BESTIL TILBUD
30 872 872

Kombinationsrejser

Helstøbte ferier med storby, natur og strande

Kombinationsrejser

Sammensæt den perfekte kombination af oplevelser

Hos USATours har vi ingen færdigpakker eller standardløsninger, og du kan sammensætte din rejse præcis, som du ønsker. Måske vil du gerne opleve mere end ét land på din rejse, eller måske vil du både have storbyoplevelser og badeferie. Det kalder vi kombinationsrejser, og vi har samlet nogle oplagte forslag til inspiration.

Tag for eksempel den klassiske rundrejse i Californien, hvor der er fuld fart på programmet med masser at se, og flyv videre til Hawaii, hvor du bare skal slappe helt af. Besøg fantastiske, travle New York i nogle dage, inden turen går til varmere himmelstrøg i Florida. Eller tag på udvidede naturrejse, hvor du både oplever USA og Canada’s smukkeste landskaber.

SAMMENSÆT DIN EGEN REJSEDRØM

Rejser til Los Angeles

Californien og Hawaii

En oplagt kombinationsrejse er en tur til Californien med en uge på Hawaii-øerne i Stillehavet. På denne rejse får du det hele med Californiens storbyer, utrolige natur og Hawaiis paradisstrande og eksotiske stemning. Se vores rejseforslag til Californien og Hawaii og kontakt os for at høre om kombinationsmulighederne.  Hos USATours får du tilknyttet en personlig rejsekonsulent allerede ved din første henvendelse, som vil håndtere alle forhold omkring din rejse i tæt dialog og samarbejde med dig.

Rejser til Florida

Florida og New York

På USA’s Østkyst er der også mange spændende muligheder for at sammensætte en spændende ferie. En af dem er en rundrejse i Florida kombineret med en tur til byen over dem alle, New York. På denne kombinationsrejse får du alle Floridas fantastiske underholdningstilbud, lækre badestrande, inden du skal opleve storbyens puls i det enestående New York City. Se vores rejseforslag til Florida og New York her – det kan selvfølgelig tilpasses, så det matcher dine rejsedrømme.

Rejser til Canada

USA og Canada

Nord for USA ligger et endnu større land, Canada, som absolut bør besøges, hvis du befinder dig på disse kanter. Det kunne f.eks. være en tur til Niagara Falls i det østlige Canada i forbindelse med en rejse til New England eller et visit i fantastiske Vancouver, som ligger i overkommelig køreafstand fra Pacific North West på den amerikanske nordvestkyst. Drømmer du om en rejse til Canada kan du kombinere både den østlige og vestlige del af landet på vores Kombi-Canada rundrejse. 

Rejser til Caribien

Ø-hop i Caribien

Caribiens mange paradisøer ligger tæt på hinanden i det azurblå Caribiske Hav, og derfor er det oplagt at rejse til flere af dem under samme tur, hvis du ønsker en autentisk, caribisk rejse. Det gør man bedst på et cruise, f.eks. fra Florida. Hvis du skal til Florida, men ikke ønsker at tage på krydstogt, er det oplagt med et par dages afstikker til f.eks. Bahamas eller Cuba, som ligger en kort sejltur eller endnu kortere flyvetur derfra.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.