BESTIL TILBUD
30 872 872

Aktiv ferie

På eventyr i bjerge, kløfter og skove

Aktiv ferie

Kom tættere på naturen på en aktiv ferie

En aktiv ferie i USA og Canada er helt oplagt for naturelskere. De to lande er velsignet med nogle af verdens smukkeste landskaber og unikke naturfænomener. Fra øde ørken til tætbevokset sump. Fra højtragende Rocky Mountains til det laveste punkt i Death Valley.

USATours er specialister i at sammensætte aktive ferier, der passer til alle. Uanset om du vil vandre i den betagende natur i Yosemite National Park, rafte på Colorado-floden i Grand Canyon eller stå på ski i Whistlers lækre puddersne, kan vi arrangere det.

AKTIV FERIE I USA OG CANADA

Californien

I Californien kan du opleve et utal af spændende aktiviteter fra bjergterræn til frodig natur. Kør til Arizona og tag på vandretur i spektakulære Grand Canyon, oplev spænding og fart på mountain bike i Bryce Canyon eller river rafting i den brusende Colorado River. Oplev også idylliske natur i Yosemite National Park der har adskillelige udendørsaktiviteter.

Læs mere om Californien

Canada

Canada inviterer på højtragende bjerge og smukke idylliske naturområder som må opleves! Tag på vandretur eller hiking i de smukke nationalparker såsom Banff og Jasper ved Rocky Mountains, hvalsafari ved Vancouver eller kanoture på de canadiske floder. Oplev også Niagara Falls nær Toronto og kom helt tæt på det kæmpemæssige vandfald.

Læs mere om Canada

Alaska

Barske og vilde Alaska har en uforglemmelig natur og giver mulighed for at komme langt væk fra den travle hverdag. Begiv dig ud på vandre- eller cykelture i naturen blandt andet i Denali National Park og mærk friheden og roen i de idylliske omgivelser.

Læs mere om Alaska

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.