Destination

Cuba

Rom, revolution og rolige paradisstrande

Rejser til Cuba

Cuba er et unikt land, hvor modsætninger mødes. Fra summende Havana til fredelige Viñales. Fra gamle kolonihuse i Trinidad til nye resorts i Varadero. På en rejse til Cuba vil du opleve et land, der har ligget i dvale i et halvt århundrede, men som i den grad er blomstret op. Det er nu, du skal rejse til Cuba, hvis du vil have en autentisk ferie fyldt med kultur i form af gamle amerikanerbiler, cubanske cigarer og Che Guevara-hyldester. Oveni det har Cuba nogle af Caribiens lækreste strande og evigt godt vejr.

Hovedstad
Havana
Ideelt rejsetidspunkt
Hele året
Tidsforskel
-6 timer

Vores rejser til Cuba

Her kan du se vores forslag til de bedste rejser til Cuba. Tag et kig på dem for at få inspiration til din egen tur - men husk på, at vi kan skræddersy din rejse præcis, som du ønsker.

Havana
Icon / Historie Created with Sketch.
Historie
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Natteliv Created with Sketch.
Natteliv

Havana - Når du rejser til Cuba, lander du i Havana. Her bør du bruge mindst et par dage på at mærke stemningen blandt de smukke, gamle huse. Se de farverige amerikanerbiler i gaden, og afslut dagen med cigar og cuba libre.

Varadero
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vandsport

Varadero - Øst for Havana løber en 20 km lang tange af paradis ud i Det Caribiske Hav. Her finder du hvide sandstrande med palmer i baghaven og turkist vand i forgrunden. Det er det perfekte sted at afrunde en rejse til Cuba.

Vinales
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Trekking Created with Sketch.
Trekking

Viñales - I vest ligger den smukke Viñales-dal, som tilbyder fantastiske naturoplevelser på rejser til Cuba. Her er dramatiske klippeformationer, frodige landskaber og tobaksplantager, hvor de ægte cubanske cigarer kommer fra.

Salsa
Rejsekonsulent, Maria
Maria Grønvold
REJSEKONSULENT

“Du må ikke snyde dig selv for en aften med salsa. Gå ind på en bar eller natklub en hvilken som helst aften, og nyd showet! Efter en stærk mojito er du måske endda klar til selv at lære et par trin.”

Find inspiration til din rejse til Cuba

Vi har samlet nogle af vores bedste guides og artikler til dig her. Tag et kig på dem, og få en idé om, hvad du kan forvente dig af en rejse til Cuba.

Sådan kan vi hjælpe dig

Er du interesseret i en rejse? Så bestil et tilbud her, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Det gør ikke noget, hvis du ikke har alle detaljer på plads - det hjælper vi med.

Ring til os på
  1. Du bestiller et tilbud - helt uforpligtende
  2. Vi ringer og hører om dine ønsker
  3. Baseret på vores snak laver vi en pakke til dig
  4. Når du er tilfreds, booker vi det hele for dig