BESTIL TILBUD
30 872 872

Rejser til Bahamas

En perlekæde af 700 kridhvide bounty-øer

Rejser til Bahamas

Svøm med flotte fisk og de søde Bahamas-grise

Bahamas er en eksotisk øgruppe bestående af omkring 700 småøer, der ligger i forlængelse af hinanden ud fra Floridas sydøstkyst. Her er sandet kridhvidt, vandet er det klareste i verden, og under havoverfladen er et farvestrålende liv af fisk og koraller.

Kombineret med det store udvalg af aktiviteter og skønne hoteller har Bahamas de ideelle rammer for en ekstraordinær badeferie. Det er oplagt at tage på cruise fra Miami til Bahamas, men du kan også stikke af på en længere ferie på en eller flere af de fantastiske øer, eventuelt som afslutning på en rejse til USA’s østkyst.

Fakta om Bahamas

Indbyggertal: 391.000
Valuta: Amerikanske dollar + Bahamanske dollar – Læs mere her..
Tidsforskel: -6 timer
Ideelt rejsetidspunkt: Hele året
Visum: Nej, op til 90 dage
UM’s Rejsevejledning: Læs mere her..

Det skal du opleve i Bahamas

Dykning med hajer i Caribien

New Providence – hovedøen med det hele

På din rejse til Bahamas vil du sandsynligvis ankomme til New Providence, som er hovedøen, hvor de fleste af Bahamas’ 300.000 indbyggere bor. Her ligger hovedstaden Nassau, der vil tage varmt imod dig, når du sejler ind mod den hvide kystlinje, eller når du lander på den lille grønne plet af en ø i turkist vand.

Hvis du vil slappe af, kan du selvfølgelig gøre det på de smukke sandstrande, for eksempel på Paradise Island, hvor scener fra Pirates of the Caribbean og James Bond-film er blevet optaget. Men der er også masser af aktiviteter i Nassau.

Tag på dykker- eller snorkelture ved de nærliggende koralrev, shop flotte stråhatte på de lokale markeder eller spar penge på dutyfree varer i byens kommercielle centrum, hvor du kan bruge nogle af besparelserne på kasino eller en god restaurant.

Caribisk paradis på Bahamas

Grand Bahama – naturlige vidundere

Grand Bahama er den nordligst beliggende ø i Bahamas. Med sin placering kun 85 kilometer fra Palm Beach i Florida har Grand Bahama været en af amerikanernes foretrukne ferieøer, og det er fuldt forståeligt. Den har nemlig hundredvis af kilometer kystlinje med finkornet sand og eksotiske palmer ned til det lækre vand, og så er naturen fredet, så den stadig står uberørt og smuk.

Ro gennem mangroveskoven, som man ikke kan komme rundt i på andre måder end i kajak. Oplev øens imponerende net af undervandsgrotter, hvor du kan dykke i nogle af dem. Eller besøg den populære botaniske have Garden of the Groves, hvor der lever sjældne fugle og vokser tropiske blomster.

Svømmende grise på Bahamas

Exuma Islands – grise i paradis

Midt i øgruppen ligger den lange række af 365 småøer, der tilsammen kaldes Exuma Islands og tilbyder nogle af Caribiens flotteste strande. Langt de fleste af de små øer er bare små, hvide forhøjninger i vandet, som kan besøges med båd, så her bor ikke nogen, hvilket gør den uspolerede bounty-oplevelse endnu vildere.

Det er også ude på en af disse øer, Big Major Island, at du finder de helt særlige Bahamas-grise, “the swimming pigs”. På Pig Beach, som stranden meget passende bliver kaldt, lever en gruppe grise i vandet. Man ved ikke, hvordan de er havnet der, men de er blevet et tilløbsstykke for mange turister, der ikke overraskende må se dem med egne øjne. Grisene er tamme og kommer selv hen, når turister ankommer med båd, så du kan kæle med dem, hvis du vil.

Derudover byder Exuma-øerne på luksuriøse resorts og fantastiske snorkelmuligheder, hvor du blandt andet kan svømme med fredelige hajer og havskildpadder.

Vejret I Bahamas

Bestil et uforpligtende rejsetilbud
Personlige oplysninger
Bemærkninger

 Sådan bestiller du en rejse hos os
Kontakt os
Du får personlig rejsevejledning
Din rejse bliver booket
Du skal ud at rejse

Udfyld kontaktformularen ovenfor. Det gør ikke noget, hvis der mangler et par detaljer – vi skal nok hjælpe med rejseplanen! Du kan også ringe til os på tlf: 30 872 872

Hos USATours får du din helt egen rejsekonsulent. Sammen gennemgår I dine rejseønsker og får afklaret alle spørgsmål, så rejsen bliver skræddersyet til dig.

Når din rejse er præcis som den skal være, booker vi den og sørger for, at alle detaljer er på plads, så du er helt klar til afrejse. Nu kan du godt begynde at glæde dig!

Så kom dagen, og du er klar til at starte din drømmeferie! USATours er med hele vejen. Din personlige rejsekonsulent står altid klar til at hjælpe før, under og efter din rejse.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.