BESTIL TILBUD
30 872 872

Smukke New England


Udforsk New Englands smukke

efterårsfarvede landskab

REJSEFORSLAG:

Smukke og farverige New England!

På denne naturskønne rundrejse i smukke og farverige New England, kommer I gennem nogle af de største og mest unikke naturområder i New England samtidig med, at I aflægger den smukke by Boston et besøg. På turen her kommer I til at se det gamle og ægte New England, hvor de mange smukke farver på træerne skifter, især hvis I besøger området i efterårsperioden.

Prisoversigt
  • Forår
  • Sommer
  • Efterår
  • Vinter
  • Fra 8.918,-
  • Fra 12.819,-
  • Fra 9.112,-
  • Fra 9.112,-

Fra prisen er pr. person og gælder ved 2 voksne + 2 børn (u. 12 år) i samme værelse. inkl. fly, hotel og billeje.

Foreslået rejseplan
DAG 1 - 4: BOSTON

I starter jeres tur smukke Boston, der bl.a. går under navnet “New Yorks lillebror”, som ikke er helt ved siden af, da byen faktisk minder ret meget om. Et andet navn, byen går under, er universitetsbyen, og det er langt fra mærkeligt. Det mest kendte universitet i byen må uden tvivl være Harvard, hvor flere prominente folk har studeret, deri blandt vores egen H.K.H Kronprins Frederik og J.F. Kennedy. I bør klart opleve det gamle, smukke og storslåede universitet.

Boston er på mange områder en af de mest veludviklede og moderne byer i hele verden. Tilbage i 1635 var byen den første med en offentlig skole og i 1897 udviklede de et undergrundstog – det som vi den dag i dag kender som metro. Et koncept som New York stort set plagierede året efter. I bør helt klart bruge nogle timer i byen, hvor I bare går rundt og “farer vild”. Det er en helt unik måde at opleve byen på, og hvis man ikke stirrer sig blindt på et kort og forsøger at finde vej, finder man som oftest hen til nogle helt unikke, smukke og uforglemmelige steder. På den måde oplever I også de mange kontraster, der er i Boston.

Midt i byen, mellem skyskrabere, fortravlede forretningsfolk og stressede studerende finder I den fantastiske, grønne oase Boston Common, der er en livlig, skøn park, hvor I både finder kunst, blomstermarker, søer og en fantastisk stemning. Gå en tur rundt i parken, nyd den unikke stemning, sæt jer på en bænk og nyd de forbipasserende mens I drikker en dejlig kop kaffe.

En spytklat derfra ligger den nok mest berømte tv-bar “Sams Bar”, der er kendt fra serien med samme navn, eller i hvert fald indgangen, der er kendt fra seriens start, hvor man i hvert afsnit ser den. Det bør klart besøges, når I er i området.

En anden ting, I bør aflægge et visit er J. F. Kennedy Presidental Museum and Library, der hylder J. F. Kennedy, der døde i en alt for tidlig alder. Her er både billeder, film, objekser og historier fra hans historie og tidligere hjem, som helt klart bør besøges.

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 4 – 6: PORTLAND

(180 km/112 miles – 1:46 timers kørsel)
På turen fra Boston mod Portland bør I gøre et stop i hekseby Salem, der er beliggende ca. en halv times kørsel nord for Boston. Her kan I komme på en række forskellige spøgelsesture rundt i byen, I kan bl.a. komme på en “sort kat tur”, eller en “after dark” walking tur, I kan også komme på besøg på Frankensteins slot eller besøge kirkegårde efter mørkets frembrud. Her er en række (u)hyggelige men sjove aktiviteter, der hurtigt gør det klart for jer, hvorfor byen går under navnet spøgelsesbyen.

Som besøgende i denne maleriske og historiske by på Casco Bay, bør I besøge havnefronten og bare betragte de både, der kommer ind og ud af havnen, besøge downtown og de brostensbelagte gader, betragte de travle handlende og nyde byens hyggelige centrum. Her er både familieforlystelser, gode dagsture, der kan tage jer på opdagelse og et natteliv, I også klart bør opleve.
Derefter går turen videre til Portland, hvor I har de næste to dage. Portland er den største by i staten Maine og den er beliggende ud mod Atlanterhavskysten, som gør Portland til en hyggelig kystby, der på trods af sin størrelse opfylder ønsker om en feriedestination for både små getaways, lange ophold, ferier og små besøg. Denne metropoliske storby med en charme, som var det en lille by, har et kulturelt mekka, et eventyrligt dyreliv og er hjemsted for en række krydstogter, verdensklasse kokke og førsteklasses fiskeri, hvor shopping, sejlads eller en tur på stranden er det bedste, du kan gøre.

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 6 – 8: BAR HARBOR

(280 km/174 miles – 2:58 timers kørsel)
I dag er tiden komme til at besøge smukke Bar Harbor. Her bør I klart tage til den smukke Acadia National Park, hvor I især får noget for pengene, hvis I besøger området i efteråret, her ser I nemlig farverne skifte på en helt fantastisk måde. Oplev her også Cadillac Mountain og de kæmpestore, naturlige klippeformater, der er ved Thunder Hole. Besøg også Jordan Pond House, hvor I kan nyde udsigten, der er intet mindre end fantastisk over Penobscot Mountain og Buble Mountain. Parken byder både på aktive og mere afslappende måder at beundre og nyde naturen på, så hvad end der passer jer, kan I gøre. Her findes både muligheder for at vandre på forskellige niveauer, cykle rundt i parken og opleve naturen på en helt anden måde eller endda tage bilen hele vejen til toppen af Cadillac Mountain, der er 460 meter højt og som dermed gør bjerget til det højeste punkt på USA’s østkyst.

Noget andet I bør se, er Thunder Hole, der virkelig er et højdepunkt. Her kan I se bølger på helt op til 12 meter, der kaster sig sultne og frådende ind over den lille vig, der er skåret ud af klipperne og naturens kræfter. Det er et vildt syn at betragte dette fascinerende naturfænomen.

Bar Harbor er det første sted i USA, hvor man kan nyde solopgangen og dens 360 graders udsigt kan nydes dagen lang. Det er intet mindre end fantastisk.

Tag en tur gennem downtown i Bar Harbor og gå ind på et af de mange kunstgallerier, der udstiller værker fra nærområdet, bl.a. skulpturer og fotografier. Besøg eksempelvis Eclipse Gallery, der er beliggende på Mt. Desert Street, der har fin keramik og mundblæst glas, som I klart bør se. Alone Moose Fine Craft har skulpturer af det lokale dyreliv i området.

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 8 – 11: WHITE MOUNTAINS

(381 km/237 miles – 4:39 timers kørsel)
I dag går turen til White Mountains, hvor I skal bruge de næste tre overnatninger i skøn natur. White Mountains er rigtig smukt uanset hvornår på året I besøger området og de hvide bjerge står mondænt i baggrunden og dækker et området der svarer til en fjerdedel af New Hampshares areal. Bjergområdet er samtidig kendt som det mest forblæste på den nordlige halvkugle og der kan være vindhastigheder til helt op mod 100 meter i sekundet. I kan dog roligt bevæge jer rundt i de naturskønne bjerge,
I bør klart opleve Frenconia Notch State Park, hvor I både kan opleve Echo Lake, som I kan bade i, fiske ved Profile Lake, se på folk, der klatrer i bjergene eller nyde de mange brusende vandfald. Derudover kan I se Flume Gorge, der er en flot bjergkløft med rindende vand, hvor mange vælger at gå lige ved siden af vandfaldet, som er virkelig smukt.

Når I er her bør I også besøge Cannon Mountain, hvor I kan tage en såkaldt tramway, som er en slags svævebane, der tager jer til toppen af bjerget. Heroppe er der en fuldstændig fantastisk udsigt over parken og bjergtoppenne, hvor I virkelig kan nyde panorama-udsigten over de fjerne dale, store bjerge, trætoppene og horisonten.

Her er virkelig smuk natur i parken, hvor I klart bør bruge en af dagene på at tage på vandreture rundt i forskellige dele, hvor I kan gøre det alt efter hvor øvede I er.

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 11 - 12: STOWE

(150 km/93 miles – 1:56 timers kørsel)
I dag går turen til Stowe, beliggende i staten Vermont. En lille, hyggelig by, som med garanti får mundvandet til at løbe hos de fleste……

Her bør I nemlig helt klart aflægge Ben and Jerrys isfabrik et besøg, fabrikken er nemlig beliggende i Waterbury, Vermont. Den populære is spises af isglade folk verden over og her kan I besøge isfabrikken fra det populære mærke og få en rundvisning i selve fabrikken, hvor i kan se, hvordan isen laves på en rundtur i fabrikken. Efter rundvisningen er der naturligvis mulighed for at få gratis smagsprøver på alle de kendte og mindre kendte is, og I kan selvfølgelig også købe is med til jeres videre tur, hvis i ikke allerede har fået nok.

I kan også besøge deres kirkegård, hvor Ben and Jerrys mange gamle is-smage ligger “begravet”. Savner I eksempelvis smagene af Bovinity Divinity eller Chocolate Cherry Garcia…. Så kan I sørge over dem her, sende dem en tanke eller ligge en blomst. Og ja, det er en rigtig kirkegård, hvor hver smag er mindet med sin egen gravsten. En ret underholdende og måske lidt overdrevet seværdighed, men om ikke andet er det virkelig sjovt at se og en anderledes oplevelse.

Byen Stowe er en hyggelig, lille bjergby, der minder lidt om et skisportssted i Europa, hvor der er er god og dejlig afterski-stemning. Gå en tur gennem den hyggelige by, hvor mange små hoteller er beliggende tæt på hinanden og nyd den hyggelige, intime stemning byen har, som er ret unik.

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 12 - 13: GREEN MOUNTAINS

(176 km/109 miles – 2:10 timers kørsel)
Green Mountains danner ramme om jeres næste overnatning. Bjergene er beliggende i Vermont og er et helt ideelt sted for langdistancevandringer, skislalom og kørsel på rolige landeveje, hvor især efterårsperioden er populær, når træerne er omgivet af de smukkeste røde, gule og orange farver.

Her finder I også en helt unik og smuk natur, hvor I har god mulighed for at se den smukke natur og opleve den på tætteste hold, når I går rundt i parken. Her er rigt dyreliv og mulighed for at se alt fra springende hjorte til elge og bjørne. I Green Mountains har I også rig mulighed for at se de klassiske og meget karakteristiske New England overdækkede broer, som findes mange steder i parken.

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 13 - 15: CAPE COD

(399 km/249 miles – 4:44 timers kørsel)
Turen går nu videre til Cape Cod, hvor I skal udforske det skønne område og finde ud af, hvorfor amerikanerne er så vilde med denne skønne og specielle halvø. Svaret findes i stor grad i naturen, for på øen vrimler det nemlig med fantastiske strande og klitter ned langs østkysten af Cape Cod og hele østkysten ud til Atlanterhavet er et stort og fredet naturområde. I finder adskillige vandrestier og cykelruter rundt omkring, så der er rig mulighed for at få rørt jer lidt og få set en masse skøn natur på samme tid. Der findes naturligvis alle sværhedsgrader, så I bestemmer selv, hvad der passer til jer. Hvis I vil opleve naturen på en lidt anden måde, end I plejer, anbefaler vi, at I tager en tur rundt på cykel, hvor I oplever naturen på en endnu tættere hold og på en anderledes måde end normalt.

Øens varetegn, som I med garanti også har set før og forbinder med New England er de mange fyrtårne, der er på Cape Cod. Det er en smuk og næsten romantisk ting, øen har med de mange fyrtårne. På den nordligste spids af øen finder I byen Provincetown, der er en kunstnerby og New Englands svar på Key West og byen er især berømt og kendt for sine mange huse af kunstnertyper, der tænker anderledes, og herude på spidsen af Cape Cod kan de være i fred fra ræset på fastlandet, og tænkte kreativt i den store, friske luft.

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 15 - 16: BOSTON

(113 km/70 miles – 1:48 timers kørsel)
I slutter jeres tur samme sted, som I startede den, nemlig i Boston. Her har I en enkelt overnatning inden turen går hjemad, og I har derfor mulighed for at se de småting, I ikke fik set på første stop. Nyd byen om aftenen og slap af med at nyde de sidste timer på amerikansk jord, få bearbejdet jeres ferie og alle de indtryk, I har fået undervejs inden turen går hjemad.

En rejse til New England betyder, at I bør prøve de meget populære og lækre fødevarer, der er kendt i området. Smag bl.a. ahornsirup, oste og hummer, som virkelig er et populært spise. Ahorntrænerne tappes for ahornsaft som derefter indkoges ved mindst 66 procent sukker, og det smager himmelsk – især på pandekager. Hummeren trives perfekt i koldt, lavt vand i Atlanterhavet, hvor den typiske længde er 20-61 cm og vægten er 680-910 gram, og oktober er især hummer måned. Ostene fra Vermont er berømte og laves af mælk fra enten køer, geder, får eller bøfler og der er intet mindre en 42 ostefarme og en osterute, hvor I undervejs kan besøge farmene og se produktionen på tætteste hold. Brug eventuelt den sidste dag i New England på at spise de sidste lækkerier fra området inden turen går hjemad og nyd stemningen og suset fra den dejlige by.

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

Download forslaget 

BESTIL ET TILBUD

PERSONLIGE OPLYSNINGER
BEMÆRKNINGER

Vejret i Boston

Galleri

[envira-gallery id=”472″]

Prisoversigt

Download forslaget 

Fra prisen er pr. person og gælder ved 2 voksne + 2 børn (u. 12 år) i samme værelse. inkl. fly, hotel og billeje.

SÆSONDAGEFRA (PR. PERSON)
Forår16 dage9.922,-
Sommer16 dage11.917,-
Efterår16 dage9.499,-
Vinter16 dage7.412,-
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.