Rejseinfo

Information om krydstogt

Praktisk info om krydstogt i Caribien og USA

Det skal du vide om rejser med krydstogt

At være på krydstogt er en bekymringsfri fornøjelse. Men inden du går ombord, er der nogle få ting, du skal have styr på. Her har vi samlet de vigtigste informationer om at tage på krydstogt i Caribien og USA. Vi anbefaler at læse dette inden rejsen. Skulle du have spørgsmål, er du selvfølgelig også velkommen til at kontakte din rejsekonsulent.

Online check-in

Senest 72 timer før dit krydstogt skal du tjekke ind online. Du modtager informationer og links til rederiets hjemmeside, hvor du kan tjekke ind, når vi booker dit krydstogt. Vi anbefaler, at du tjekker ind med det samme, så det er ude af verden.

Pas og visum på krydstogt

Nogle rederier kræver, at passagerernes pas er gyldige i 6 måneder efter cruiset. Derfor anbefaler vi at tjekke udløbsdatoen på dit eget og dine medrejsendes pas. Udløber dit pas inden for 6 måneder efter din rejse, skal du give din rejsekonsulent besked.

På nogle krydstogter sejler man til lande, hvor du skal have visum for at gå i land. Det gælder for eksempel Cuba. Se regler for indrejse i Cuba her (link til side om indrejse i Canada og co..

Andre lande opkræver turistskatter eller havneskatter. Beløbene er ikke uoverskuelige, men vi anbefaler at være opmærksom på, at der kan komme ekstra omkostninger i forbindelse med visum og skatter.

Inkluderet og tilkøb

Alle måltider på de store restauranter, samt kaffe, te og vand er som hovedregel inkluderet. Derudover er der specielle restauranter på skibet, alkohol, sodavand og bestemte typer drikkevarer, som man kan købe adgang til på forhånd eller ombord. 

Det kan bedst betale sig at tilkøbe udvidede drikkepakker hjemmefra. Det er ofte billigere at købe online, og så kan du nyde livet ombord uden at skulle have penge op af lommen.

Rederiet arrangerer en masse forskellige aktiviteter og udflugter på skibet og på land. Disse kan bookes hjemmefra eller direkte ombord, men vi anbefaler at købe dem på forhånd, så du er sikret en plads.

Transfer til og fra havnen, hvor krydstogtskibet sejler ud og lægger til, er ikke inkluderet, men kan også tilkøbes hos rederiet. Det kan dog ofte bedre betale sig at tage en taxa.

Alle disse pakker og tilkøb kan du finde information om og booke på rederiets hjemmeside, så kig på det, når dit cruise er booket.