BESTIL TILBUD
30 872 872

Rejser til Toronto

Verdens mest multikulturelle by

Rejser til Toronto

Udforsk Canadas mangfoldige metropol

Toronto er Canadas New York med skyskrabere, shopping, gastronomi, kunst og kultur i topklasse. Og så er den verdens mest multikulturelle by, hvor du kan møde folk fra over 230 lande og gå mellem forskellige verdener i de mange unikke kvarterer.

På din rejse til Toronto kan du se byen i 346 meters højde fra det ikoniske tårn CN Tower, spise lækker mad fra hele verden, se det berømte ishockeyhold Maple Leafs på hjemmebane, shoppe i byens hippe kvarterer og slappe af på de grønne øer Toronto Islands ud for byen.

Fakta om Toronto

Indbyggertal: 2,8 mio.
Tidsforskel: -6 timer
Ideelt rejsetidspunkt: Hele året
Visum: Nej, op til 6 måneder
UM’s Rejsevejledning: Læs mere her..

Det skal du opleve i Toronto

Chinatown i Toronto

Forskellige folk og kvarterer

På din rejse til Toronto vil du opdage, at canadierne ikke er ét enslignende folk. Landets største by er flere gange blevet vurderet til at være verdens mest multikulturelle by, hvor mere end hver anden er født uden for Canada, og over 230 etniciteter er repræsenteret. Du vil opleve, at både byens folk og kvarterer er vidt forskellige, hvilket gør Toronto så unik.

Gå en tur gennem Chinatown, hvor der er et farverigt mix af skilte på kinesisk, eksotiske madvarer og orientalske lanterner. Drik en kaffe blandt de travle jakkesætklædte folk i Financial District, hvor der konstant bliver bygget nyere og højere skyskrabere. Eller spis en pizza på en af de italienske restauranter i det hippe Little Italy.

CN Tower i Toronto

CN Tower – byens vartegn

På ethvert klassisk billede af Toronto er der især én bygning, der stjæler opmærksomheden. Det altoverskyggende tårn i byens skyline hedder CN Tower og er blevet et berømt vartegn, som du selvfølgelig kan opleve på din rejse til Toronto.

Det 553 meter høje observationstårn er til at se fra enhver position i byen, men du skal ikke nøjes med at betragte det fra neden. På 58 sekunder kan du tage en glaselevator op til udkigsposten i 346 meters højde, mens byen bliver mindre under dig. Her er der 360 graders udsigt over Toronto og den smukke Lake Ontario, som byen ligger ved. Du kan tilmed spise på restauranten i toppen, der langsomt roterer, så du får panoramaet hele vejen rundt.

Maple Leafs, Raptors og Blue Jays

Vil du have en sand canadisk oplevelse, skal du se en ishockeykamp. Den hæsblæsende sport er en stor del af den canadiske kultur, og NHL-holdet Toronto Maple Leafs er byens helt store hold. Til en kamp vil du mærke den særlige stemning, der er omkring sporten, som selv for uindviede er aldeles underholdende.

Er du mere til basketball, spiller det lokale NBA-hold Toronto Raptors i samme arena som Maple Leafs, hvor du kan få skumfingre, cheerleaders og “kiss cam” for alle pengene.

Og i byens enorme arena Rogers Centre, der ligger ved siden af CN Tower, spiller baseballholdet Toronto Blue Jays, der også er en kæmpe og typisk nordamerikansk sportsoplevelse.

Queen Street West shopping i Toronto

Shopping på Queen Street West

På en rejse til Toronto vil du sandsynligvis bo i downtown, men du må ikke snyde dig selv for at udforske den vestlige del af byen, der er fuld af hyggelige gader med trendy butikker, kaffebarer og spisesteder.

Særligt på Queen Street West, som starter i downtown, er der mange fristelser. Her finder du byens bedste shopping med de store kædeforretninger i starten og mere specielle butikker mod vest. Her er også et hav af gode restauranter med mad fra hele verden og uafhængige gallerier med spændende kunst.

Ikke langt derfra kan du besøge det lille, unikke kvarter Kensington Market, som de lokale elsker. Her er en sjov blanding af genbrugsbutikker, originale caféer, købmandsbutikker, barer med solterrasser og smarte canadiere.

Toronto skyline

Toronto Islands – en udflugt med udsigt

Vil du have en anderledes oplevelse, hvor du kommer lidt ud af den travle storby, kan du sejle til Toronto Islands. Det er en lille gruppe af øer, der ligger blot 10 minutters sejlads fra byens centrum, men som tilbyder en fredelig oase. Her er grønt og et net af stier, der forbinder øerne, hvor du kan gå nogle idylliske ture.

Har du børn, er der masser af muligheder for at lege, spise picnic, bade og hilse på dyrene i en lille zoologisk have. Men det bedste af det hele er udsigten fra øerne. Her kan du se byens skyline fra den perfekte afstand, og bliver du, til dagen går på hæld, vil du blive belønnet med en fantastisk solnedgang bag skyskrabernes silhuetter.

Niagara Falls fra helikopter

Kombiner med Niagara Falls

Når du rejser til Toronto, er det helt oplagt at køre en tur til de storslåede vandfald Niagara Falls, der ligger omkring halvanden time fra storbyen. 130 kilometer mod syd langs Lake Ontario starter Niagara-floden, der adskiller Canada fra USA.

Det er vandet i denne flod, der pludselig falder 50 meter og skaber det helt utrolige brus, som kan opleves på flere forskellige måder i byen Niagara Falls. Det er en uforglemmelig naturoplevelse at stå på kanten og se de enorme vandmængder fosse ud over skrænten.

Vejret i Toronto

Bestil et uforpligtende rejsetilbud
Personlige oplysninger
Bemærkninger

 Sådan bestiller du en rejse hos os
Kontakt os
Du får personlig rejsevejledning
Din rejse bliver booket
Du skal ud at rejse

Udfyld kontaktformularen ovenfor. Det gør ikke noget, hvis der mangler et par detaljer – vi skal nok hjælpe med rejseplanen! Du kan også ringe til os på tlf: 30 872 872

Hos USATours får du din helt egen rejsekonsulent. Sammen gennemgår I dine rejseønsker og får afklaret alle spørgsmål, så rejsen bliver skræddersyet til dig.

Når din rejse er præcis som den skal være, booker vi den og sørger for, at alle detaljer er på plads, så du er helt klar til afrejse. Nu kan du godt begynde at glæde dig!

Så kom dagen, og du er klar til at starte din drømmeferie! USATours er med hele vejen. Din personlige rejsekonsulent står altid klar til at hjælpe før, under og efter din rejse.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.