BESTIL TILBUD
30 872 872

Stor rundrejse på Østkysten i USA

En helstøbt rejse gennem ikoniske storbyer og idyllisk natur

14 dage fra 7.395 kr.

Stor rundrejse på Østkysten i USA

14 dage fra 7.395 kr.

 • OVERSIGT
 • VEJRET
 • PRISER OG INDHOLD
 • ANDRE REJSEFORSLAG
 • BESTIL TILBUD

Mærk suset fra Niagara Falls

En rejse til USA’s nordlige østkyst byder på noget for enhver smag. I storbyerne New York, Boston og Washington D.C. kan I besøge nogle af de vigtigste steder i amerikansk historie og kulturliv. Og i bjergkæden Green Mountains, Finger Lakes-søerne og Niagara Falls kan I blive blæst bagover af de utrolige naturvidundere. Det hele foregår i jeres eget tempo og på nogle særdeles smukke ruter.

Nedenstående rejseplan er ikke fast, men kan tilpasses efter ønske.

Foreslået rejseplan
DAG 1 - 4: NEW YORK

New York city skylineVelkommen til USA’s østkyst. I lander i storbyen over dem alle, New York. Her foreslår vi at tage de første tre overnatninger, så I har tid til at se den ikoniske storby – uanset om det er første, anden eller femte gang, skuffer New York ikke.

Er det første gang i byen, anbefaler vi at tage den store turisttur til de klassiske seværdigheder som Frihedsgudinden, Empire State Building, Central Park, Times Square, Brooklyn Bridge, Wall Street og den nye klassiker 9/11 Memorial, der er et stort mindesmærke til ære for ofrene i angrebet på World Trade Center.

Mange af disse oplevelser kan I få på en turistbus, en guidet gåtur eller på egen hånd. Med det velfungerende metrosystem og gadernes opbygning i blokke er det relativt nemt at finde rundt. Alternativt kan det faktisk være sjovt at “fare vild” ved bare at gå rundt og suge sanseindtryk til sig fra de mange multikulturelle mennesker, gule taxier, glinsende højhuse, store lysreklamer, flotte street art og alt det andet, byen rummer.

Vi anbefaler også at opleve byen fra andre perspektiver, for eksempel fra toppen af et højhus som Rockefeller Center eller fra vandsiden på færgen til Staten Island, hvor I kan se byens skyline, hvilket er særligt flot om aftenen, når den lyser op i mørket.

New York har noget for enhver smag, uanset om det er museer, shopping, restaurantbesøg, koncerter, musicals, natteliv, sportsoplevelser eller hvad I kan finde på. Det handler bare om at prioritere, så I får det perfekte ophold.

Herfra foreslår vi at køre til Boston, Massachusetts (350 km/220 mil – 4 timer)

DAG 4 – 6: BOSTON

Boston på USA's østkystNæste stop på rundrejsen er i “New Yorks lillebror”, Boston. Her venter en mindre besøgt, men fantastisk storby fuld af kulturelle og historiske oplevelser.

Boston er kendt som den store universitetsby, særligt på grund af Harvard University, som er et af de ældste og mest prestigefyldte universiteter i landet. I kan besøge universitetet og opleve den amerikanske campusstemning mellem de flere hundrede år gamle bygninger, hvor folk som John F. Kennedy, Mark Zuckerberg og vores egen kronprins har gået.

Førstnævnte kom fra Boston, men døde som bekendt i en alt for tidlig alder, da han blev skudt i 1963. Hans spændende liv og karriere kan I dykke ned i på John F. Kennedy Presidential Museum & Library.

Universitetsbyen er også kendt som landets ældste by, da det var her, britiske kolonister slog sig ned og udviklede byen i 1600-tallet. Senere foregik Den Amerikanske Revolution også i høj grad i Boston, og hele den historie kan I opleve på ruten Freedom Trail. Her går I mellem 16 steder af historisk betydning og lærer om hele landets grundlæggelse på den måde.

Vil I have en spektakulær naturoplevelse, kan I tage på hvalsafari ud fra Bostons kyst. Her kan man være heldig at komme helt tæt på både grindehvaler og pukkelhvaler. I kan også besøge New England Aquarium og lære endnu mere om marinelivet i området.

I kan også se Sam’s Bar – altså den virkelige, hvor serien af samme navn er optaget – og gå en tur i den nærliggende park, Boston Common, som er landets ældste offentlige park.

Fra Boston kan I køre videre til Green Mountain, Vermont (310 km/190 mil -3,5 timer)

DAG 6 – 7: GREEN MOUNTAIN

Green Mountain i Vermont på USA's østkystEfter storbyerne foreslår vi at tage en overnatning ved bjergkæden Green Mountain, som er en populær og smuk turistattraktion i Vermont. Allerede på vejen dertil får I fantastisk natur for alle pengene. New England, som dette nordøstlige hjørne af USA hedder, er kendt for sine store skove, som er en attraktion i sig selv, særligt om efteråret, når bladene skifter farve.

Green Mountain er, som navnet antyder, hovedsageligt grønt. Her finder I et utal af gode vandre- og cykelstier, der passer til alle niveauer, så husk de gode sko. Selv på stille og rolige gåture i landskabet kan I mærke naturens storhed og roen, der sænker sig mellem de store træer og små vandløb.

Om vinteren er Green Mountain et populært skisportsområde, så er I skiløbere, kan I prøve de bedste pister på USA’s østkyst.

Herfra kan I køre til Finger Lakes, New York (390 km/240 mil – 4,5 timer)

DAG 7 – 8: FINGER LAKES

Varmluftballon over Finger Lakes i New EnglandRundrejsen fortsætter i naturens tegn, når I kommer til det naturskønne område Finger Lakes, som ligger centralt i staten New York. Området består af 11 lange, smalle søer mellem bakkede skove og har fået sit navn, fordi de set fra luften godt kunne ligne lange, tynde fingre.

Finger Lakes er et populært sted at nyde naturen og forkæle sig selv med wellness, mad og vin. I kan vandre på fredfyldte stier, lytte til vandfalds brusen, sejle på de idylliske søer og tage på fisketur. Eller I kan være mere aktive mere mountainbiking, zipline, paddle board eller noget fjerde.

Efter en dag i den friske luft kan I nyde et godt måltid mad med en lokal vin til. Finger Lakes er kendt for sine frodige vinområder, hvor særligt Riesling-druen gror under gode vilkår og bliver til de skønneste hvidvine. Der er et hav af vinproducenter, der åbner op for smagninger, og I kan endda køre på et Wine Trail med stop på flere af områdets kendte vingårde – hvis I altså kan blive enige om, hvem der kører den dag.

Herefter foreslår vi at køre til Niagara Falls (210 km/130 mil – 2 timer)

DAG 8 - 11: NIAGARA FALLS

Tag på bådtur i Niagara FallsNu er det blevet tid til et af turens helt store højdepunkter, nemlig de enorme Niagara Falls. På grænsen mellem USA og Canada findes et af verdens største naturfænomener i form af tre vandfald, der tilsammen danner et kæmpe tæppe af vand, der fosser ned i Niagara-floden. 3.160 tons vand i sekundet er det faktisk.

Det ser helt utroligt ud, og når man står tæt ved kanten, kan man virkelig mærke vandets kraft. I kommer også til at kunne mærke det på jer selv, da det bruser så meget, at det kan føles som om, det regner. Men I kan faktisk komme endnu tættere på vandet og høre larmen, når det rammer floden, ved at tage en sejltur, hvilket bestemt kan anbefales.

Herfra kan I køre til Lancaster, Pennsylvania (550 km/340 mil – 6 timer)

DAG 11 - 12: LANCASTER

Amish folk i LancasterNæste stop på rundrejsen byder igen på noget helt nyt. Vi anbefaler at tage en nat i den gamle by Lancaster i Pennsylvania, hvor det kristne Amish-folk lever. Amish er en gruppe protestantiske anabaptister (voksendøbere), der lever i små landsbysamfund i Nordamerika. De lever som for flere hundrede år siden uden teknologi og elektricitet.

I kan besøge sådan en landsby og opleve, hvordan tiden er skruet helt tilbage med gammeldags landbrug, hestevogne og vindmøller, og se dem med deres gammeldags tøj og mændenes lange skæg. Smag deres mad, og køb eventuelt et stykke traditional Amish-håndværk med hjem. Det er både en bizar oplevelse, men også sjovt at få sat gang i nogle tanker om, hvordan vi selv lever i den moderne verden.

I nærheden af Lancaster kan I også stige på et gammelt damplokomotiv og tage en tur på en af verdens ældste baner, Strasburg Rail Road fra 1823. Turen tager omkring tre kvarter, og I kører gennem de idylliske, landlige omgivelser omkring Lancaster.

Herfra kan I køre den sidste tur til Washington D. C. (180 km/110 mil – 2,5 timer)

DAG 12 - 14: WASHINGTON D.C.

Udsigt over pladsen med Washington MonumentetSidste stop på den store rundrejse i det nordøstlige USA er i landets hovedstad, Washington D.C. Her vil I opleve en helt anden storby end dem, I besøgte tidligere på rejsen. Washington er mere rolig, og arkitekturen er mere klassisk uden højhuse, men med et hav af pompøse bygninger og monumenter.

Det Hvide Hus, US Capitol og Pentagon er nogle af de politiske bygninger, som er spændende at se i virkeligheden. Man kan næsten mærke, hvordan magten findes her, når man ser de enorme bygningsværker. I US Capitol, som er Kongressens sæde i USA, kan det anbefales at tage en guidet tur.

Dernæst er den lange park National Mall et must. Den går fra Capitol Hill til Lincoln Memorial, som er et imponerende mindesmærke til ære for præsidenten, der var med til at afskaffe slaveriet. I hele parken er der historiske seværdigheder såsom mindesmærkerne for Vietnamkrigen og Anden Verdenskrig. I midten står det høje, spidse Washington Monument til ære for landets første præsident, som tit ses på billeder af byen.

Ligesom de historiske monumenter er Washingtons museer også i en klasse for sig. I samme park ligger nogle af de berømte som National Museum of Natural History og National Air and Space Museum, men der er mange flere, som man kunne bruge timevis på, så her skal I prioritere igen.

Det kan anbefales at leje cykler i Washington for på den måde at komme rundt og se mest muligt. Det er samtidig en smuk by med mange grønne områder, så det gør kun fornøjelsen større. I kan også overveje at cykle over Potomac-floden og se den enorme kirkegård Arlington, kendt fra film.

Ellers kan I bare nyde de sidste dage med god mad, shopping og spadsereture i det hyggelige Georgetown-område.

Fra Washington D. C. kan I flyve hjem til Danmark

REJSENS PRIS OG INDHOLD
SÆSON
MÅNEDER
LÆNGDE
PRISER
Forår mar. – maj. 14 dage fra 9.295,- pr. pers.
Sommer jun. – aug. 14 dage fra 11.395,- pr. pers.
Efterår sep. – nov. 14 dage fra 9.595,- pr. pers.
Vinter dec. – feb. 14 dage fra 7.395,- pr. pers.

Fraprisen er pr. person og gælder ved 2 voksne + 2 børn (u. 12 år) i samme værelse.
Rabat ved børn u. 12 år og større grupper.
Ved højtider og helligdage må der påregnes højere priser end anført.

REJSEN INDEHOLDER
 • Fly tur/retur fra Danmark med forplejning og bagage
 • Mellemklasse hoteller
 • Ford Escape eller lign. med alle nødvendige forsikringer, fri kilometer og skatter
 • Rejseforsikring (kan tilkøbes)
 • Afbestillingsforsikring (kan tilkøbes)
 • Resort fees (kan forekomme på enkelte hoteller)

Vejret i…

New York

Boston

Washington

Åbn filter
Luk filter

PRISOVERSIGT

SÆSON
MÅNEDER
LÆNGDE
PRISER
Forår mar. – maj. 14 dage fra 9.295,- pr. pers.
Sommer jun. – aug. 14 dage fra 11.395,- pr. pers.
Efterår sep. – nov. 14 dage fra 9.595,- pr. pers.
Vinter dec. – feb. 14 dage fra 7.395,- pr. pers.

Fraprisen gælder ved 2 voksne + 2 børn (u. 12 år) i samme værelse.
Rabat ved børn u. 12 år og større grupper.
Ved højtider og helligdage må der påregnes højere priser end anført.

REJSEN INDEHOLDER
 • Fly tur/retur fra Danmark med forplejning og bagage
 • Mellemklasse hoteller
 • Ford Escape eller lign. med alle nødvendige forsikringer, fri kilometer og skatter
 • Rejseforsikring (kan tilkøbes)
 • Afbestillingsforsikring (kan tilkøbes)
 • Resort fees (kan forekomme på enkelte hoteller)
Bestil et uforpligtende tilbud
Personlige oplysninger
Bemærkninger

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.