BESTIL TILBUD
30 872 872

Rejser til Denver

Hvor skiløb, shopping og sport er lige om hjørnet

Rejser til Denver

Nyd livet i storbyen for foden af “the Rockies”

Præcis en mil – eller 1,6 kilometer – over havets overflade ligger “the Mile High City”, der er bedre kendt som Denver. Med sin placering ved Rocky Mountains og 300 årlige solskinsdage er en rejse til Denver drømmen for outdoor-entusiaster.

Men også for sportsfans, familier og storbymennesker. Den gamle mineby har gennemgået en enorm byudvikling og er ikke længere blot et stop på vej i bjergene, men en destination i sig selv. Denver har et hold i alle de største amerikanske sportsligaer, og når det kommer til gastronomi, shopping og kultur, er byen også i en liga for sig.

Fakta om Denver

Indbyggertal: 682.500
Tidsforskel: -8 timer
Ideelt rejsetidspunkt: Hele året
Visum: Nej, op til 90 dage
UM’s Rejsevejledning: Læs mere her..

Det skal du opleve i Denver

På rejser til Denver er Rocky Mountains et populært sted

Indgangen til Rocky Mountains

Denvers kælenavn er “the Mile High City”, fordi byen ligger en mil over havoverfladen. Det gør ikke byen til en bjergby, men den ligger for foden af de majestætiske Rocky Mountains og er derfor det perfekte udgangspunkt for at være aktiv i bjergene.

Bare inden for halvanden times kørsel finder du skiområder, der egner sig perfekt til en dagstur. For en længere skitur er det oplagt at kombinere en rejse til Denver med et af Colorados store skisportssteder som Aspen, Vail og Telluride.

I sommerhalvåret indbyder bjergene til vandring, mountainbiking, klatring, ziplining og rafting for de friske. Er du mere til at nyde den storslåede natur fra indersiden af en bil, kan du køre på Nordamerikas højest beliggende veje og se snedækkede bjergtoppe, blanke søer og vilde blomster.

Se Denver Broncos spille amerikansk fodbold

Broncos, Nuggets og co.

Amerikansk fodbold, baseball, basketball eller ishockey? Uanset hvilken af de store amerikanske sportsgrene du foretrækker, har Denver et hold i den bedste liga: Denver Broncos i NFL, The Colorado Rockies i MLB, Colorado Avalanche i NHL og Denver Nuggets i NBA. Om du følger amerikansk sport eller ej, er det altid sjovt at opleve en stor kamp, fordi der er væsentligt mere show over det, end vi kender det fra Danmark.

Da Denver er en rigtig sportsby, er der også masser at tage sig til, når det ikke er game day. For eksempel en guidet tur bagom det amerikanske fodboldhold Denver Broncos’ stadion, hvor du kan se omklædningsrummet, tv-produktionen og holdets maskot. På stadion findes også Colorado Sports Hall of Fame, hvor alle sportsgrene og store lokale stjerner hyldes.

Denvers berømte gade 16th street mall i downtown

Shop og spis dig gennem byen

Men Denver er ikke kun for skiløbere og sportsfreaks. Byen er fuld af små oaser, hvor du kan spise, drikke, shoppe og generelt forkæle dig selv lidt, som det hører sig til på en storbyferie.

I downtown kan du bruge timevis på at slentre gennem den halvanden kilometer lange gågade 16th Street Mall, hvor caféer og butikker ligger på række. Og lige på den anden side af South Platte River, der løber gennem byen, finder du det hippe kvarter LoHi, hvor du kan udforske byens innovative restauranter, barer med mikrobryg på menuen og smarte butikker.

På din rejse til Denver må du heller ikke snyde dig selv for at besøge Union Station, som er en af byens mest populære attraktioner. Udover stadigvæk at fungere som togstation er Union Station et populært mad- og shoppingcenter. Her kan du købe lokal brugskunst, spise alt fra østers til sandwiches eller afslutte dagen med en drink i den 100 år gamle stationsbygning.

Denver skyline fra City Park i staten Colorado

Parker for hele familien

Natur, sport og outdoor-aktiviteter er kendetegnende for Denver, og det bliver også praktiseret i byens mange parker, hvor der er noget at lave for alle aldre.

I den store, grønne City Park er der både legepladser, tennisbaner og små søer, hvor hele familien kan sejle en tur. Her finder du også Denver Zoo, der er hjemsted for løver, elefanter, aber og tusindvis af andre dyr, samt Denver Museum of Nature & Science, hvor du blandt andet kan blive klogere på dinosaurer og mumier gennem sjove, interaktive udstillinger.

Langs floden, der løber i hjertet af byens centrum, er der også mange grønne områder med familievenlige attraktioner som for eksempel et stort vandland, akvarium og børnemuseum. Og så er de smukke omgivelser perfekte til en efterfølgende picnic.

vejret i Denver

Bestil et uforpligtende tilbud
Personlige oplysninger
Bemærkninger

 Sådan bestiller du en rejse hos os
Kontakt os
Du får personlig rejsevejledning
Din rejse bliver booket
Du skal ud at rejse

Udfyld kontaktformularen ovenfor. Det gør ikke noget, hvis der mangler et par detaljer – vi skal nok hjælpe med rejseplanen! Du kan også ringe til os på tlf: 30 872 872

Hos USATours får du din helt egen rejsekonsulent. Sammen gennemgår I dine rejseønsker og får afklaret alle spørgsmål, så rejsen bliver helt skræddersyet til dig.

Når din rejse er præcis som den skal være, booker vi din ferie og sørger for, at alle detaljer er på plads, så du er helt klar til afrejse. Nu kan du godt begynde at glæde dig!

Så kom dagen, og du er klar til at starte din drømmeferie! USATours er med hele vejen. Din personlige rejsekonsulent står altid klar til at hjælpe før, under og efter din rejse.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.