BESTIL TILBUD
30 872 872

Familierejser

Oplevelser til glæde for store og små

Familierejser

Skab uforglemmelige ferieminder med hele familien

USA er fuld af byer, attraktioner og aktiviteter, som vil imponere og underholde alle i familien. Vi kender de børnevenlige hoteller, sjoveste temaparker og nationalparker, hvor både børn og bedsteforældre kan være med. Så inviter familien med på en ferie, I vil tale om resten af livet.

Slip børn og barnlige sjæle løs i Floridas gigantiske forlystelsesparker, mens de voksne kan slappe af på stranden eller golfbanen. Kør rundt sammen i Californien, hvor der både er tid til sjov i Universal Studios og en dejlig aften ude på en af Los Angeles’ lækre restauranter. Eller tag hele familien på en storslået badeferie på Hawaii.

FAMILIEFERIE I USA

Californien

Staten Californien tilbyder en bred vifte af oplevelser for hele familien. Oplev de lækre californiske strande, kør til imponerende Grand Canyon, kom tæt på naturen i Yosemite National Park eller udforsk storbyerne San Francisco og Los Angeles.

Læs mere om Californien

Florida

Tag på rundrejse med familien i den solrige stat Florida! Oplev spændende byer såsom Key West eller Fort Lauderdale og udforsk de spændende attraktioner eller slap af ved de smukke strande. Storbyen Orlando byder også på forlystelsparkerne Disney World og Universal studios som er en fornøjelse for hele familien.

Læs mere om Florida

Hawaii

Hawaii byder på frodig natur, pragtfulde strande og krystalblåt vand. Udforsk sammen med familien imponerende vulkaner, svøm sammen med delfiner eller oplev smukke farverige koralrev og fisk på snorkling- og dykkerture.

Læs mere om Hawaii

Tag på en rejse i autocamper til USA

Autocamper

Kør med familien i autocamper gennem USA og oplev utallige attraktioner, imponerende nationalparker, sjove forlystelser og pulserende storbyer. USA er ligeledes fyldt med skønne campingpladser og en hyggelig måde at opleve dette mangfoldige land.

Læs mere om rejser i autocamper

Alle destinationer

USA har utallige destinationer for hele familien. Dette gælder både imponerende naturoplevelser såsom Grand Canyon, sydlig varme og strand i Florida eller action-præget sjov i forlystelses-byen Orlando. Tag på opdagelse i USA med hele familien og skab minder for livet!

Læs mere om alle destinationer

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.