BESTIL TILBUD
30 872 872

Rejser til midtvesten i USA

Autentiske oplevelser i skyskrabere og ødemark

Rejser til midtvesten i USA

Kør på eventyr i storbyer, bjerge og ørken

Rejser til Midtvesten i USA byder på ærkeamerikanske kulturmøder. På det ultimative roadtrip ad Route 66 er det dinere og moteller langs øde landeveje, der venter. Og i Chicago og Denver er det amerikanske sportshold, skyskrabere, malls og fastfood.

Midtvesten i USA er betegnelsen for de 12 stater, der ligger mellem bjergkæderne Rocky Mountains i vest og Appalacherne i øst. Det store område er beriget med vild natur og masser af historie, så uanset om du vil på en kulturel storbyrejse, aktiv ferie i bjergene, kør selv-ferie gennem Det Vilde Vesten eller kombinere lidt af det hele, er Midtvesten garant for store oplevelser.

Det skal du opleve i Midtvesten i USA

Rejs til USA og kør på Route 66

Route 66 – legendarisk roadtrip

Et roadtrip på Route 66 er den mest kendte kør selv-ferie, du kan komme ud på. Turen fra Chicago til Los Angeles ad nogle af USA’s ældste veje er en rejse tilbage til dengang, hvor bilismen voksede, og moteller, drive in-biografer og dinere blomstrede op i ødemarken.

Mange af dem fra 1950’erne står endnu, og dem kan du opleve på din egen rejse på landevejen. Samtidig oplever du smukke landskaber, der skifter mange gange undervejs, og storbyer, indianerreservater og meget mere.

Læs mere om Route 66

Chicago storby med Chicago River langs centrum

Chicago – arkitektur og kultur

USA’s tredjestørste by er fuld af kulturelle oplevelser for enhver og er en stærkt undervurderet storby, som man kan bruge en uge på at udforske eller se på et par dage som en del af en større rejse i Midtvesten.

En rejse til Chicago byder først og fremmest på fantastisk arkitektur, som kan betragtes fra toppen af de enorme skyskrabere eller i spejlet af byens ikoniske “bønne”-skulptur. Derudover er Chicago blandt andet kendt for sin fremragende musik-, sports- og madkultur. Og så kan du få det hele uden de mange turister, man møder i andre storbyer.

Læs mere om Chicago

Oplev Denver skyline

Denver – aktiv ferie i storbyen

Rejser til Denver har ofte været lig med rejser til Rocky Mountains, for byen ligger lige for foden af den storslåede bjergkæde. Men byen er i sig selv blevet en meget attraktiv storby, der i den grad er et besøg værd.

Naturen og udendørs aktiviteter er i fokus i byen med de smukke omgivelser, men Denver er også fuld af super shopping, velrenommerede spisesteder, hyggelige parker, store sportshold og attraktioner for hele familien.

Læs mere om Denver

Åbn filter
Luk filter

Vejret i Midtvesten i USA (udvalgte byer)

Denver

Chicago

Bestil et uforpligtende tilbud
Personlige oplysninger
Bemærkninger

 Sådan bestiller du en rejse hos os
Kontakt os
Du får personlig rejsevejledning
Din rejse bliver booket
Du skal ud at rejse

Udfyld kontaktformularen ovenfor. Det gør ikke noget, hvis der mangler et par detaljer – vi skal nok hjælpe med rejseplanen! Du kan også ringe til os på tlf: 30 872 872

Hos USATours får du din helt egen rejsekonsulent. Sammen gennemgår I dine rejseønsker og får afklaret alle spørgsmål, så rejsen bliver helt skræddersyet til dig.

Når din rejse er præcis som den skal være, booker vi din ferie og sørger for, at alle detaljer er på plads, så du er helt klar til afrejse. Nu kan du godt begynde at glæde dig!

Så kom dagen, og du er klar til at starte din drømmeferie! USATours er med hele vejen. Din personlige rejsekonsulent står altid klar til at hjælpe før, under og efter din rejse.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.