BESTIL TILBUD
30 872 872

Storbyferie på USA's Østkyst


Oplev østkystens fascinerende storbyer

såsom New York, Boston & Philadelphia!

REJSEFORSLAG:

En rundrejse der hvor USA begyndte

På denne storybyferie er de fire største og historisk signifikante storbyer på den amerikanske østkyst på programmet. I slipper for billeje og kan fuldt ud koncentrere jer om at udforske byerne og undervejs slappe af og nyde udsigten, når I nemt og bekvemt kører på skinnerne mellem byerne. På turen skal I besøge Washington DC, Philadelphia, New York og Boston, som alle byder på unikke oplevelser, historiske attraktioner og smuk natur. Togturen mellem byerne gør det nemt for jer, da afstanden mellem byerne er relativt kort, og så er der rigeligt tid til at nyde det smukke landskab fra togvinduet. Samtidig slipper I for dyr parkering i storbyerne.

Prisoversigt
 • Forår: fra 9.295,-
 • Sommer: fra 11.395,-
 • Efterår: fra 9.295,-
 • Vinter: fra 8.695,-

Fra prisen er pr. person og gælder ved 2 voksne + 2 børn (u. 12 år) i samme værelse

Foreslået rejseplan
DAG 1 - 3: WASHINGTON

I starter jeres storbytur i USA’s hovedstad, Washington DC, magtens hovedstad. Her har I tre dage, hvor I kan udforske alle de unikke, storslåede og spændende seværdigheder, byen har at byde på, og det er ikke så lidt. Washington er ét stort museum i sig selv.

Museer, magt og muligheder

I skal naturligvis besøge The White House, som man hverken kan eller må komme udenom, når man er her. Derefter bør I gå videre ned til de mange monumenter, der er placeret i gåafstand fra Det Hvide Hus og som både er spændende, rørende og uforglemmeligt. Alle attraktionerne er placeret langs The Mall, der er en 600 m. bred og 3 km. lang vej, hvilket gør det nemt for jer. Mod vest finder i Lincoln Memorial, som måske er et af de mest kendte. Det hylder naturligvis Lincoln, der var præsidenten, der holdt sammen på landet under borgerkrigen. Midt i smørhullet af de største seværdigheder, findes Washington Monumentet, det store, sylespidse monument, der står omgivet af stars and stribes flagrende på flagstænger hele vejen rundt.

Stilhed, shopping og storslåethed

Langs The Mall ligger også en samling af de bedste museer i Washington bl.a. National Gallery of Art, National Air and Space Museum og Spy Museum. Washington er ikke som mange af de andre storbyer, eksempelvis New York og Boston, hvor skyskrabere står side om side med hinanden. Stemningen her er på en måde mere løssluppen og ikke så fortravlet til trods for de mange businessfolk, der har deres dagligdag her. I bør derfor nyde byens stemning, gå en tur ad den meget hyggelige shoppinggade, som heller ikke er så stressende, som mange af de andre, I vil møde på vejen. Besøg Georgetown området, der er super hyggeligt og emmer af god stemning, små, hyggelige caféer, små gader og butikker med gode shoppingmuligheder. Det er det område, der minder mest om en gammel bydel i Washington og er klart et besøg værd. Hvis man ønsker, så kan man tage en tur rundt i byen på cykel, det er let og på den måde oplever man byen på en anden måde, end man normalt gør.

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 3 – 5: PHILADELPHIA

(1:35 timers kørsel – med tog)
Så er tiden kommet til at besøge Philadelphia eller Philly, som byen populært kaldes. Her er ligeledes mange seværdigheder, som man hverken kan eller må undgås. I bør blandt andet tage til Liberty Bell Center, der med sin bimlen og bamlen ringede USA’s afhængighed ind tilbage i 1776, selvfølgelig på den 4. Juli. Tidligere har klokken oppe i Independence Hall, men nu står den i en glasmontre foran bygningen så alle kan se den. Den blev flyttet ved 200 års jubilæet i 1976. Klokken kommer fra England, hvor den er støbt, og den karakteristiske revne, som klokken har fået sig, kom efter den blev transporteret til USA.

Håndsyede flag og en aftentur

Hvis man ønsker en lidt anderledes rundtur, kan man tage på en Lights of Liberty tur, der er en aftentur, der tager dig rundt til de første og mest historiske begivenheder i Philly.
Aftenens tur fortæller historien gennem lyd og lys og er en spektakulær og sjov måde at opleve historien på – som har kostet intet mindre en 10 millioner dollars at udvikle. En lidt sjov og måske mindre kendt seværdighed i Philly er, at det amerikanske flag, Stars and Stripes stammer herfra. Betsy Ross, en amerikansk kvinde, var eftersigende hende, der syede det allerførste Stars and Stripes og hun boede i byen. På 239 Arch Street finder du hendes tidlige hjem, der i dag fungerer som museum, hvor du kan se og læse om flagets oprindelse.

Autentiske og gamle Philly

Tag også et smut forbi et af de skønne, autentiske kvarterer i Philadelphia, hvor man i ly for storbyens larm, frembrusende skyskrabere og travlhed kan finde en lille charmerende gyde ved navn Elfreth’s Valley. Området betragtes som det ældste beboelseskvarter i USA og husene er tilbage fra 1700-tallet. Et meget hyggeligt og anderledes område i en ellers travl storby. Hvis I er i byen en fredag, kan I aflægge Philadelphia Museum of Art et besøg, her kan I nemlig få serveret lette retter, vin eller cocktails i en unik blanding med kunst, levende musik og optræden. Det er gældende efter kl. 17. Selvom Philadelphia måske er en overset by, er det intet mindre end en perle på denne storbyferie.

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 5 – 10: NEW YORK

(1.35 timers kørsel – med tog)
Så ankommer I til New York, den nok mest kendte by på jeres storbyferie. Hvis I ikke har besøgt New York før, bør I klart tage en dag eller to, hvor I tager alle de gængse og meget kendte seværdigheder på listen.

Central Park og ægte New Yorker stemning

Start morgenen med en to-go kaffe i central park, hvor I kan gå rundt og nyde den dejlige stemning, der altid er i parken, uanset om I besøger det om sommeren, efteråret, vinter eller forår. Her er altid en vanvittig god stemning, hvor gademusikere spiller på hvert gadehjørne, små madboder på det andet hjørne og kærestepar i hestevogne, der bliver overhalet af venner på tandem. Parken er kæmpestor, og hvis I går på opdagelse, kan I måske være heldige at støde på en flok udendørs træningsfolk, eller måske finder I et gospelkor, der øver til deres kommende koncert eller en picnic-babyshower.

Derefter kan I gå til Times Square og suge de mange indtryk og stemningen til jer – en stemning der kun findes her. Gå videre mod Rockefeller Center og tag op på toppen af bygningen. Hvis det er første gang, SKAL man se udsigten og Manhattan, som er fuldstændig ubeskrivelig – også selvom man har set det både på billeder og film før – det kan på ingen måde sammenlignes. Det er klart at anbefale at tage i Rockefeller istedet for Empire State, da man herfra får udsigten af Empire State Building også – som jo er en af de mest kendte i New York.

Alt i ét – New York

Gå gennem de forskellige kvarterer SoHo, Greewich Village og Chinatown og slå et smut forbi Brooklyn Bridge, der må være den mest kendte og fotograferede bro i New York. Blandt andet kendt fra mange film. Gå videre til Wall Street – rør ved Charging Bull, der eftersigende giver økonomisk held. Derefter kan I gå helt ned sydpå, hvor I kan tage se Frihedsgudinden. Herfra kan I både tage en tur ud til frihedsgudinden, hvor I kan se hende på helt tæt hold og komme op i Frihedsgudinden. Hvis I ikke ønsker det, kan I tage gratisfærgen til Staten Island, der sejler forbi Frihedsgudinden. Herfra kan I se den mest fantastiske udsigt over New York’s skyline fra vandet – virkelig smukt.

Hvis I ønsker det, er en Hop on – Hop off bus også en god idé. Her kommer I forbi mange af seværdighederne uden at gå, hvorfra I kan hoppe af og på ved attraktionerne, som I ønsker. Her kan I også komme på en aftentur, hvor I ser byen i aftenlys og fra en helt anden vinkel. Her er virkelig storbyferie – og stemning for alle pengene.

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 10 – 13: BOSTON

(3:45 timers kørsel – med tog)
Jeres sidste stop på jeres storbyferie er Boston, universitetsbyen, eller New Yorks lillebror, som den også bliver kaldt. Historien i byen gør, at gadenettet ikke er opbygget kvadratisk som i mange andre amerikanske storbyer – faktisk er Boston en af de få, der er opbygget sådan. Gaderne snor sig mellem hinanden og mange steder minder byggestilen om engelsk. Beacon Hill området er et af de populære i byen, som I bestemt bør aflægge et besøg. De små og snævre gader gør det til en hyggelig oplevelse, hvor der er mange fine, små butikker.

Et sted I klart bør besøge, er Sams Bar – ja, dén Sams bar. Det er én af de mest kendte – hvis ikke dén mest kendte tv-bar i verden, og den ligger i Boston, eller indgangen/nedgangen gør i hvert fald. Den rigtige bar hedder dog Bull & Finch Pub, og hvis I tror, det er som at træde ind i en scene fra Sams Bar, så må vi skuffe jer. Dog er det bestemt et besøg værd.

Betagende og behagelig Boston

I bør også besøge Rose Kennedy Greenway, der er et dejligt, afslappende sted midt i storbyens hektiske virvar. Oasen er intet mindre end 1,6 km. lang og der er både parker, kunstanliggender, træer, pladser, blomster, søer og en masse gangstier. Det er en skøn oase, der giver byen et helt nyt liv, og for en stund glemmer man, at man er i en kæmpe storby, Gå eksempelvis til Chinatown Park i den sydlige del af parken.

Et andet must, når I er i Boston, er at se de mange universiteter, i særdeleshed bør I besøge Harvard University, som nok er det mest kendte i byen – og et af de mest berømte universiteter i hele USA. Her har en række kendte folk studeret, blandt andet vores kære Kronprins og John F. Kennedy. Hvis i ønsker, kan I komme på rundvisning på universitetet som er ret interessant.

Brug den sidste tid på at nyde resten af jeres storbyferie inden turen igen går mod Danmark.

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

Download forslaget 

BESTIL ET TILBUD

PERSONLIGE OPLYSNINGER
BEMÆRKNINGER

Vejret i…

Washington

Philadelphia

New York

Boston

OPLEVELSER PÅ REJSEN

Se aktivitetsliste Download forslaget 

Californien og de nærliggende stater byder på mange oplevelser i forskellige kategorier. Se her en liste over de mest populære, eller download vores aktivitetsliste for at tilkøbe de enkelte aktiviteter/oplevelser. Se her oversigten over alle oplevelserne:

 • Hop on – hop off bustur inkl. Alcatraz
 • Aquarium of the bay
 • San Francisco Gocar Tour
 • Monterey Bay Aquarium
 • Movie Stars’ Homes-tur
 • Seaworld
 • 25 minutters helikoptertur
 • Grand Canyon West Rim helicopter tour
 • Eiffel Tower experience at the Paris Las Vegas
 • Hoover Dam tour fra Las Vegas
 • Self-guided bike tour
 • San Francisco dungeon
 • Napa and Sonoma wine country tour
 • Monterey whale watching cruise
 • Disneyland
 • San Diego Zoo
 • Cirque de Soleil: “O”
 • Grand Canyon heli tour with west picnic
 • The mob museum
 • San Francisco citypass
 • Golden gate bay cruise
 • Yosemite National Park day trip
 • Universal Studios
 • Venice beach private surf lesson
 • USS Midway museum
 • Andre Cirque de Soleil shows
 • Ultimate Grand Canyon 4-in-1 Heli tour
 • The High Roller at the LinQ

Galleri

[envira-gallery id=”472″]

PRISOVERSIGT

SÆSONREJSELÆNGDEPRIS
Forår13 dagefra 9.295,-
Sommer13 dagefra 11.395,-
Efterår13 dagefra 9.295,-
Vinter13 dagefra 8.695,-

– Fra prisen er pr. person og gælder ved 2 voksne + 2 børn (u. 12 år) i samme værelse

Download forslaget 

HVAD ER INKLUDERET?
 • Fly med forplejning og bagage
 • Mellemklasse hoteller
 • Standard SUV – Ford Escape eller lign. med alle nødvendige forsikringer, fri kilometer og skatter
Ikke inkluderet
 • Rejseforsikring (kan tilkøbes)
 • Afbestillingsforsikring (kan tilkøbes)
 • Resort fees (kan forekomme på enkelte hoteller)

BESTIL ET TILBUD

PERSONLIGE OPLYSNINGER
BEMÆRKNINGER
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.