BESTIL TILBUD
30 872 872

Sportsrejser


USA elsker sport og de har de mest

underholdende kampe blandet med vilde shows!

Sportsrejser

Amerikansk Fodbold, Basketball eller Baseball! Oplev disse sprudlende sportbegivenheder der med kæmpemæssig show indeholdende både fyrværkeri, cheerleaders og en konstant summen fra de mange tusinde fans er en fantastisk oplevelse.

Du behøver ikke være fan af de angivne sportsgrene for at se en sportskamp – selve stadion, energien, fansene og underholdningen er en fantastisk oplevelse i sig selv! USATours hjælper dig med at planlægge og vejlede dig til den bedst mulige sportsoplevelse. Herunder kan du læse om nogle af de amerikanske sportsgrene som er anbefalelsesværdige.

  • Amerikansk fodbold
  • Basketball
  • Baseball

Amerikansk fodbold

Atmosfæren til en amerikansk fodboldkamp er spektakulær og en oplevelse som du ikke må glip af! Kampene starter med et brag af et show, og et sus går igennem stadion, mens de mange tusinde fans heppende råber på deres favoritklub. Fra september til januar kan du komme til NFL-kampe som til sidst munder ud i verdens største endagssportsbegivenhed – Super Bowl.

Basketball

Oplev en Basketball-kamp og kom helt tæt på de mange verdensstjerner inden for sportsgrenen. De stemningsfyldte arenaer er en fascinerende oplevelse da publikum skaber en fest på tilskuerpladserne. Oplev specielt NBA-ligaen hvor 30 professionelle hold kæmper om en plads en finalen! De store basket-oplevelser finder man typisk i landets storbyer som Miami, Chicago, Los Angeles og New York hvor man kan opleve legendariske hold som Heats, Bulls, Lakers eller Knicks.

Baseball

Baseball er en meget populær sport i USA og tiltrækker et utal af tilskuere hver sæson. Oplev en af disse fascinerende kampe hvor den prestigefyldte MLB-liga især er et besøg værd. Stemningen i arenaen er summende, hyggelig og særdeles en anbefalelsesværdig oplevelse.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.