BESTIL TILBUD
30 872 872

Yellowstone


Kom helt tæt op de vilde

nationalparker på en rundrejse i autocamper!

REJSEFORSLAG:

  Yellowstone & midtvesten i autocamper

  Oplev USA i autocamper! USA byder på nogle af de flotteste nationalparker i verden med meget varieret natur og storslåede naturoplevelser, imponerende og pulserende storbyer og et land propfyldt med oplevelser, attraktioner og forlystelser for hele familien – uanset hvor i USA din rejse går hen, er der en helt masse at se og opleve.

  En af de rigtig populære måder at opleve USA og landets mangfoldighed på, er ved at køre gennem landet i en autocamper. På den facon kan man opleve mange af de spændende destinationer og udflugtsmål, som landet har at byde på, på en skøn kør-selv ferie, der foregår i jeres helt eget tempo, hvor man har sit hjem med overalt – meget nemmere bliver det ikke! USA er fyldt med skønne campingpladser, der rummer alverdens faciliteter, og det er derfor nemt at planlægge en rute, hvor der kan opleves lidt af hvert, og som passer helt til jeres ferieønsker og drømme.

  Autocampere kan findes i alle størrelser og til alle budgetter, så det er helt op til jer, hvilken model, I ønsker. De mange fantastiske oplevelser venter blot på at blive opdaget!

  OBS: Det er også muligt at tage samme rute med hotel og billeje. Kontakt os gerne for at få et uforpligtende tilbud på dette.

  Prisoversigt
  • Forår
  • Sommer
  • Efterår
  • Fra 8.667,-
  • Fra 12.171,-
  • Fra 8.026,-

  Fra prisen er pr. person og gælder ved 2 voksne + 2 børn (u. 12 år) i samme værelse inkl. fly og leje af størrelse C25 motorhome.
  Prisen inkluderer også fri km, køkkengrej, sengelinned/håndklæder/viskestykker samt ubegrænset brug af generator.

  Foreslået rejseplan
  DAG 1 - 3: DENVER

  Jeres tur starter i Denver, som især er kendt for sin charme og smukke høje beliggenhed, en mile over havets overflade, netop derfor byens kælenavn er The Mile High City. Her har I første nat i USA på hotel og henter dagen efter jeres motorhome.

  I Denver er der rigtig gode muligheder for shopping og museumsbesøg. Shopping sker især inde ved 16th Street Mall, som er en 1,5 km lang gågade midt i centrum. Det er også her, man kan finde gode restauranter om aftenen.

  Er I til museer, kan det berømte Denver Mint anbefales. Det er her, at mange af de amerikanske mønter bliver præget. Denver er også kendt for Coors bryggeriet, som man kan besøge i byen helt gratis. Gå en rundtur med guide, smag den populære øl og lær bl.a., at Coors øllene er lavet af kildevand fra Rocky Mountains.
  Kør også en tur til Estes Park og Rocky Mountains National Park. Vejen, som fører ind i parken, er den højest beliggende landevej i USA. Den hedder U.S. 34 og ligger i 3.700 meters højde, hvilket også er over trætoppene. Derfor er der en helt fantastiske udsigt over det flotte og barske landskab.

  — — — — — — — Læs mere — — — — — — —

  DAG 3 – 6: RAPID CITY

  Efter 3 dage i Denver går turen videre til det betagende Mount Rushmore National Memorial, som ligger ca. 6 timers kørsel fra Denver. Mount Rushmore statuen er skabt af en amerikaner med dansk oprindelse, Gutzon Borglum, og præsidenterne, som man kan se på bjerget, er: George Washington, Thomas Jefferson, Theodore Roosevelt og Abraham Lincoln. Mount Rushmore opleves bedst lidt ud på dagen, når morgendisen er lettet fra bjergene.

  I samme område kan I se den nyere og ufærdige Crazy Horse Memorial. Mount Rushmore er nemlig ikke den eneste stenskulptur i området. Crazy Horse Memorial er skabt for at gøre det klart for den hvide mand, at den røde mand også har store helte, derfor forestiller statuen indianernes store Sioux-kriger Crazy Horse.

  Når i er i Rapid City, kan I også køre ud til den flotte natur i Custer State Park eller Black Hills National Forest. Oplev også en sjov roadside attraction lidt øst for Mount Rushmore ved butikken Wall Drugs. Der gøres reklame for butikken flere miles væk, og det var oprindeligt apotekeren Ted Hustead, der satte dem op i begyndelsen af 30’erne for at redde butikken fra konkurs – og det virkede. I dag er Wall Drugs en kæmpe butik og café, hvor man kan få alt fra cowboytøj til bøger, smykker og kunst.

  — — — — — — — Læs mere — — — — — — —

  DAG 6 – 7: CODY

  I dag går turen videre mod Yellowstone National Park med et stop i rodeo-byen Cody på vejen. Kør forinden da forbi USA’s første national monument, Devils Tower, som er en høj kegleformet klippeformation, der går brat op af den ellers flade jord. Gå en tur rundt om den eller nyd den på afstand, inden I kører det sidste stykke mod Cody.

  Cody er en rigtig Buffalo Bill by, hvor man kan se rodeo, som ikke går stille for sig i The Rodeo Capital of The World, som de kalder sig selv. Her kan man se forskellige cowboys forsøge at holde sig på bl.a. heste og tyre i et underholdende show. Fuldend oplevelsen ved næste morgen at nyde en lækker brunch på Irma Hotel, som er lavet af selveste Buffalo Bill og opkaldt efter hans datter, Irma. Men hold øjnene åbne, for det siges, at Irma spøger på hotellet.

  — — — — — — — Læs mere — — — — — — —

  DAG 7 – 10: YELLOWSTONE

  Kør en times tid til Yellowstone, hvor I kan opleve spruttende gejsere, kogende mudder, brusende vandfald og et rigt dyrelig med bjørne, bisonokser og  ulve. Yellowstone var verdens første nationalpark, og et must i parken er den berømte Old Faithful, som er en meget trofast gejser, der ca. hvert 90. minut går i udbrud og sender 14.000-32.000 liter kogende vand 30-55 meter op i vejret. Husk at finde en plads med vinden i ryggen, så får I de bedste billeder uden dampen på.

  Kør derefter videre til Grand Prismatic Spring, som er den største varmekilde i USA, hvor I kan nyde de flotteste farvesammensætninger ved de såkaldte bakteriemåtter, hvor farverne rangerer fra grøn til rød med en blå kerne i midten af søen.

  Kør derefter til Yellowstone Lake og Hayden Valley, som er en stor dal, hvor mange vilde dyr lever og jager. Her kan man være heldig at se bjørne og ulve mm.

  Oplev i Yellowstone også ”The Grand Canyon of Yellowstone”, som er en canyon, der har gravet sig 470 m ned i undergrunden. Her kan I opleve vandfaldet Lower Falls, der kaster sig 94 m (det dobbelte af Niagara Falls) ned i den gule-orange canyon.
  Kør endelig også nord på i parken til Mammoth Hot Springs og oplev vandfald i flere små etager i uensartede nuancer og farver.

  — — — — — — — Læs mere — — — — — — —

  DAG 10 - 11: SALT LAKE CITY

  Kør efter de storslåede naturoplevelser i Yellowstone National Park videre til Utahs hovedstad, Salt Lake City. Byen ligger i nogle utroligt smukke bjerg- og ørkenområder lige ved foden af Wasatch Mountains med Great Salt Lake mod nordvest. Salt Lake City kaldes også mormonernes hovedstad, og her har I mulighed for at besøge Temple Square. Nyd bl.a. det overdådige og fascinerende Mormon Temple, hvor Tabernacle koret har hjemme. Besøg eventuelt også Great Salt Lake Desert, som ligger en times tid uden for Salt Lake City.

  — — — — — — — Læs mere — — — — — — —

  DAG 11 - 12: ZION NATIONAL PARK

  Kør herefter ca. 4,5 time til Zion National Park, som er et fantastisk sted med en helt utrolig natur, som ikke spoleres af alle de besøgendes biler kørende på kryds og tværs. I Zion National Park må man nemlig ikke køre rundt selv, man kører i stedet rundt med shuttlebusser og kan stå af de steder, man har lyst. Stå af shuttlebusserne hvor du ønsker og tag på vandreture i parken. Oplev bl.a. Weeping Rock, Three Patriarchs og Angels Landing, som vil give jer den flotteste udsigt over den grønne park.

  — — — — — — — Læs mere — — — — — — —

  DAG 12 - 13: BRYCE NATIONAL PARK

  Kør en time videre til Bryce Canyon og oplev kontrasten mellem de rød-orange klippeformationer i sjove former, de grønne træer og den blå  himmel. Du kan vandre ned i canyonen og opleve de imponerende farver helt tæt på, kør rundt i parken og se nogle af parkens højdepunkter bl.a. Keyhole Arch, en klippevæg med et hul i, eller oplev canyonen på hesteryg. Besøg det underholdende cowboy-dinnershow ved Ebenezer’s Barn and Grill i Bryce Canyon by om aftenen. Se vaskeægte cowboys på scenen spille guitar og lave lasso-shows, mens I nyder jeres hjemmelavede BBQ. Dans sidst på aftenen med amerikanerne til John Denver, inden I trækker jer tilbage til autocamperen.

  — — — — — — — Læs mere — — — — — — —

  DAG 13 - 15: GRAND CANYON

  I dag kører I videre til et af verdens smukkeste steder – Grand Canyon. Grand Canyon er skabt for mange millioner år siden af vand og is og er helt fantastisk at stå og kigge ud over. Derfor hører Grand Canyon også til de helt store oplevelser i USA, og det er et must at se solopgangen eller solnedgangen over Grand Canyons smukke kløfter. En Grand Canyon helikoptertur er også en mulighed, hvor du flyver over den dybeste del af Canyonen gennem the Dragon Corridor og til North Rim. Det er også muligt at tage en kombo-tur, hvor I både kommer på helikoptertur og sejltur nede i canyonen på Colorado floden.

  — — — — — — — Læs mere — — — — — — —

  DAG 15 - 17: ARCHES NATIONAL PARK

  I dag kører videre gennem det smukke landskab til Arches National Park, som ligger ved byen Moab i Utah. Parken har verdens største koncentration af naturskabte klippebuer. Der er over to tusinde af de naturlige sandstens buer, og den mest berømte kaldes Landscape Arch, som er utrolig tynd i buen og bliver tyndere og tyndere for hvert år. En anden rigtig populær bue er Delicate Arch, som er en rigtig flot formet bue. Vær dog opmærksom på, at man skal vandre et godt stykke for at komme op til den. Brug dagen på at opleve de flotte buer og nyd derefter f.eks. aftenen i den lille by Moab.

  — — — — — — — Læs mere — — — — — — —

  DAG 17 - 18: DENVER

  Turen går i dag tilbage til Denver, hvor I kan nå at se de sidste spændende attraktioner i byen, inden I på jeres sidste aften i USA kan nyde en god middag ved Sitxth Street Mall og i morgen flyve turen hjem til Denver.

  Download forslaget 

  BESTIL ET TILBUD

  PERSONLIGE OPLYSNINGER
  BEMÆRKNINGER

  Vejret i…

  Yellowstone

  Denver

  OPLEVELSER PÅ REJSEN

  Se aktivitetsliste Download forslaget 

  Californien og de nærliggende stater byder på mange oplevelser i forskellige kategorier. Se her en liste over de mest populære, eller download vores aktivitetsliste for at tilkøbe de enkelte aktiviteter/oplevelser. Se her oversigten over alle oplevelserne:

  • Hop on – hop off bustur inkl. Alcatraz
  • Aquarium of the bay
  • San Francisco Gocar Tour
  • Monterey Bay Aquarium
  • Movie Stars’ Homes-tur
  • Seaworld
  • 25 minutters helikoptertur
  • Grand Canyon West Rim helicopter tour
  • Eiffel Tower experience at the Paris Las Vegas
  • Hoover Dam tour fra Las Vegas
  • Self-guided bike tour
  • San Francisco dungeon
  • Napa and Sonoma wine country tour
  • Monterey whale watching cruise
  • Disneyland
  • San Diego Zoo
  • Cirque de Soleil: “O”
  • Grand Canyon heli tour with west picnic
  • The mob museum
  • San Francisco citypass
  • Golden gate bay cruise
  • Yosemite National Park day trip
  • Universal Studios
  • Venice beach private surf lesson
  • USS Midway museum
  • Andre Cirque de Soleil shows
  • Ultimate Grand Canyon 4-in-1 Heli tour
  • The High Roller at the LinQ

  Galleri

  [envira-gallery id=”472″]

  Prisoversigt

  Download forslaget 

  Fra prisen er pr. person og gælder ved 2 voksne + 2 børn (u. 12 år) i samme værelse inkl. fly og leje af størrelse C25 motorhome.
  Prisen inkluderer også fri km, køkkengrej, sengelinned/håndklæder/viskestykker samt ubegrænset brug af generator.

  SÆSONGDAGEFRA (PR. PERSON)
  Forår18 dage8.667,-
  Sommer18 dage12.171,-
  Efterår18 dage8.026,-
  Contact Us

  We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.