BESTIL TILBUD
30 872 872

Bade- og strandferie

Tilbagelænede dage med fødderne i sandet

Bade- og strandferie

Tag på en badeferie lidt ud over det sædvanlige

USA, Caribien og Mexico byder på utallige destinationer, som har alle ingredienserne til den perfekte badeferie: kilometervis af palmeklædte, hvide sandstrande ud til forfriskende, klart vand. Og så det gode vejr, som man ikke er sikret i andre dele af verden.

Men det stopper ikke her. For med vores destinationer får du mere end bare en strand. For eksempel får du livlige byer og forlystelsesparker i Florida, toldfri shopping og dansk kolonihistorie i De Vestindiske Øer og vild natur og mayaruiner i Mexico. USATours kender alle de bedste strande og hoteller og hjælper dig med at finde en, der passer til dine drømme.

BADEFERIE I USA, MEXICO OG CARIBIEN

Florida

”The Sunshine State”, Florida, er et meget yndet rejsemål og med god grund! De utallige smukke strande og varme klima gør Florida ideel til en badeferie. Besøg blandt andre Key West, en charmerende ø-by, hvor I kan tage på fisketure, leje en speedbåd eller svømme med delfiner.

Læs mere om Florida

Hawaii

Vulkanøerne danner rammen for den perfekte badeferie. Hawaii har det hele! hvide strandstrande, palmer og turkisblå vand omkranset af smuk frodig natur. Under vandet byder Hawaii også på smukke koralrev og fisk. Storbyen Honolulu giver mulighed for shopping og har ligeledes mange spændende kulturelle udflugtsmål.

Læs mere om Hawaii

Caribien

De caribiske øer er et ferieparadis og giver mulighed for ren afslapning ved de hvide sandstrande og krystalblå vand. Tag på badeferie til Bahamas, Den dominikanske republik, Jamaica eller De Vestindiske øer og mærk den charmerende caribiske stemning og varme.

Læs mere om Caribien

Mexico

Fascinerende Mexico byder på fantastiske strande hvor du kan nyde det varme klima og bade dagen lang. Oplev også de gamle maya ruiner, tag på spændende kultur- og naturoplevelser eller smag på lækker mexicansk mad. Besøg for eksempel Cancun, Tulum og Playa del Carmen, der ligger på Yucatan-halvøen.

Læs mere om Mexico

Alle destinationer

Det tropiske klima i det sydlige USA, Caribien og Mexico skaber de perfekte forudsætninger for en skøn badeferie. Destinationerne byder også på smukke strande, frodig natur og utallige attraktioner. Kombiner din rejse til yderligere destinationer og oplev alsidigheden af dette fantastiske land.

Læs mere om alle destinationer

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.