Rejseinfo

Rejseinfo om autocampere

Det skal du vide om rejser med autocamper

Praktisk information om leje af autocamper

Planlægger du en rejse med autocamper til USA eller Canada? Det lyder som en god idé, for det er en perfekt måde at opleve Nordamerikas smukke natur. Der er dog nogle praktiske informationer, som er vigtige at kende til, når du lejer en autocamper. Vi har samlet dem til dig her.

Generelle betingelser

For at leje en autocamper i USA og Canada skal du kunne fremvise, at du:

  • har kørekort (det nye, der har form som et kreditkort)

  • har haft kørekort i 1 år

  • er fyldt 21 år

  • har et kreditkort

Udlejningsselskabet vil bede om dine kreditkortoplysninger, så de kan reservere et beløb på din konto som depositum. Skulle der ske noget, kan de trække dig på den måde. Sker der ikke noget, frigiver de beløbet igen, når du afleverer autocamperen. Kreditkortet skal stå i samme navn som den primære fører af autocamperen. Det skal være et internationalt kort som VISA, MasterCard, Eurocard, Diners eller American Express.

Afhentning af autocamper

Når du lejer en autocamper i USA eller Canada, er det et krav, at du har mindst 1 overnatning i landet, før du henter autocamperen. Det er sikkerhedsmæssige årsager, og det vil din rejsekonsulent hjælpe dig med at booke de rette datoer i forhold til dette, når I sammensætter rejsen.

De fleste steder kan du først hente din autocamper kl. 13 eller deromkring. Vil du gerne af sted tidligere på dagen, skal du tilkøbe en Early Bird Package, hvor du aftaler et tidligere tidspunkt med udlejningsselskabet. Det kan dog godt være dyrt, så ofte kan det bedre betale sig at vente og komme af sted lidt senere.

Forsikringer

USA Tours inkluderer altid alle de nødvendige forsikringer i din leje af autocamper. På den måde er du dækket ind, hvis du skulle komme ud for et uheld, eller bilen skulle gå i stykker.

Bemærk, at du som regel har en selvrisiko på forsikringen. Den ligger ofte omkring USD 1.000, men kan variere fra selskab til selskab. 

Inkluderet i prisen

Når du booker en autocamper gennem USA Tours, er alt det nødvendige inventar altid inkluderet. Det gælder bl.a. sengetøj, håndklæder, køkkenudstyr og service. Vi inkluderer også altid ubegrænset kørsel, hvilket vil stå som Unlimited Miles i jeres bookingdokument. Disse ting kan fravælges, hvis du ønsker det. 

Ikke inkluderet i prisen

Der kan komme ekstra udgifter i forbindelse med en rejse med autocamper. De typiske er et såkaldt one way fee, betalingsveje og leje af GPS.
Læs mere om disse på siden om billeje.