BESTIL TILBUD
30 872 872

Rejser til Sydstaterne

Historisk charme til tonerne af jazz og blues

Rejser til Sydstaterne

Få store oplevelser på sydens små veje

Rejser til Sydstaterne i USA byder på sol, varme og et hav af autentiske oplevelser. Her er alt fra livlige storbyer som New Orleans og Memphis til uberørt natur i Texas’ ørken og sumpområder.

Og så følger der fantastisk musik og mad med på en rejse til Sydstaterne. Jazz, country, blues og rock’n’roll kommer herfra. Det samme gør barbeque og soul food. Slaveriet og borgerrettighedsbevægelsen foregik i Sydstaterne. Her er noget for enhver, uanset om du er til historie, kultur, gastronomi eller natur.

Fakta om Sydstaterne

Indbyggertal: 115 mio.
Tidsforskel: -6 timer til -7 timer
Ideelt rejsetidspunkt: Hele året
Visum: Nej, op til 90 dage
UM’s Rejsevejledning: Læs mere her..

Det skal du opleve i Sydstaterne i USA

Rejser til Sydstaterne i USA og staten Texas

Texas – ægte prærieland

Drømmer du om en anderledes ferie, hvor du kommer ud i Det Vilde Vesten og får autentiske amerikanske oplevelser? Så er Texas svaret. Her kan du bo på en ranch, se en ægte rodeo, nyde charmerende San Antonio og sofistikerede Dallas, opleve storslået natur i ørken og på prærier og meget mere.

Du kan bruge ugevis i USA’s næststørste stat, eller du kan kombinere den med andre spændende stop på din rejse til Sydstaterne.

Læs mere om Texas

Rejser til New Orleans i Louisiana

New Orleans – jazz og voodoo

Den unikke storby New Orleans i Louisiana byder på helt andre oplevelser, end du finder i resten af USA. Her mødes en blanding af europæisk og afroamerikansk kultur, hvilket afspejler sig i arkitekturen, maden og folket.

Det hele er farverigt og sanseligt, og du kan blandt andet glæde dig til at opleve det livlige French Quarter, høre fantastisk livejazz på små spillesteder, blive klogere på voodoo-ritualer og spise lækker soul food.

Læs mere om New Orleans

Rejser til Memphis i Tennessee

Memphis – blues og rock’n’roll

Hvis du kan lide musik, er Memphis et must på din rejse til Sydstaterne. Tennessees største by er arnestedet for blues, og store soul- og rockmusikere har også startet deres karriere her. Mest kendt er Elvis Presley, som blev opdaget i Memphis og levede i byen, til han døde. Du kan komme ind og se hans mansion, Graceland, hvilket folk fra hele verden kommer til byen for.

Men du kan også få spændende museer, familievenlige aktiviteter ved Mississippi-floden og livlige aftener i byen.

Læs mere om Memphis

Rejser til Atlanta

Atlanta

På de fleste rejser til Sydstaterne kommer man gennem Georgia-metropolen Atlanta. Her ligger nemlig verdens travleste lufthavn. Men Atlanta er også i sig selv en fed by at bruge et par dage i.

Her ligger det store Coca-Cola Factory, hvor du kan gå amok i sodavand, og CNN’s hovedkvarter, hvor du kan se verdens største nyhedsorganisation indefra. Der er også gode shopping- og spisemuligheder, så tjek Sydstaternes storby ud.

Læs mere om Atlanta

Rejser til Nashville

Nashville

Nashville i Tennesse er en anden sydstatsby, der lever og ånder for musikken. Her er det countrymusikken, der strømmer ud af byens højttalere, og man siger, det er her, genren er opfundet.

Oplev “Music City” på det historiske spillested Grand Ole Opry eller på en bar i den utroligt stemningsfulde hovedgade Broadway, der byder op til dans hver aften. Besøg Johnny Cash Museum, eller tag en afstikker til et whiskydestilleri i oplandet.

Læs mere om Nashville

Åbn filter
Luk filter

Vejret i Sydstaterne (udvalgte byer)

New Orleans

Memphis, Tennessee

Bestil et uforpligtende tilbud
Personlige oplysninger
Bemærkninger

 Sådan bestiller du en rejse hos os
Kontakt os
Du får personlig rejsevejledning
Din rejse bliver booket
Du skal ud at rejse

Udfyld kontaktformularen ovenfor. Det gør ikke noget, hvis der mangler et par detaljer – vi skal nok hjælpe med rejseplanen! Du kan også ringe til os på tlf: 30 872 872

Hos USATours får du din helt egen rejsekonsulent. Sammen gennemgår I dine rejseønsker og får afklaret alle spørgsmål, så rejsen bliver helt skræddersyet til dig.

Når din rejse er præcis som den skal være, booker vi din ferie og sørger for, at alle detaljer er på plads, så du er helt klar til afrejse. Nu kan du godt begynde at glæde dig!

Så kom dagen, og du er klar til at starte din drømmeferie! USATours er med hele vejen. Din personlige rejsekonsulent står altid klar til at hjælpe før, under og efter din rejse.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.