BESTIL TILBUD
30 872 872

Rundrejse i Californien


Denne klassiske rundrejse tager dig

igennem de vilde byer og naturparker!

Rundrejse i Californien – Den Klassiske

Californien, også kendt som “The Golden State,” byder på den ultimative USA oplevelse. Her finder man den bedste samling af alt, hvad USA har at byde på og du kan kombinere din rejse helt, som du ønsker. Californien er en perfekt stat at starte sin USA-rejse i, men en ligeså perfekt stat at besøge igen.

I Californien findes alt fra spændende og storslåede storbyer som Los Angeles, hvor luksus er i højsædet, og hvor solen næsten altid skinner, til skønne San Francisco, en mere afslappet og hyggelig storby, med stejle veje og den velkendte “San Francisco tåge.” Her er også vilde naturoplevelser i nationalparker som Yosemite og Sequoia, hvor naturen er fantastisk smuk og overvældende. Du finder også actionfyldte forlystelsesparker, der byder på vilde spark af adrenalin til de vovede, mens lækre sandstrande giver mulighed for ren afslapning.

Californien opleves allerbedst på en kør-selv ferie, hvor man bl.a. kan køre på smukke Highway 1 langs Stillehavskystens rå og uspolerede natur. Californiens beliggenhed gør, at der heller ikke er langt til Las Vegas i nabostaten Nevada, som bestemt er et oplevelsesrigt stop, eller til Grand Canyon i Arizona. Begge er oplagte “smutture” og kan nemt kan indgå som en del af en samlet rejse i Californien.

Prisoversigt
 • Forår: fra 10.895,-
 • Sommer: fra 15.795,-
 • Efterår: fra 10.895,-

Fra prisen er pr. person og gælder ved 2 voksne + 2 børn (u. 12 år) i samme værelse
Vi anbefaler ikke at tage på denne rejse i vintermånederne

Foreslået rejseplan
DAG 1 - 5: LOS ANGELES

Jeres rundrejse i Californien starter i Los Angeles, hvor I har fire overnatninger. Los Angeles, stjernebyen der er spækket med kendte fra hele verden og folk, der gerne vil være det. Her er altid solskin, gang i gaden og højt til loftet. Oplev blandt andet filmbyen Hollywood, som skal besøges, når man er på disse kanter. Hvis man ønsker at se, hvor de rigtige stjerner bor, kan man tage på en arrangeret tur – eller selv køre rundt og se det i rige kvarterer som Beverly Hills. Ellers kan man følge de mange stjerner i asfalten på ’Walk of Fame’, som også er en turistmagnet uden lige men ikke desto mindre et must see. Hvis man ønsker at slappe mere af, er Venice Beach og Santa Monica skønne områder, der er værd at aflægge besøg. På førstnævnte ser man glade, rulleskøjtende piger i pastelfarvet tøj, drenge på skateboards og glade par på cykler – præcis som man ser det i film. På Santa Monica Beach er der en unik og hyggelig stemning med et opstillet tivoli på havnen og glade børn, der bader og spiser is.

Brug eksempelvis en dag på at gå i stjernernes fodspor, besøg Hollywood og Beverly Hills og kør ned ad luksusshoppinggaden, Rodeo Drive. Brug en dag på strandene, oplev den unikke stemning og nyd hvor skønt, der er. Besøg Universal Studios og mærk adrenalinen suse rundt i kroppen. Oplev også her alle de kendte filmscener fra populære serier og film, som er produceret i Hollywood.

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 5 – 8: SAN DIEGO

(93 km/120 miles – 2:00 timers kørsel)
De næste tre dage skal I bruge i San Diego, som er beliggende sydligt i Californien tæt på Mexicos grænse. Her kan man blandt andet besøge Legoland, som er en sjov forlystelse – især hvis man har besøgt det danske. San Diego er også hjemsted for det populære SeaWorld, hvor I kan opleve de mange flotte shows med havets pattedyr.

Hvis man er til museer findes verdens største skibsmuseum, USS Midway også i San Diego. Man mærker hurtigt, at San Diego er en kystby, hvorfor stemningen også er helt anderledes end i mange af de andre byer i Californien. Her er også dejlige strande ved bl.a. Mission Beach og Pacific Beach.

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 8 – 9: LAKE HAVASU CITY

(486 km/302 miles – 5:00 timers kørsel)
Nu er det tid til at køre mod den smukke natur i det vestlige USA. Første stop på turen er fantastiske Grand Canyon, dog er køreturen hertil lang, hvorfor vi anbefaler en nat i den hyggelig by Lake Havasu City. Byen var oprindeligt en lille, søvnig ørkenby, men det ændrede sig i 1960erne, hvor en forretningsmand i byen købte den nu legendariske bro, London Bridge, som blev solgt fra London. Broen blev skilt ad sten for sten i London og nummereret, sejlet hele vejen til USA og kørt tværs over landet, hvorefter den blev samlet igen over floden ved Lake Havasu City – en sjov historie og et eksempel på, at alt kan lade sig gøre i USA.

Lake Havasu City ligger i staten Arizona tæt ved Colorado River og i nærheden af Parker-dæmningen, der forbinder Californien med Arizona. Det danner en flot sø, hvor man kan dyrke en række forskellig sportsgrene.

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 9 – 10: GRAND CANYON

(365 km/227 miles – 3:30 timers kørsel)
Næste stop vil være i naturens tegn, det er nemlig ved storslåede Grand Canyon, som er et af de mest betagende naturvidundere i hele verden. Den 1.800 meter dybe kløft ligger i Arizona tæt ved Californien, og er en del af parken af samme navn. Grand Canyon er et af de smukkeste og mest unikke steder i USA, ja i hele verden, med en vanvittig natur, der bare skal ses.

Brug eksempelvis dagen på hesteryg og oplev Grand Canyon på en anderledes og spændende måde. Eller tag på rafting i kløften, hvor du får et helt andet syn på parken, flyv med helikopter og få et fantastisk og uforglemmeligt ’view’ over kløften, eller tag på vandretur i parken – muligheder er mange og oplevelserne ligeså.

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 10 - 13: LAS VEGAS

(440 km/275 miles – 4:10 timers kørsel)
Efter natur er det tid til vildskab og overdådighed, I skal nemlig videre til Las Vegas. Her er intet er for stort, for vildt eller for uopnåeligt for nogle. Stedet hvor drømme bliver til virkelighed, småpenge bliver til millioner, og hvor man stadig kan møde Elvis og Marilyn Monroe. Her har I tre dage til at udforske neon-mekkaet og opleve noget, der ikke findes andre steder i verden. Gå på udforskning på hovedgaden The Strip og tag til både Paris, Venedig og Pyramiderne på én og samme dag. Besøg kasinoerne og oplev den stemning, der er, og brug tiden om aftenen foran Bellagio Hotel og se det magiske og smukke springvand, der danser i takt til operamusik. Oplev nogle af de spektakulære shows, som Las Vegas’ natteliv byder på, bl.a. musicals, koncerter, trylleshows og alt, hvad hjertet begærer.
Fra Las Vegas er det nemt at køre til Hoover Dam, hvor man kan bruge en halv dag på at opleve den enorme dæmning. Las Vegas er også et godt sted til at få opdateret sin garderobe, da her ligger flere store indkøbscentre og outlets, hvor man kan få amerikanske mærkevarer til billige priser.

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 13 - 14: DEATH VALLEY

(225 km/140 miles – 2:10 timers kørsel)
Næste stop på jeres rundrejse i Californien, er USA’s laveste punkt, som findes i Death Valley – en dal i Mojaveørkenen. Dalen er især kendt for sit ekstremt varme vejr, og det er også her, at den højeste temperatur på jorden nogensinde er målt. I juli 1913 viste termometret nemlig 56,7 grader i Furnace Creek i Death Valley.

Death Valley’s laveste punkt, kaldet Badwater Basin, ligger hele 80-100 meter under havets overflade. Punktet har sit navn, fordi den lille mængde vand, som findes her, ikke kan drikkes grundet det store saltindhold. Derfor kaldte en gennemrejsende engang stedet for Badwater Basin. I Death Valley skal I opleve seværdigheder som Devil’s Golf Course, Dante’s View, Zabriskie Point og andre betagende udsigtspunkter. I dalen vil I opleve fantastisk og helt øde, stille natur, som gør, at man forstår, hvorfor dalen kaldes Death Valley.

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 14 - 16: YOSEMITE

(372 km/231 miles – 4:30 timers kørsel)
Her er den Californiens skønne natur igen i fokus. Med to dage i Yosemite National Park har I rig mulighed for at opleve den enestående natur, parken har at byde på – det er en af de absolut smukkeste i USA, og det siger ikke så lidt. Yosemite Valley er et af de mest betagende steder i parken. Indianerne kaldte i sin tid dalen for Awooni, som betyder ”åben mund”, og det kommer I med garanti til at have, når I skal udforske den over 3.000 km2 store park. Med over 4.000 forskellige planter og dyrearter er der noget at se og opleve for enhver. Her er vandfald, vandløb, bjerge, granitklipper, skove og øde arealer – og meget, meget mere. I kan ikke andet end at blive berigede på oplevelser på jeres to dage i Yosemite.

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 16 - 19: SAN FRANCISCO

(300 km/187 miles – 4:00 timers kørsel)
Efter naturoplevelse på naturoplevelse går turen videre til Stillehavskysten og byen San Francisco, hvor I har tre overnatninger. Byen er meget anderledes end de andre storbyer i Californien med sin anderledes og unikke stemning, som ikke kan beskrives, men, som skal opleves. De stejle gader, de velkendte sporvogne, den meget omtalte San Francisco tåge, som oftest hersker om morgenen og naturligvis den røde hængebro, Golden Gate Bridge, som om muligt er det mest kendte varetegn for byen.

Tag ud på fængselsøen Alcatraz, hvor det eftersigende kun er lykkedes tre mennesker at undslippe – uden man dog nogensinde fandt dem i live – og nyd en audiotur rundt i fængslet, hvor I besøger fængselsceller, kantinen og meget mere. Det er en af de største attraktioner i San Francisco – og Californien.
Brug tid på at udforske kvarterer som Castro, LGBT-kvarteret hvor de regnbuestribede flag er at finde overalt, og hvor stemningen bare er rigtig rar. Besøg Fisherman’s Wharf og spis fiskesuppe – det smager himmelsk. Se samtidig Pier 39 herude, hvor de dovne søløver ligger og slikker sol. Chinatown er også et besøg værd, bydelen har nemlig den største koncentration af kinesere udenfor Kina, og er derned en af de største Chinatowns i verden. Her er gode, kinesiske specialiteter som f.eks. slangehoveder og kinesiske urter og en speciel, men god stemning.

Hvis man er vintørstig eller interesseret, kan man også tage et smut nordpå til Napa Valley, som er et vinmekka uden lige. Her kan man komme på besøg på vingårde, se hvordan vinen bliver lavet og naturligvis komme til både foredrag og vinsmagninger.

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 19 - 20: MONTEREY

(200 km/120 miles – 2:00 timers kørsel)
Nu går turen sydpå til Monterey ad kystvejen Highway 1, som byder på en masse smuk natur undervejs, hvor I helt sikkert kommer til at gøre mange stop – bare for at kigge og tage billeder. Monterey er en hyggelig havneby, hvor I bør besøge det populære Monterey Aquarium eller tage på hvalsafari i Stillehavet. En tur varer ca. tre timer, og her er der rig mulighed for at se en masse forskellige hvaler afhængig af sæson.

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 20 - 21: SANTA BARBARA

(380 km/235 miles – 3:45 timers kørsel)
På vej fra Monterey vil I opleve Big Sur-området, som er et af de allersmukkeste naturområder langs Highway 1. Herfra kører I videre til San Simeon og rigmandsslottet, Hearst Castle, hvor I kan komme på en rundtur, inden I bør besøge danskerbyen, Solvang. Her kan I nyde amerikanernes forsøg på danskhed i form af æbleskiver eller smørrebrød og gå en tur i den hyggelige by med vindmøller, en miniatureudgave af Rundetårn og ”danske” bagerier.

Turen ender i Santa Barbara, som er en lille, hyggelig by ud til vandet på den amerikanske vestkyst, hvor I kan besøge de skønne strande og nyde den hyggelige by og fordøje alle de indtryk, turen har givet jer, inden I vender næsen hjemad til Danmark.

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

Download forslaget 

BESTIL ET TILBUD

PERSONLIGE OPLYSNINGER
BEMÆRKNINGER

VEJRET I LOS ANGELES

OPLEVELSER PÅ REJSEN

Se aktivitetsliste Download forslaget 

Californien og de nærliggende stater byder på mange oplevelser i forskellige kategorier. Se her en liste over de mest populære, eller download vores aktivitetsliste for at tilkøbe de enkelte aktiviteter/oplevelser. Se her oversigten over alle oplevelserne:

 • Hop on – hop off bustur inkl. Alcatraz
 • Aquarium of the bay
 • San Francisco Gocar Tour
 • Monterey Bay Aquarium
 • Movie Stars’ Homes-tur
 • Seaworld
 • 25 minutters helikoptertur
 • Grand Canyon West Rim helicopter tour
 • Eiffel Tower experience at the Paris Las Vegas
 • Hoover Dam tour fra Las Vegas
 • Self-guided bike tour
 • San Francisco dungeon
 • Napa and Sonoma wine country tour
 • Monterey whale watching cruise
 • Disneyland
 • San Diego Zoo
 • Cirque de Soleil: “O”
 • Grand Canyon heli tour with west picnic
 • The mob museum
 • San Francisco citypass
 • Golden gate bay cruise
 • Yosemite National Park day trip
 • Universal Studios
 • Venice beach private surf lesson
 • USS Midway museum
 • Andre Cirque de Soleil shows
 • Ultimate Grand Canyon 4-in-1 Heli tour
 • The High Roller at the LinQ

Galleri

[envira-gallery id=”472″]

PRISOVERSIGT

SÆSONREJSELÆNGDEPRIS
Forår21 dagefra 10.895,-
Sommer21 dagefra 15.795,-
Efterår21 dagefra 10.895,-

– Fra prisen er pr. person og gælder ved 2 voksne + 2 børn (u. 12 år) i samme værelse
– Vi anbefaler ikke at tage på denne rejse i vintermånederne.

Download forslaget 

HVAD ER INKLUDERET?
 • Fly med forplejning og bagage
 • Mellemklasse hoteller
 • Standard SUV – Ford Escape eller lign. med alle nødvendige forsikringer, fri kilometer og skatter
Ikke inkluderet
 • Rejseforsikring (kan tilkøbes)
 • Afbestillingsforsikring (kan tilkøbes)
 • Resort fees (kan forekomme på enkelte hoteller)

BESTIL ET TILBUD

PERSONLIGE OPLYSNINGER
BEMÆRKNINGER
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.