BESTIL TILBUD
30 872 872

Naturrundrejse i Californien


Oplev nogle af USA's mest

imponerende nationalparker!

Naturrundrejse i Californien

På denne rundrejse i Californien og de nærliggende stater, er det naturen, der er i centrum. I kommer til at besøge nogle af de vildeste, smukkeste og mest storslåede naturparker i USA – og i verden. Blandt andet besøger I Bryce Canyon Park, Yosemite National Park og Zion National Park. Det er den ultimative tur for naturelskeren!

Prisoversigt
 • Forår
 • Sommer
 • Efterår
 • Fra 9.071,-
 • Fra 12.449,-
 • Fra 8.817,-

Vi anbefaler ikke at tage på denne rejse i vintermånederne.
Fra prisen er pr. person og gælder ved 2 voksne + 2 børn (u. 12 år) i samme værelse. inkl. fly, hotel og billeje.

Foreslået rejseplan
DAG 1 - 3: LOS ANGELES

Jeres rejse rundt i Californiens starter i Los Angeles, hvor I flyver til fra Danmark. Her har I 2 overnatninger til lige at falde ned og vende jer til den nye tidszone. Første dag går hurtigt med at ankomme og hente bilen hos udlejningsselskabet, tjekke ind osv. Anden dag kan bruges til at slappe af på Venice Beach eller i Santa Monica, som begge er skønne steder. Har I lyst til at opleve lidt by-stemning, inden den smukke natur venter, kan I også køre til Hollywood og se Walk of Fame med stjernerne i fortorvet, Rodeo Drive i Beverly Hills eller den fantastiske udsigt over byen ved Griffith Observatory. Skal turen starte med lidt action, kan I besøge Universal Studios, som er en hæsblæsende forlystelsespark, hvor I også kan opleve filmscener fra mange af de store Hollywood-film og serier.

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 3 – 5: GRAND CANYON

(789 km/490 mil – 7:25 timers kørsel)
Nu går jeres naturrundrejse for alvor i gang! I har en lang køretur foran jer, hvor I skal køre fra Los Angeles til Grand Canyon, så tag af sted i god tid. Trods den lange rejse, er turen til Grand Canyon både hyggelig og smuk. I vil blandt andet passere Mojaveørkenen og den gamle Route 66, som begge er perfekte stoppesteder for fotos, afslapning og lidt sightseeing. I passerer desuden også den charmerende by, Seligman, der er indbegrebet af det gamle, vestlige USA. Her ses veteranbiler parkeret rundt om i de støvede gader, der udstråler ægte Route 66 stemning med sine diners, moteller og retroagtige tankstationer.

Når I ankommer til Grand Canyon, har I rig mulighed for at udforske det vanvittige og skønne naturområde, der er helt usædvanligt og bare skal opleves. I kan udforske det til fods på diverse vandre-  eller gåture, eller set fra toppen i en bjergtagende helikoptertur, der giver en helt fantastisk udsigt over kløften, eller man kan opleve området på hesteryg – mulighederne er rigtig mange.

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 5 – 7: PAGE ANTELOPE CANYON

(215 km/134 mil – 2:30 timers kørsel)
Efter en mindre køretur fra Grand Canyon, er det nu er tid til at udforske Antelope Canyon, der ligger nær byen Page. På ankomstdagen anbefaler vi at besøge det smukke meander, Horseshoe Bend, hvor Coloradofloden snor sig i en hestesko rundt i det dramatiske røde sandstenslandskab. Derefter bør I aflægge den pittoreske sø Lake Powell et besøg.

På andendagen anbefaler vi klart at tage ind til selve Antelope Canyon, som er den mest besøgte i området, og den smalle og dybe kløft er naturligvis trækplasteret. Her bør I tage på en af de arrangerede ture, hvor I oplever kløften på nærmeste hold. Oplev lysets stråler snige sig ned gennem den smalle kløft, når du går en tur nede i selve kløften mellem de bølgede sandstensvægge. OBS; Husk at booke en rundtur hjemmefra, da de ofte er udsolgt.

På gammeldags navajosprog kaldes Upper Antelope Canyon ”Tse bighanilini”, som betyder ”stedet hvor vand løber gennem sten”, hvilket er en meget god betegnelse for stedet. Flere indianerstammer hører også til i området, og du kan endda booke ture nede i kløften, hvor du ledes af indianerhøvdingen Chief Tsosie, som på turen spiller panfløjte og deler ud af sine spændende historier om området.

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 7 – 9: BRYCE CANYON NATIONAL PARK

(242 km/150 mil – 2:32 timers kørsel)
Så går turen videre til Bryce Canyon, som er beliggende i det sydvestlige Utah. Nationalparken ligger 2.500 meter over havets overflade og er 145 km2 stor. Grundet den lidt afsides placering af parken, har den ikke ligeså store besøgstal som de større, og lidt mere populære nationalparker som Grand Canyon. Det betyder blot, at der er bedre mulighed for at udforske Bryce Canyon lidt mere på ”egen” hånd uden alt for mange andre turister.

Inde i parken ligger selve Bryce Canyon, som er ét stort ”amfiteater.” Her er rig mulighed for at få udforsket naturen, både oppefra men også med mulighed for ture ned i kløften – både gå- og vandreture er muligt, så alt efter behov og hiking-skills er muligt.

Man kan eventuelt bruge den ene dag på en lettere vandretur, hvor man går ned i kløften og den efterfølgende dag på at se den imponerende kløft oppefra. Til aften kan I besøge Ebenezer’s Barn & Grill, hvor der serveres ægte amerikansk BBQ, mens I kan nyde et flot sceneshow med cowboys, der svinger lassoen og danser rundt til John Denver. Sidst på aftenen får du selv lov at danse med, når hallen forvandles til en saloon.

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 9 - 11: ZION NATIONAL PARK

(116 km/74 mil – 1:20 timers kørsel)
Nu er det videre til Zion National Park, som strækker sig over et areal på 593 km2. Det laveste punkt er i 1.128 meter højde, mens det højeste er på 2.660. Zion er et gammelt, hebraisk ord som betyder ”helligt sted” eller ”sted man flygter til.” Et passende navn til Zion National Park. Her er guddommeligt smukt med grønne vidder, orange klipper og dybe dale. Det ene smukke landskab afløser det andet, og du har mulighed for at opleve parken både oppefra og nedefra. Her findes et væld af vandreture af forskellig sværhedsgrad, så der er i sandhed noget for enhver.

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 11 - 12: DEATH VALLEY

(480 km/298 mil – 4:42 timers kørsel)
Herfra går turen videre til Death Valley, det laveste punkt i Nordamerika. Her er altid varmt og det er også her, den varmeste temperatur nogensinde målt er foretaget – intet mindre end 56,7 grader. Her har I en enkelt overnatning. I bør opleve Badwater Basin, som i sin tid fik sit navn, fordi den lille mængde vand, det indeholder, har så højt et saltindhold, at det er helt umuligt at drikke – for ikke at tale om usundt. Dalen ligger intet mindre end 86 meter under havets overflade, og er bare en oplevelse i sig selv med det underfundige landskab, som tørkeforholdene i tidens løb har skabt.

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 12 - 14: YOSEMITE

(471 km/293 mil – 5:38 timers kørsel)
Så er tiden kommet til Yosemite National Park, som er en af de største og mest kendte naturparker beliggende på denne rundtur – og i det vestlige USA. Parken rummer over 4.000 forskellige dyre og plantearter, for ikke at tale om de mange vandfald, granitklipper, skove, øde arealer, søer og meget meget mere. Hvis man er heldig, kan man også se en bjørn i Yosemite, og man har rig mulighed for at opleve denne smukke og store park med vandreture i forskellige klasser, så alle kan være med.

Et godt tip er at køre tidligt om morgenen, da der er meget fredfyldt og smukt i parken, ligesom vi anbefaler, at man ikke er der i weekenderne, da mange amerikanere selv tager på tur til parken her.

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 14 - 17: SAN FRANCISCO

(301 km/187 mil – 4:10 timers kørsel)
Sidste stop på turen er i San Francisco, hvor I har tre overnatninger. Hvis I har lyst, kan I bruge en dag på at køre til det naturskønne vinområde Napa Valley, der ligger nord for San Francisco. Her er mulighed for at komme på vinsmagninger på nogle af de smukke, gamle vingårde, hvor man også kan se, hvordan man høster og laver vin og bare nyde vinmarkerne og den afslappende stemning.

I bør også aflægge de mest populære steder i San Francisco et besøg. Brug eksempelvis en dag på at se Fishermans Wharf, Pier 39 med søløverne, der ligger og soler sig og besøg det gamle, berygtede Alcatraz-fængsel, der har en helt unik historie. Aflæg også et besøg i de forskellige områder i byen, som hvert især er helt unikke – blandt andet Castro, der er kendt for sin farverigdom og åbenhed samt kvarteret, Haight Ashbury, hvor hippierne i sin tid holdt til.

Efter tre dage i San Francisco er tiden inde til at vende næsen hjem mod Danmark igen.

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

Download forslaget 

BESTIL ET TILBUD

PERSONLIGE OPLYSNINGER
BEMÆRKNINGER

Vejret i…

Los Angeles

San Francisco

OPLEVELSER PÅ REJSEN

Se aktivitetsliste Download forslaget 

Californien og de nærliggende stater byder på mange oplevelser i forskellige kategorier. Se her en liste over de mest populære, eller download vores aktivitetsliste for at tilkøbe de enkelte aktiviteter/oplevelser. Se her oversigten over alle oplevelserne:

 • Hop on – hop off bustur inkl. Alcatraz
 • Aquarium of the bay
 • San Francisco Gocar Tour
 • Monterey Bay Aquarium
 • Movie Stars’ Homes-tur
 • Seaworld
 • 25 minutters helikoptertur
 • Grand Canyon West Rim helicopter tour
 • Eiffel Tower experience at the Paris Las Vegas
 • Hoover Dam tour fra Las Vegas
 • Self-guided bike tour
 • San Francisco dungeon
 • Napa and Sonoma wine country tour
 • Monterey whale watching cruise
 • Disneyland
 • San Diego Zoo
 • Cirque de Soleil: “O”
 • Grand Canyon heli tour with west picnic
 • The mob museum
 • San Francisco citypass
 • Golden gate bay cruise
 • Yosemite National Park day trip
 • Universal Studios
 • Venice beach private surf lesson
 • USS Midway museum
 • Andre Cirque de Soleil shows
 • Ultimate Grand Canyon 4-in-1 Heli tour
 • The High Roller at the LinQ

Galleri

[envira-gallery id=”472″]

PRISOVERSIGT

Download forslaget 

Vi anbefaler ikke at tage på denne rejse i vintermånederne.
Fra prisen er pr. person og gælder ved 2 voksne + 2 børn (u. 12 år) i samme værelse. inkl. fly, hotel og billeje.

SÆSONDAGEFRA (PR. PERSON)
Forår17 dage9.071,-
Sommer17 dage12.449,-
Efterår17 dage8.817,-
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.