BESTIL TILBUD
30 872 872

Mayaruiner og mageløs ferie i Mexico

En rundrejse mellem Mexicos smukkeste ferieparadiser

15 dage fra 9.395 kr.

Mayaruiner og mageløs ferie i Mexico

15 dage fra 9.395 kr.

 • OVERSIGT
 • VEJRET
 • PRISER OG INDHOLD
 • ANDRE REJSEFORSLAG
 • BESTIL TILBUD

Kør fra strand til strand på Riviera Maya

Mexico er den perfekte destination for jer, der savner sol, sand og varme og gerne vil se lidt forskelligt på jeres badeferie. Her har vi samlet de tre berømte strandbyer Cancun, Tulum og Playa del Carmen, der kun ligger en kort køretur fra hinanden på kystvejen Riviera Maya ud til Det Caribiske Hav. Glæd jer til super snorkling, spændende mayaruiner og ren afslapning vigtigst af alt.

Nedenstående rejseplan er ikke fast, men kan tilpasses efter ønske.

Foreslået rejseplan
DAG 1 - 4: CANCÚN

Udsigt over Cancun i MexicoVelkommen til Mexico. I lander i Cancun på Yucatan-halvøens nordøstlige spids, hvor I med det samme vil mærke det tropiske klima, I er kommet til. Cancun kaldes Yucatans perle og betyder “en krukke med guld” på de gamle mayaers sprog, hvilket alt sammen giver mening, når I ser det. Her er sol året rundt, og lange hvide sandstrande venter lige om hjørnet.

Vi anbefaler at bo i Zona Hotelara, den såkaldte hotelzone, som er en 22 kilometer lang tange, der går ud i vandet. Det er herude, langt de fleste turister bor, fordi strandene er helt forrygende og her er alt, hvad man behøver på en lækker badeferie.

Udover direkte adgang til de indbydende blå bølger, ligger der store resorts og hoteller, der alle har pools, restauranter og barer. Her er turistbureauer, butikker og natklubber, og hvis I vil røre jer lidt, er der også rig mulighed for det med alle tænkelige former for vandsport og underholdning for alle aldre. Så uanset hvad I er til, behøver I faktisk slet ikke forlade hotelzonen på noget tidspunkt.

Herefter kan I tage færgen til Isla Mujeres (20 km/12 mil – 1 time)

DAG 4 – 7: ISLA MUJERES

Skildpadde i Isla MujeresEfter at have set det meste af hotelzonen og fået lidt farve på de første dage, foreslår vi at tage til den nærliggende paradisø Isla Mujeres. Den ligger lige nord for Cancun og er nem at komme til med mange daglige færgeovergange.

Herude foregår tingene i et lidt roligere tempo, og her er naturen mere i fokus. Strandene er lige så fantastiske som inde på land, men her er der større chance for at få dem lidt for sig selv. Playa Notre er en af de mest berømte, og vi kan kun anbefale en tur i bølgen blå her.

En anden anbefalelsesværdig oplevelse her er Isla Mujeres Turtle Farm – eller Tortugranja, som det hedder på spansk – hvor I kan se de sødeste små havskildpadder. Her bliver truede unger og æg nemlig beskyttet, indtil de er klar til at blive sat ud i naturen for at klare sig selv. Det er et rørende arbejde, de laver for skildpadderne, og særligt for børn er det sjovt at komme tæt på de små dyr.

Vil I gerne dykke på jeres ferie til Mexico, er Isla Mujeres et godt sted at gøre det. Cirka halvanden times sejlads fra øen kan de seriøse dykkere komme på et 30 meter dybt dyk og se et imponerende skibsvrag. Er I ikke helt så øvede, eller vil I nøjes med at snorkle, er der også masser af muligheder for det inden for kortere afstande.

Herefter foreslår vi at sejle tilbage til fastlandet og tage bus eller taxa til Tulum (150 km/90 mil – 2,5 timer)

DAG 7 – 10: TULUM

Historiske ruiner i Tulum, MexicoNæste stop på denne rundrejse er i Tulum, som også ligger ud til kysten og har fantastiske strande. Men her har i også mulighed for at opleve lidt mere af det “ægte” Mexico, hvis I forlader stranden og kører ind til byen Tulum. Den er en tilbagelænet by med lave huse, små pladser og fortorvscaféer, hvor de lokale sidder, på gadehjørnerne. Selvom I bor ude ved vandet, kan det anbefales at tage ind og gå lidt rundt i byen og spise fantastisk mexicansk mad til ingen penge på en af de lokale restauranter.

Den helt store attraktion i byen er Tulum Ruins. På en stejl klippe helt ud til vandet ligger en ruin fra mayaernes tid, som godt nok ser slidt ud i dag, men som man nemt kan forestille sig har været et imponerende bygningsværk engang for over 1.000 år siden. Den og flere ruiner i området udgør Tulum Ruins, som er de tilbageværende beviser på, at der var en mayaby her, før spanierne kom. Det er både et smukt sted at fotografere og en spændende historie.

Det kan også anbefales at køre til de mindre besøgte, men lige så imponerende Coba Ruins, som ligger en times kørsel inde i landet, omgivet af tæt jungle, hvilket ikke gør oplevelsen mindre fascinerende.

Herefter kan I tage bus eller taxa til Playa del Carmen (70 km/40 mil – 1 time)

DAG 10 – 15: PLAYA DEL CARMEN

Chichen Itza pyramiden i Playa Del CarmenSidste stop på rejsen er i Playa del Carmen – eller bare Playa, som de lokale kalder byen – som også ligger på Yucatan-halvøens østkyst, ud til Det Caribiske Hav. Her foreslår vi at tage fem overnatninger, så I har god tid til at nyde den sidste del af ferien og komme helt ned i gear.

Playa del Carmen er en charmerende strandby med mange nye, spændende hoteller og spisesteder. Hvor Cancun minder lidt om Miami, og Tulum handler om det simple liv, så befinder Playa sig et godt sted midt imellem. Her er fredfyldte strande, men også en livlig stemning på barerne om aftenen.

Herfra er det også oplagt at tage på en dagstur til Chichen Itza, som må siges at være et must på enhver rejse til Mexico. Den gamle mayaby anses som værende et af verdens syv vidundere, og særligt det 30 meter høje, pyramideformede tempel El Castillo er et verdensberømt syn, som I godt kan glæde jer til at opleve med egne øjne.

Også her er der suveræne dykker- og snorkelmuligheder. Ud fra kysten ligger øen Cozumel, som er en kendt dykkerdestination. Rundt om øen blomstrer nemlig det fantastiske, farverige koralrev Great Mayan Reef, hvor I kan se tusindvis af eksotiske fisk og koraller.

Fra Playa del Carmen kan I tage bus eller taxa tilbage til lufthavnen i Cancun (50 km/30 mil – 45 minutter)

REJSENS PRIS OG INDHOLD
SÆSON
MÅNEDER
LÆNGDE
PRISER
Forår mar. – maj. 15 dage fra 9.395,- pr. pers.
Sommer jun. – aug. 15 dage fra 11.295,- pr. pers.
Efterår sep. – nov. 15 dage fra 10.595,- pr. pers.
Vinter dec. – feb. 15 dage fra 9.495,- pr. pers.

Fraprisen er pr. person og gælder ved 2 voksne + 2 børn (u. 12 år) i samme værelse.
Rabat ved børn u. 12 år og større grupper.
Priserne er udregnet på baggrund af bestilling ca. 10 måneder før afrejse.
Ved højtider og helligdage må der påregnes højere priser end anført.

REJSEN INDEHOLDER
 • Fly tur/retur fra Danmark med forplejning og bagage
 • Mellemklasse hoteller
 • Rejseforsikring (kan tilkøbes)
 • Afbestillingsforsikring (kan tilkøbes)
 • Resort fees (kan forekomme på enkelte hoteller)

Vejret i Tulum

Vores rejseforslag

Hawaii

Alaska

Mexico

PRISOVERSIGT

SÆSON
MÅNEDER
LÆNGDE
PRISER
Forår mar. – maj. 15 dage fra 9.395,- pr. pers.
Sommer jun. – aug. 15 dage fra 11.295,- pr. pers.
Efterår sep. – nov. 15 dage fra 10.595,- pr. pers.
Vinter dec. – feb. 15 dage fra 9.495,- pr. pers.

Fraprisen gælder ved 2 voksne + 2 børn (u. 12 år) i samme værelse.
Rabat ved børn u. 12 år og større grupper.
Priserne er udregnet på baggrund af bestilling ca. 10 måneder før afrejse.
Ved højtider og helligdage må der påregnes højere priser end anført.

REJSEN INDEHOLDER
 • Fly tur/retur fra Danmark med forplejning og bagage
 • Mellemklasse hoteller
 • Rejseforsikring (kan tilkøbes)
 • Afbestillingsforsikring (kan tilkøbes)
 • Resort fees (kan forekomme på enkelte hoteller)
Bestil et uforpligtende tilbud
Personlige oplysninger
Bemærkninger

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.