BESTIL TILBUD
30 872 872

Bade- & strandferie


USA er et paradis hvor du funder

hvide eksotiske strande med krystalklart vand!

BEACH HOLIDAY

USATOURS.dk byder på utallige destinationer som har alt det en badeferie skal indeholde. Nyd varmen og solen i Florida, slap af på de hvide strandstrande ved Hawaii eller besøg de hyggelige caribiske øer og hop ud i det turkisblå vand.

Vi kender de bedste hoteller, strande og hyggelige restauranter som skaber rammerne for den perfekte badeferie for jer. Mellem palmer og den bagende sol kan du for alvor slappe af og bade ved strande i særklasse. Rejsemålene giver ligeledes mulighed for andre oplevelser såsom kulturelle og historiske monumenter eller storbyshopping.

Florida

”The Sunshine State”, Florida, er et meget yndet rejsemål og med god grund! De utallige smukke strande og varme klima gør Florida ideel til en badeferie. Besøg blandt andre Key West, en charmerende ø-by, hvor I kan tage på fisketure, leje en speedbåd eller svømme med delfiner.

LÆS MERE OM FLORIDA

Hawaii

Vulkanøerne danner rammen for den perfekte badeferie. Hawaii har det hele! hvide strandstrande, palmer og turkisblå vand omkranset af smuk frodig natur. Under vandet byder Hawaii også på smukke koralrev og fisk. Storbyen Honolulu giver mulighed for shopping og har ligeledes mange spændende kulturelle udflugtsmål.

LÆS MERE OM HAWAII

Caribien

De caribiske øer er et ferieparadis og giver mulighed for ren afslapning ved de hvide sandstrande og krystalblå vand. Tag på badeferie til Bahamas, Den dominikanske republik, Jamaica eller De Vestindiske øer og mærk den charmerende caribiske stemning og varme.

LÆS MERE OM CARIBIEN

Mexico

Fascinerende Mexico byder på fantastiske strande hvor du kan nyde det varme klima og bade dagen lang. Oplev også de gamle maya ruiner, tag på spændende kultur- og naturoplevelser eller smag på lækker mexicansk mad. Besøg Cancun, Yucatan, Tulum eller Puerto Vallarta.

LÆS MERE OM MEXICO

Alle destinationer

Det tropiske klima i det sydlige USA, Caribien og Mexico skaber de perfekte forudsætninger for en skøn badeferie. Destinationerne byder også på smukke strande, frodig natur og utallige attraktioner. Kombiner din rejse til yderligere destinationer og oplev alsidigheden af dette fantastiske land.

LÆS MERE OM ALLE DESTINATIONER

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.