BESTIL TILBUD
30 872 872

Storbyferie


USA byder på utallige storbyer

med hver sine kulturer og oplevelser!

Storbyferie i USA

Mulighederne for storbyferie i USA er mange. Tag blandt andet på shopping-tur i den livlige storby New York, besøg filmbyen Los Angeles eller se kulturelle og politiske monumenter i Washington D.C.

Vi guider dig til storbyernes mange seværdigheder, kulturelle attraktioner, shopping-gader og hyggelige kvarterer. USATOURS finder ligeledes de mest charmerende centrale hoteller så du er tæt på talrige storbyoplevelser. Kombiner også din rejse til flere destinationer, så du får den fulde oplevelse af USA og landets mangfoldighed. Ud fra dine ønsker hjælper USATOURS.dk med at sammensætte din drømmerejse – bestil et tilbud her.

New York

Byen der aldrig sover, New York, har alt det en storbyferie skal have og lidt til. Oplev blandt andet Central Park, Empire State Building og Frihedsgudinden, og tag på oplevelse i de mange unikke bydele såsom Manhattan og Queens.

LÆS MERE OM NEW YORK

San Francisco

Oplev den fascinerende storby San Francisco, der med sine karakteristiske sporvogne, stejle bakker og farverige kvarterer bestemt er et besøg værd. Se også byens vartegn Den Gyldne hængebro, få en maritim madoplevelse på Fisherman´s Wharf eller besøg det myteomspundende fængsel Alcatraz.

LÆS MERE OM SAN FRANCISCO

Los Angeles

Engelens by L.A har mange spændende attraktioner og seværdigheder og er hjemsted for utallige berømtheder. Oplev det ikoniske Hollywood-skilt, Universal studios eller den dyre shoppinggade Rodeo Drive.

LÆS MERE OM LOS ANGELES

Chicago

Den charmerende storby Chicago er kendt for sin arkitektur, museer og kultur og er ligeledes stedet hvor jazz og blues musikken for alvor blomstrede. Besøg en af de mange spillesteder, restauranter eller barer på Lincoln Avenue eller Clark Street og mærk vaskeægte Chicago-stemning.

LÆS MERE OM CHICAGO

Washington D.C.

Den amerikanske hovedstad Washington D.C. er magtcentrum for amerikansk politik. Oplev de ikoniske politiske bygninger, mindesmærker og kulturelle monumenter såsom Det Hvide Hus, The Washington Monument eller Lincoln Memorial.

LÆS MERE OM WASHINGTON D. C.

Boston

Storbyen Boston er især kendt for sinde mange universiteter, museer, sporteshold og tv-serier såsom ”Sams Bar”. Besøg blandt andet JFK museet og Harvard Museum of Natural History. Storbyen byder ligeledes på et utal af shopping-muligheder og spændende madoplevelser.

LÆS MERE OM BOSTON

Philadelphia

Philadelphia er centrum for mange historiske attraktioner og begivenheder samt kunst – besøg blandt andre Philadelphia Museum of art. Her er også mulighed for shopping og spændende kulinariske oplevelser på moderne restauranter.

LÆS MERE OM PHILADELPHIA

Alle destinationer

USA’s storbyer byder på talrige fantastiske oplevelser, attraktioner og seværdigheder. Kombiner også din rejse til flere destinationer! USATOURS hjælper med at sammensætte din unikke rejse til spektakulære storbyoplevelser.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.