Rejsetema

Krydstogt

Hvor rejsen i sig selv er en oplevelse

Krydstogt i Caribien og USA

Et krydstogt er en af de ferier, du aldrig glemmer. Der er bare noget særligt ved at sidde på toppen af et kæmpe skib og se den næste smukke havn komme til syne i horisonten. Du skal ikke bekymre dig om noget undervejs, men blot forkæle dig selv med alt fra spa til actionfyldt underholdning. Særligt et krydstogt i Caribien er populært, da du kan se flere øer i Det Caribiske Hav på samme tur. Men faktisk byder USA også på store cruise-oplevelser, eksempelvis på Mississippi-floden og Alaskas fjorde.

Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Forlystelse Created with Sketch.
Forlystelser
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Natteliv Created with Sketch.
Natteliv
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vandsport

Vores forslag til et krydstogt i Caribien og USA

Her kan du se vores forslag til de bedste rejser med krydstogt. Tag et kig på dem for at få inspiration til din egen tur - men husk på, at vi kan skræddersy din rejse præcis, som du ønsker.

  • {{ opt.value }}
Krydstogt
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Cruise Created with Sketch.
Cruise

Et flydende hotel - Når du er på krydstogt i Caribien eller USA, skal du ikke tænke på noget selv. Det er som at være på et stort hotel, hvor der bliver sørget for alt. Din seng bliver redt, og du kan få mad på alle tider af døgnet.

Tag børnene med på cruise
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Forlystelse Created with Sketch.
Forlystelser
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vandsport

Sjov for børn - Du kan være sikker på, at børnene ikke kommer til at kede sig på et krydstogt i Caribien. De store skibe har vilde vandrutsjebaner, adskillige pools, boldbaner, filmklub, spil og et hav af daglige aktiviteter.

Gourmet
Icon / Cruise Created with Sketch.
Cruise
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi

Buffet og gourmet - Hvad angår mad, er der noget for enhver på et krydstogt i Caribien og USA. Der er all inclusive-buffeter og afslappede pool side-barer, men også specialrestauranter med alt fra japansk til klassisk fransk gastronomi.

Vågn op på havet
Cecilie
Cecilie Lyngbye
CONTENT MANAGER

Vågn op på havet - “Jeg husker hver morgen fra mit krydstogt i Caribien som et magisk øjeblik. At drikke sin morgenkaffe med udsigt til det rolige Caribiske Hav, mens solen rejser sig, er en fantastisk start på dagen.”

Spa
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Sport Created with Sketch.
Sport

Spa og sport - Om du foretrækker en tur i fitnesscentret, yogaklassen eller neglesalonen, er der god tid til velvære på et krydstogt i Caribien. Benyt træningsmaskiner og boblebade frit, eller forkæl dig selv med en spabehandling.

Sådan kan vi hjælpe dig

Er du interesseret i en rejse? Så bestil et tilbud her, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Det gør ikke noget, hvis du ikke har alle detaljer på plads - det hjælper vi med.

RING TIL OS PÅ
  1. Du bestiller et tilbud - helt uforpligtende
  2. Vi ringer og hører om dine ønsker
  3. Baseret på vores snak laver vi en pakke til dig
  4. Når du er tilfreds, booker vi det hele for dig

Hvad siger vores kunder?

Vi kan blære os nok så meget med at være de største USA-eksperter, men hvad mener de mennesker, som har rejst med os? Læs, hvad vores kunder siger om os.