BESTIL TILBUD
30 872 872

Rejser til Seattle

En afslappet storby fuld af kultur og kaffebarer

Rejser til Seattle

Oplev den indbydende metropol i nord

Helt oppe i USA’s nordvestlige hjørne ligger den charmerende storby Seattle og gemmer på et hav af oplevelser, som du ikke må gå glip af på en rejse til Pacific Northwest.

Modsat mange andre byer kan du udforske Seattle til fods, og mellem skyskraberne vil du mærke en hyggelig stemning. Se de smukke naturomgivelser fra byens top, Space Needle; drik en kaffe på verdens første Starbucks; eller besøg de mange interessante museer, hvor du kan lære mere om byen bag Microsoft, Boeing og Nirvana.

Fakta om Seattle

Indbyggertal: 704.000
Tidsforskel: -9 timer
Ideelt rejsetidspunkt: Hele året
Visum: Nej, op til 90 dage
UM’s Rejsevejledning: Læs mere her..

Det skal du opleve i Seattle

Rejser til Seattle kræver en tur op i Space Needle

Space Needle – byens symbol

På din rejse til Seattle er der én bygning, du ikke vil kunne undgå at få øje på: Space Needle, der med sine 184 meter rager op i byens skyline. Siden 1962, hvor udsigtstårnet blev opført i anledning af Verdensudstillingen, har Space Needle været symbol på Seattle, der dengang såvel som nu har været optaget af fremtidens teknologi og udvikling.

Du kan tage den 41 sekunders lange elevatortur op til “nålens” udkigspost i 158 meters højde. Herfra får du et forbløffende 360 graders panorama over storbyens skyline, det blanke vand i Puget Sound, grønne bjerge og det snedækkede Mount Rainier i horisonten.

Monorail Train i Seattle midtby

Monorail – en særlig togtur

For foden af Space Needle ankommer og afgår det ikoniske eltog Monorail, der kører på et enkelt spor over byens gader. Det er et andet levn fra Verdensudstillingen, hvor man introducerede denne futuristiske teknologi, som godt nok ikke er udbredt siden.

Toget forbinder downtown og Seattle Center, som er det område, hvor udstillingen fandt sted, og hvor du på din rejse til Seattle finder flere af byens store seværdigheder. Hele turen er ikke mere end 1,6 kilometer, men det er en praktisk måde at komme på sightseeing, og togturen i sig selv er en af Seattles største attraktioner.

Kunder i en fiskebutik i Pike Place Market

Flyvende fisk på markedet

Seattle er fuld af oplevelser for de madglade, især hvis du ligesom de lokale er tilhænger af “fra jord til bord”-filosofien. Men selv hvis du ikke rejser med maven som kompas, er et besøg på Pike Place Market et must på din rejse til Seattle.

Det er et gigantisk marked midt i byen, der siden 1907 har forbundet landmænd med byens borgere og restauratører. Her kan du købe alt, hvad der dyrkes i Washington af frugt, grøntsager og kød, samt lokale produkter og brugskunst.

Mest kendt er det store marked med friskfanget fisk og skaldyr – det er lidt af et show! Fiskehandlerne kaster med fiskene og råber priser op til ære for de handlende og turister. Kom tidligt og oplev den livlige stemning på det berømte marked.

Den første originale Starbucks forretning på adressen 1912 Pike Place

Kaffebarernes vugge

Kaffegiganten Starbucks startede i Seattle i 1971, da tre venner åbnede butikken Starbucks, hvor de solgte kaffebønner. De opkaldte butikken efter en karakter i bogen Moby Dick og gav butikken en havfrue som logo, ligesom den har i dag. Butikken blev en stor succes, begyndte at servere kaffe på stedet og rykkede i 1977 adresse til 1912 Pike Place. Her ligger den endnu og er i dag en stor turistattraktion, hvor du kan se den gamle udsmykning.

Seattle har været hovedstaden for kaffebarer siden, og kaffekulturen gennemsyrer byen. På din rejse til Seattle kan du naturligvis nyde alt fra en almindelig americano til den mest avancerede form for latte på byens mange Starbucks-caféer, den lokale kæde Seattle’s Best og alle de andre små, hyggelige kaffebarer.

Det farverige Museum Of Pop Culture i Seattle

En innovativ by med super museer

Ikke kun inden for kaffe og høje bygninger har Seattle været på forkant. Byen er også hjemsted for store tech-virksomheder som Microsoft og Amazon og den engang så populære musikgenre grunge, da Nirvana, Pearl Jam og Alice in Chains kommer fra byen.

Det kan du blive klogere på på det berømte og farverige Museum of Pop Culture, (der i øvrigt er finansieret af Microsoft-milliardæren Paul Allen og er en arkitektonisk oplevelse i sig selv).

På det højteknologiske Pacific Science Museum kan børn få et indblik i videnskabens verden med IMAX-forestillinger, virtual reality og meget mere. Og på Boeing-fabrikken lidt nord for byen kan flyfans se nogle af verdens største passagerfly blive samlet.

Vejret i Seattle

Bestil et uforpligtende tilbud
Personlige oplysninger
Bemærkninger

 Sådan bestiller du en rejse hos os
Kontakt os
Du får personlig rejsevejledning
Din rejse bliver booket
Du skal ud at rejse

Udfyld kontaktformularen ovenfor. Det gør ikke noget, hvis der mangler et par detaljer – vi skal nok hjælpe med rejseplanen! Du kan også ringe til os på tlf: 30 872 872

Hos USATours får du din helt egen rejsekonsulent. Sammen gennemgår I dine rejseønsker og får afklaret alle spørgsmål, så rejsen bliver skræddersyet til dig.

Når din rejse er præcis som den skal være, booker vi den og sørger for, at alle detaljer er på plads, så du er helt klar til afrejse. Nu kan du godt begynde at glæde dig!

Så kom dagen, og du er klar til at starte din drømmeferie! USATours er med hele vejen. Din personlige rejsekonsulent står altid klar til at hjælpe før, under og efter din rejse.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.