BESTIL TILBUD
30 872 872

Rundrejser


Alle destinationer kan nemt

kombineres på kryds og tværs!

Rundrejser i USA

Rundrejser er utroligt populære og giver mulighed for at udforske USA’s mangfoldighed. Oplev pulserende storbyer, smukke naturoplevelser, kulturelle monumenter og sjove seværdigheder. Rejs blandt andet på rundrejse i Californien og oplev storbyerne San Francisco, Las Vegas og Los Angeles eller kør ud til imponerende og smukke Grand Canyon.

USA har et bredt spektrum af forskellige oplevelser og byder på utallige kombinationer for sammensætning af netop jeres drømmerejse. Vi planlægger rejsen ud fra dine ønsker og rådgiver dig således at du får den bedste oplevelse. USATours arrangerer den komplette rundrejse så du trygt kan læne dig tilbage. Bestil et tilbud eller kontakt en af vores rejsekonsulenter og få vejledning til en fantastisk rundrejse i USA. Vi har her listet en række af vores populære rundrejser!

Californien

Californien byder på en bred vifte af oplevelser fra rå natur til storbyliv. Staten er blandt andet kendt for sine fantastiske strande og smukke natur. Besøg også de markante storbyer San Francisco, Las Vegas og Los Angeles eller kør til Arizona og oplev det betagende Grand Canyon.

LÆS MERE OM CALIFORNIEN

Florida

Tag på rundrejse til Florida og nyd det varme klima, fantastiske strande og mange oplevelser som staten byder på. Besøg blandt andet de charmerende solrige byer Key West – USA’s sydligste punkt, Fort Lauderdale og Naples, få storbystemning i den farverige livlige storby Miami eller fart over feltet i Orlando, byen med de mange forlystelsesparker.

LÆS MERE OM FLORIDA

New England

En rundrejse i New England inviterer på fantastiske naturoplevelser, charmerende byer og spændende historie. Den største by, Boston, byder på hyggelig atmosfære, museer, shopping og spændende restauranter. Rejs også videre til storbyen New York og oplev ”byen der aldrig sover”.

LÆS MERE OM NEW ENGLAND

Sydstaterne

Rundrejse i sydstaterne byder på præriens hjemland og ærkeamerikansk sydlandsk stemning. Udlev din indre cowboy i Texas, besøg den ikoniske by Dallas, oplev Jazz og voodoo i New Orleans eller blues og rock’n’roll samt spændende museer i byen Memphis.

LÆS MERE OM SYDSTATERNE

Route 66

Kør gennem ødemarken forbi gamle diners og tankstationer og oplev den ikoniske vej Route 66. Turen giver en fantastisk frihed og ro som byder på fantastiske attraktioner, storbyer og naturoplevelser. Vejen begynder i Chicago hvorfra du kører gennem Kansas, Texas, New Mexico, Arizona og slutter i Los Angeles.

LÆS MERE OM ROUTE 66

Canada

Canada byder på storslået barsk natur og et utal af spændende seværdigheder samt pragtfulde storbyer. I den vestlige del af Canada kan du opleve storbyerne Calgary og Vancouver og besøge smukke naturparker såsom The Rockies. Storbyen Toronto kan opleves i Den østlige del hvor der tillige er mulighed for at overvære det majestætiske vandfald Niagara Falls.

LÆS MERE OM CANADA

Alaska

Den vilde og fascinerende natur i Alaska er en rundrejse du sent vil glemme! Oplev det er rige dyreliv og se blandt andet elge, bukke og bjørne eller tag på fascinerende hvalsafari. Byerne Anchorage, Fairbanks, Valdez og Seward giver perfekt adgang til fantastiske naturoplevelser og spændende nationalparker.

LÆS MERE OM ALASKA

Alle destinationer

USA har et utal af kombinationer for spektakulære rundrejser! Udforsk landets mange fascinerende storbyer, charmerende hoteller, spændende attraktioner og smukke natur- og kulturoplevelser. Vi har stor ekspertise og kendskab til rundrejser i USA – kontakt os og lad os høre dine ønsker.

LÆS MERE OM ALLE DESTINATIONER

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.