BESTIL TILBUD
30 872 872

Rundrejse i Californien & Hawaii


Kombiner din rundrejse I Californien

med en paradistur til Hawaii!

Rundrejse i Californien + Hawaii

Californien er den perfekte destination for dig, der vil opleve lidt af alt det, USA har at byde på – det findes nemlig her! Både storbyer, unik natur og lækre strande er at finde på din tur. Derudover afsluttes denne fantastiske tur på bedste og mest magiske vis, nemlig med 6 dage på Hawaii, den ultimative afslapnings – og paradisferie og den perfekte afslutning på enhver ferie!

Prisoversigt
 • Forår
 • Sommer
 • Efterår
 • Fra 13.065,-
 • Fra 16.881,-
 • Fra 13.460,-

Vi anbefaler ikke at tage på denne rejse i vintermånederne.
Fra prisen er pr. person og gælder ved 2 voksne + 2 børn (u. 12 år) i samme værelse. inkl. fly, hotel og billeje.

Foreslået rejseplan
DAG 1 - 4: LOS ANGELES

Turen starter i Los Angeles, hvor drømmene er store og armbevægelserne ligeså. I ankommer hertil fra Danmark, og har de første tre overnatninger her. I LA er mulighederne mange, for i stjernernes hjemby er der højt til loftet og plads til de store drømme for ikke at tale om, at der er muligheder for at gøre sådan cirka dét, I har lyst til.

Bevæg jer ned ad Rodeo Drive, en af verdens dyreste gader, som blandt andet er kendt fra filmen, Pretty Woman. Besøg Hollywood og Beverly Hills og se, hvor de kendte bor enten på egen hånd eller på en af de mange guidede ture. Led efter huse kendt fra serier – blandt andet “The Walsh House” fra Beverly Hills 90210. Find din yndlingsstjerne på Walk of Fame og nyd varmen og solen på Venice Beach eller Santa Monica Beach med en is i hånden.

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 4 – 5: GRAND CANYON

(789 km/490 miles – 7:25 timers kørsel)
Fra Los Angeles kører I videre til Grand Canyon, som ligger en god køretur væk – derfor anbefaler vi, at I kører i nogenlunde god tid. Dog venter der jer en helt usandsynlig naturoplevelse, så turens længde er ingenting i forhold til det, der venter jer. Undervejs passerer I noget af den gamle Route 66, som bestemt er et besøg og et stop værd, og I kommer også forbi Mojaveørkenen og den lille, hyggelige by Seligman, der er ægte amerikansk med gamle biler og gamle tankstationer. Når I kommer frem har I det sidste af eftermiddagen/aftenen til at nyde naturen og parken. Dagen efter har I mulighed for at opleve Grand Canyon rigtigt – det kan ske enten på hesteryg, til fods eller fra luften – mulighederne er mange.

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 5 – 7: LAS VEGAS

(443 km/275 miles – 4:20 timers kørsel)
Så er det tid til at besøge stedet, hvor alt kan ske, mange penge kan blive til endnu flere og hvor de egyptiske pyramider ligger side om side med Eiffel tårnet og Venedigs smukke kanaler. Her er skrigende neonlys så langt øjet rækker, altid varmt og rigtig højt til loftet. Du kan opleve tryllekunster, hypnoseshows og koncerter med Celine Dion eller Elton John – mulighederne ligger side om side med de uendeligt mange hoteller og det gør oplevelserne i den grad også. Besøg et af de utallige casinoer, hiv i en enarmet tyveknægt og kast nogle dollars efter på et pokerbord – det skal prøves, man gambler her som ingen andre steder i verden og dét i sig selv, er en oplevelse. Las Vegas er noget for sig og vil med garanti ikke skuffe dig.

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 7 – 8: DEATH VALLEY

(240 km/149 miles – 2:18 timers kørsel)
Herfra går turen til Death Valley, hvor I har en enkelt overnatning på vej til Yosemite. Death Valley er det laveste punkt i hele USA, og her er altid uendeligt varmt. Det er også her, den varmeste temperatur på hele kloden er målt, og den viste intet mindre end 56,7 grader. Oplev Badwater Basin, som fik sit navn, fordi den lille mængde vand, der er, er fuldstændig udrikkelig – du kan ligeså godt lade være med at prøve, det er fuldstændig uudholdeligt og decideret ulækkert! Det ligger intet mindre end omkring 100 meter under havets overfalde. Hurtigt vil I finde ud af, hvorfor dalen kaldes Death Valley…. Her er dog smukt og en helt speciel og unik stemning.

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 8 - 10: YOSEMITE

(471 km/293 miles – 5:32 timers kørsel)
Nu har I to overnatninger i Yosemite, hvor naturen helt klart er i fokus. Yosemite er et af vores klart favoritområder i hele USA, det er smukt og helt unikt og den over 3000 km2 store park byder på intet mindre end 4000 forskellig plante og dyrearter, så der er mulighed for at opleve helt og aldeles, hvad I ønsker. Om I er til hardcore vandreture eller blot ønsker en stille og rolig gåtur i smukke omgivelser, så har I mulighed for at gøre, hvad der passer jer. Vi anbefaler, at man står tidligt op om morgenen og drager tidligt mod parken, der blot venter på at blive udforsket. Her er smukt og kæmpestort og det er med at prioritere, hvad man vil se, da parken er så stor, at man virkelig skal bruge lang tid derinde for at udforske det hele.

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 10 - 11: MONTEREY

(317 km/197 miles – 3:58 timers kørsel)
Fra Yosemite kører I ud til vestkysten, hvor I har en enkelt overnatning. Et godt tip er at starte lidt syd for Monterey, hvor I opleveler Big Sur området, der er et af de smukkeste på Highway 1. Herfra kører I op til Monterey, hvor I har en enkelt overnatning inden turen går videre til San Francisco. I Monterey er der rig mulighed for at slappe af i den lille havneby, I kan besøge Akvariet i byen eller tage på hvalsafari i Stillehavet – mulighedetne er mange. Forbered jer på en rigtig smuk køretur fra Monterey til San Francisco, hvor I undervejs kan gøre mange stops for at nyde udsigten, tage skønne billeder og bare køre i fred og ro.

— — — — — — — Read more — — — — — — —

DAG 11 - 14: SAN FRANCISCO

(190 km/118 miles – 1:50 timers kørsel)
Når I ankommer i San Francisco har I været på en af de smukkeste køreture i Californien, op langs Highway 1 fra Monterey. I har tre overnatninger i San Francisco, hvor I har rig mulighed for at opleve alle de skønne ting, byen har at byde på. Den adskiller sig fra de andre byer, I har mødt på turen på den måde, at den er meget mere afslappet og har en helt anden stemning i byen – som ikke kan forklares, men som skal opleves. Golden Gate Bridge er et af byens mange varetegn, der enten kan opleves fra vandet eller over den. De mange forskellige områder i byen, er også spændende at udforske ligesom Fishermans Wharf og Pier 39 skal opleves. Derudover bør man opleve Alcatraz, som eftersigende skulle være et af de barskeste og mest hårde fængsler at slippe ud fra.

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 14 - 20: HAWAII

(5:12 min – FLY)
Fra San Francisco flyver I videre til Honolulu, Hawaii. Her har I seks overnatninger på den skønne paradisø på Waikiki Beach, der ligger i det sydlige Honolulu, hvor mulighederne for afslapning på højeste plan er uovertrufne. Her kan I nyde det sidste af ferien og slappe godt og grundigt af. Her er unikke strande med azurblåt vand og kridhvid sandstrand så langt øjet rækker. Waikiki Beach er en tre kilometer lang sandstrand, der kun venter på, I hopper ombord i en solstol og slapper af. Her er desuden rig mulighed for de vandglade, da man kan dyrke nærmest alle former for vandsport, du kan forestille dig. Honolulu by er smuk med sine skyskrabere, markedspladser og høje varme. Her er mulighed for at gøre stort set, hvad du ønsker og drømmer om.

Efter seks skønne overnatninger går turen igen hjem til Danmark. Turen har to mellemlandinger på vej hjem.

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

Download forslaget 

BESTIL ET TILBUD

PERSONLIGE OPLYSNINGER
BEMÆRKNINGER

Vejret i…

Los Angeles

Las Vegas

San Francisco

Honolulu

OPLEVELSER PÅ REJSEN

Se aktivitetsliste Download forslaget 

Californien og de nærliggende stater byder på mange oplevelser i forskellige kategorier. Se her en liste over de mest populære, eller download vores aktivitetsliste for at tilkøbe de enkelte aktiviteter/oplevelser. Se her oversigten over alle oplevelserne:

 • Hop on – hop off bustur inkl. Alcatraz
 • Aquarium of the bay
 • San Francisco Gocar Tour
 • Monterey Bay Aquarium
 • Movie Stars’ Homes-tur
 • Seaworld
 • 25 minutters helikoptertur
 • Grand Canyon West Rim helicopter tour
 • Eiffel Tower experience at the Paris Las Vegas
 • Hoover Dam tour fra Las Vegas
 • Self-guided bike tour
 • San Francisco dungeon
 • Napa and Sonoma wine country tour
 • Monterey whale watching cruise
 • Disneyland
 • San Diego Zoo
 • Cirque de Soleil: “O”
 • Grand Canyon heli tour with west picnic
 • The mob museum
 • San Francisco citypass
 • Golden gate bay cruise
 • Yosemite National Park day trip
 • Universal Studios
 • Venice beach private surf lesson
 • USS Midway museum
 • Andre Cirque de Soleil shows
 • Ultimate Grand Canyon 4-in-1 Heli tour
 • The High Roller at the LinQ

Galleri

[envira-gallery id=”472″]

Prisoversigt

Download forslaget 

Vi anbefaler ikke at tage på denne rejse i vintermånederne.
Fra prisen er pr. person og gælder ved 2 voksne + 2 børn (u. 12 år) i samme værelse. inkl. fly, hotel og billeje.

SÆSONDAGEFRA (PR. PERSON)
Forår20 dage13.065,-
Sommer20 dage16.881,-
Efterår20 dage13.460
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.