BESTIL TILBUD
30 872 872

Rejser til Vancouver

En summende storby i smukke rammer

Rejser til Vancouver

Tag på stranden, i skoven og på ski samme dag

Vancouver er det vestlige Canadas pulserende hjerte, hvor internationale folk og forretninger samles i de høje skyskrabere indrammet af endnu højere bjerge. Men det er især de billedskønne naturomgivelser, der er byens store trækplaster.

På din rejse til Vancouver kan du cykle i den berømte bypark Stanley Park, se spækhuggere på en hvalsafari, sole dig på en af byens strande, stå på ski 20 minutter fra centrum og meget mere i den fantastiske natur. Og så kan du ovenikøbet spise og shoppe, til du falder om.

Fakta om Vancouver

Indbyggertal: 603.000
Tidsforskel: -9 timer
Ideelt rejsetidspunkt: Hele året
Visum: Nej, op til 6 måneder
UM’s Rejsevejledning: Læs mere her..

Det skal du opleve i Vancouver

Stanley Park i Vancouver

Naturen som attraktion #1

Når du rejser til Vancouver, vil du se mange lokale iført sportstøj og praktiske sko, for de udnytter den fantastiske natur, de har uden for døren, fuldt ud. Omgivet af vand, bjerge og skov er Vancouver en af verdens smukkeste byer, og du kan nyde den på mange måder.

I den højtelskede bypark Stanley Park, der ligger på en halvø i forlængelse af centrum, kan du gå, løbe og cykle på de grønne stier og langs kysten. Når du trænger til at blive kølet ned, er der også hyggelige strande, hvor du kan få en velfortjent dukkert.

Nord for det centrale Vancouver tårner North Shore-bjergene sig op, og her er en skiture og mountainbiking ikke mere end 20 minutter væk. Du kan også nøjes med at tage svævebanen op på Grouse Mountain, hvorfra du får en storslået udsigt over byen.

Gastown i Vancouver

En mangfoldig storby

Men Vancouver er også en storby i klassisk forstand med højhuse, shopping, seværdigheder og en mangfoldig befolkning. Sidstnævnte kan især opleves i byens store Chinatown, hvor du kan opleve den farverige kultur og fantastiske dumplings, der er kommet sammen med de mange kinesiske indvandrere, der bor i byen.

Et andet kvarter, du skal opleve på din rejse til Vancouver, er det historiske Gastown. Her er gaderne belagte med brosten, og gamle, smukke lygtepæle lyser dem op, når mørket falder på. I de gamle huse finder du gourmetrestauranter og livlige barer med mikrobryg og cocktails.

Vil du shoppe, kan du på Robson Street i West End finde alt, hvad du måtte have brug for – og meget mere, som du ikke vidste, du manglede.

Hvalsafari i Vancouver og se spækhuggere

Hvalsafari og vandflyvere

Med sin placering ud til Stillehavet er Vancouver så heldig hvert år at få besøg af nogle store, sjældne dyr, der finder vej ind til Georgia-strædet. Fra marts til oktober migrerer tusindvis af hvaler til vandet omkring byen, så i den periode kan du være heldig at komme tæt på spækhuggere, pukkelhvaler, gråhvaler og vågehvaler på en fantastisk hvalsafari.

Hele året kan du opleve vandet omkring Vancouver på andre måder også. Ro i kajak, sejl på sightseeing i en speedbåd eller tag en vandflyver. De små propelfly, der letter og lander på vandet, er for Vancouver, hvad de gamle sporvogne er for San Francisco. De bliver både brugt til turister og reel transport, og det er en sjov og anderledes måde at opleve området på.

MacMillian Provincial Park på Vancouver Island

Kombiner med Vancouver Island

Du kan med fordel kombinere din rejse til Vancouver med et par dage på Vancouver Island. Det tager halvanden time med færgen hertil, men til gengæld kommer du til en fantastisk, idyllisk ø, hvor en lang række anderledes naturoplevelser venter. Og så er vejret stort set altid godt på Vancouver Island.

Øen, som er lidt større end Jylland, byder på skønne sandstrande, frodig regnskov og flotte klipper langs kysten. Du kan spise fantastisk skaldyr i små, charmerende fiskerbyer og drikke lige så fantastiske vine på de mange lokale vingårde i Cowichan Valley, der tilbyder rundture og solrige terrasser. Og i hovedbyen Victoria kan du opleve en historisk vigtig by med hestevogne, gamle bygninger og røde dobbeltdækkerbusser som i England.

Vejret i Vancouver

Bestil et uforpligtende rejsetilbud
Personlige oplysninger
Bemærkninger

 Sådan bestiller du en rejse hos os
Kontakt os
Du får personlig rejsevejledning
Din rejse bliver booket
Du skal ud at rejse

Udfyld kontaktformularen ovenfor. Det gør ikke noget, hvis der mangler et par detaljer – vi skal nok hjælpe med rejseplanen! Du kan også ringe til os på tlf: 30 872 872

Hos USATours får du din helt egen rejsekonsulent. Sammen gennemgår I dine rejseønsker og får afklaret alle spørgsmål, så rejsen bliver skræddersyet til dig.

Når din rejse er præcis som den skal være, booker vi den og sørger for, at alle detaljer er på plads, så du er helt klar til afrejse. Nu kan du godt begynde at glæde dig!

Så kom dagen, og du er klar til at starte din drømmeferie! USATours er med hele vejen. Din personlige rejsekonsulent står altid klar til at hjælpe før, under og efter din rejse.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.