BESTIL TILBUD
30 872 872

Golfrejser


USA har nogle af verdens

mest imponerende golfbaner!

Golfrejser

Rejs med USATOURS og få vejledning til de mange spændende destinationer som er velegnet for ægte golf-entusiaster. USA byder på et utal af rejsemål i forskellige imponerende omgivelser, charmerende hoteller samt naturoplevelser således at din golf-oplevelse bliver helt perfekt.

Hvad enten du på hobby-basis eller på professionelvis udøver golf, har vi destinationer der passer til netop dine ønsker. Kombiner din golf-rejse med flere oplevelser – eksempelvis Florida hvor du både kan nyde fantastiske strande samt spille golf på de mange imponerende golfbaner. Hawaii byder på udover smukke golf-ressorts, kridhvide strande, vulkaner og storbyliv i Honolulu.

Mexico

Mexico byder på utallige spændende golf-oplevelser, pragtfulde kridhvide strande og interessant kultur. Øen Yucatan har specielt mange golf ressorts, pragtfulde æstetiske golfbaner samt charmerende hoteller og restauranter.

LÆS MERE OM MEXICO

Florida

The sunshine state er et ideelt rejsemål for golfspillere hvilket de mange golfbaner også bevidner om. Grundet det varme klima året rundt kan golf ligeledes udøves uanset årstiden. Mange eksklusive hoteller er ligeledes specielt tilknyttet de mange imponerende golfbaner og afholder tillige ofte tuneringer. Tag ligeledes på stranden i den bagende sol, oplev storbyen Miami eller besøg den kendte golf-by Naples.

LÆS MERE OM FLORIDA

Hawaii

Eventyrlig frodig natur og førsteklasses strande kan kombineres med din golfrejse på fantastiske Hawaii. Ønsker du at spille golf på spektakulære baner i fredfyldte idylliske omgivelser er Hawaii perfekt. Oplev også storbyliv i Honolulu hvor der er utallige muligheder for shopping og café- og restaurantbesøg

LÆS MERE OM HAWAII

Den Dominikanske Republik

Førsteklasses golfbaner ud til stranden, lækre resorts og spændende kulinariske oplevelser – Den Dominikanske Republik har hele pakken og er et sandt golfparadis for ægte livsnydere som elsker golf, fantastisk service og strande omkranset af palmer.

LÆS MERE OM DEN DOMINIKANSKE REPUBLIK

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.