Kenai Fjords National Park

Her kan du lade dig inspirere af vores forslag til de bedste rejser til Kenai Fjords National Park.

Sejl på fjordene i Alaska
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vandsport

Sejl på fjordene - Du må ikke snyde dig selv for en bådtur, hvis du vil se Kenai Fjords National Park rigtigt. På den måde kommer du tæt på isblokkene, der flyder rundt, og du kan se oddere lege i vandet og søløver sole sig på klipperne.

Kajaking ved Kenai Fjords
Icon / Dyreliv Created with Sketch.
Dyreliv
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vandsport

Kajak - Er du rigtig frisk, kan du komme ud at ro kajak i Kenai Fjords National Park. Når du flyder gennem det spejlblanke vand, kan du virkelig mærke naturens ro. Og så kan du komme tættere på klipperne, end de store både kan.

Seward
Icon / koer-selv Created with Sketch.
Kør selv
Icon / Cruise Created with Sketch.
Cruise
Icon / Dyreliv Created with Sketch.
Dyreliv

Seward - Havnebyen Seward er udgangspunktet, når du skal udforske Kenai Fjords National Park. Her kan du bo og arrangere ture. Det er også Seward, du sejler til eller fra på et krydstogt mellem Alaska og Canada.

Inspiration til din rejse til Kenai Fjords National Park

Vi har samlet nogle af vores bedste guides og artikler til dig her. Tag et kig på dem, og få en idé om, hvad du kan forvente dig af en rejse til Kenai Fjords National Park.

Interesseret i en rejse til Alaska?

Er du interesseret i en rejse til USA, Canada, Caribien eller Mexico? Så bestil et uforpligtende rejsetilbud, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Nedenfor kan du se, hvordan vi sammen finder frem til din drømmerejse.

001-cloud
01

GRATIS REJSETILBUD

Det er ganske gratis at få et rejsetilbud, så tøv ikke med at skrive til os eller ring på 30 702 702. Når vi modtager din henvendelse finder vi en rejserådgiver, som er ekspert i lige netop dit ønskede rejsemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REJSEN

Din rejserådgiver vil kontakte dig og høre mere om dine rejseønsker. Vores fokus er altid, at du får den bedste tur med god tid til at opleve de ting, der betyder mest for dig og dine medrejsende.

004-Liste
03

SKRÆDDERSYET TIL DIG

Baseret på jeres snak sammensætter vi en rejseplan og tilbud til dig, som kan ses på vores online rejseunivers, Min Rejse. Når alt er, som den skal være, booker vi det hele som aftalt.

005-Plane
04

DU SKAL UD AT REJSE

Ha' en fantastisk rejse. Husk, vi er med dig både før, under og efter rejsen, hvis du har spørgsmål eller får brug for hjælp undervejs. Når du kommer hjem, ringer vi til dig for at høre om dine oplevelser.