BESTIL TILBUD
30 872 872

Familierejser


Tag på en klassisk familierejse i en

samlet bil og udforsk landet i jeres eget tempo!

Familierejser

Rejs med hele familien hos USATOURS. Vi sammensætter en ferie der passer til både de store og små og finder de bedste hoteller samt guider jer til sjove og spændende oplevelser som med sikkerhed vil imponere.

Vi har samlet en række destinationer som er ideel for hele familien. Tag eksempelvis på kør-selv-ferie rundt i Californien og se blandt andet betagende Grand Canyon eller slap af i Caribien ved de fantastiske strande. USATours sammensætter jeres drømmerejse til pragtfulde destinationer. Bestil et tilbud og tag familien med på et nyt eventyr!

Californien

Staten Californien tilbyder en bred vifte af oplevelser for hele familien. Oplev de lækre californiske strande, kør til imponerende Grand Canyon, kom tæt på naturen i Yosemite National Park eller udforsk storbyerne San Francisco og Los Angeles.

LÆS MERE OM CALIFORNIEN

Florida

Tag på rundrejse med familien i den solrige stat Florida! Oplev spændende byer såsom Key West eller Fort Lauderdale og udforsk de spændende attraktioner eller slap af ved de smukke strande. Storbyen Orlando byder også på forlystelsparkerne Disney World og Universal studios som er en fornøjelse for hele familien.

LÆS MERE OM FLORIDA

Hawaii

Hawaii byder på frodig natur, pragtfulde strande og krystalblåt vand. Udforsk sammen med familien imponerende vulkaner, svøm sammen med delfiner eller oplev smukke farverige koralrev og fisk på snorkling- og dykkerture.

LÆS MERE OM HAWAII

Autocamper

Kør med familien i autocamper gennem USA og oplev utallige attraktioner, imponerende nationalparker, sjove forlystelser og pulserende storbyer. USA er ligeledes fyldt med skønne campingpladser og en hyggelig måde at opleve dette mangfoldige land.

LÆS MERE OM REJSER I AUTOCAMPER

Alle destinationer

USA har utallige destinationer for hele familien. Dette gælder både imponerende naturoplevelser såsom Grand Canyon, sydlig varme og strand i Florida eller action-præget sjov i forlystelses-byen Orlando. Tag på opdagelse i USA med hele familien og skab minder for livet!

LÆS MERE OM ALLE DESTINATIONER

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.