BESTIL TILBUD
30 872 872

Kør selv-ferier

Store oplevelser på USA's berømte highways

Kør selv-ferier

Nyd følelsen af frihed på en ferie i eget tempo

Der er mange måder at opleve USA på, men en kør selv ferie er nok den bedste. Uanset om du vil køre i en lejet bil, autocamper eller på motorcykel, kan du se meget mere på den måde, og du har friheden til at gøre det i dit eget tempo. Vi er specialister i kør selv ferie i USA, så kan trygt lade os planlægge dit næste roadtrip. 

Tag kalechen ned, og få vind i håret på Californiens sceniske Highway 1, der forbinder San Francisco og Los Angeles på vestkysten. Lej en rigtig amerikanerbil, og kør det legendariske roadtrip på Route 66, der er en af landets mest historiske veje. Eller tag turen ned langs Floridas østkyst, hvor motorvejen ender ude på eksotiske Key West. Der er mange muligheder, og vi kan guide dig til de bedste kør selv ruter i USA. Ønsker du en kør selv ferie i Canada, kan vi også vise dig de bedste ture.

KØR SELV-FERIE I USA

Californien

Californien er som skabt til en klassisk kør selv ferie i USA, hvor man kan få et hav af oplevelser på en og samme rejse. Las Vegas, Los Angeles, San Francisco, San Diego, Grand Canyon, Yosemite, Death Valley, SeaWorld og Disneyland er bare nogle af statens mange spændende udflugtsmål.

Læs mere om Californien

Florida

Florida er ideelt til en kør selv ferie i USA for hele familien, hvor man aldrig skal køre alt for langt mellem rejsemålene. Oplev f.eks. Miami, Orlando, Key West, Naples, Fort Lauderdale, Everglades, Disney World, Universal Studios, SeaWorld og Siesta Beach (USA’s bedste strand).

Læs mere om Florida

New England

New England er et vidunderligt smukt område, der emmer af USA’s spæde historie som oprindelig engelsk koloni. På en kør selv ferie kan du bl.a. opleve New York’s pulseren, ølsmagning i Boston, det brusende Niagara Falls og det primitive Amish Country. Det er også muligt at kombinere med en storbyferie i New York eller Boston.

Læs mere om New England

Sydstaterne

Med en kør selv ferie i de amerikanske sydstater vil man for alvor mærke det ægte, kulturelle USA. Her er masser at vælge i mellem, og man kan bl.a. opleve stemningen i byer og stater som New Orleans, Memphis, Texas, Mississippi, Alabama, Louisiana og New Mexico. En spændende og anderledes kør selv ferie i USA.

Læs mere om Sydstaterne

Route 66

På den legendariske Route 66 kan du udleve din drøm om en vaskeægte kør selv ferie i USA. Route 66 starter i nordlige Chicago og ender i sydvestlige Los Angeles i Californien. Vejen går fra Midtvesten til prærien over Rocky Mountains og ørkenen og slutter ved Stillehavet. Besøg 8 stater og et væld af byer, hvor bl.a. Kansas City, Missouri, New Mexico, Oklahoma og Texas kan besøges. Uanset er du garanteret det ultimative roadtrip i USA!

Læs mere om Route 66

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.