BESTIL TILBUD
30 872 872

Rejser til Mexico


Fantastisk vejr og smukke strande gør

landet til en populær destination!

En drømmeferie for alle

Hvad end du søger fantastiske strande, vidunderlig mad eller magiske kultur- og naturoplevelser, så er en rejse til Mexico det helt rigtige valg.

Palmeklædte sandstrande, dampende jungler, myldrende storbyer med farverige kvarterer og storslåede maya og aztekerruiner fra en svunden tid. Mexico kan opfylde rigtig mange rejsedrømme uanset om man rejser som par eller familie med børn. Vores Mexico-specialister hos USATours har efter utallige besøg opbygget en stor kærlighed og viden om Mexico, og derfor kan vi skabe en uforglemmelig rejse for netop dig og dine medrejsende!

Oplevelser på din rejse til Mexico:

Paradis på Yucatán-halvøen

Strandene på Yucatan-halvøen er nogle af verdens absolut bedste, hvilket hele Riviera Maya og især Cancún og Playa Del Carmen er levende beviser på. Det turkisblå vand og de svajende palmer er ikke til at modstå, så er du til strand, godt vejr, lækre restauranter og venlige mennesker, så er Cancún og Playa Del Carmen med sikkerhed noget for dig. Når du rejser til Mexico, kan du godt tillade dig at forvente noget særligt, og det byder Yucatán på. To paradis-øer venter nemlig på dig. Kun en kort bådtur fra Cancún og Playa Del Carmen ligger Isla Mujeres og Cozumel. Tag et ophold på en af Isla Mujeres’ charmerende hoteller med det caribiske hav ved tæerne, eller tag en snorklingtur på Cozumel, hvor du finder verdens næststørste koralrev. Det er en uforglemmelig oplevelse, hvor du får muligheden for at se store rokker og havskildpadder. Fra Isla Mujeres kan man fra maj til september svømme med verdens største ”fisk” – hvalhajen. Det er en oplevelse, man bestemt ikke må snyde sig selv for. Yucatán-halvøen er en fryd for øjet til vands, til lands og i luften. Lige fra indflyvningen over det caribiske hav til I står og kigger på et af verdens nye 7 vidundere ved ruinbyen Chichen Itza vil det stå klart, at dette sted er helt unikt. En tur til den lækre Yucatán-halvø kan nemt indgå i en rejse til USA. Kontakt os i dag og hør om mulighederne.

Kultur og flotte ruiner i Tulum

Er du til spændende kultur og har du en drøm om at se maya-ruiner? Så finder du også dette på Yucatán-halvøen. Lidt syd for populære Cancún, kommer du til maya-ruinernes hjemby, Tulum. I Tulum finder du både mennesker, som dedikerer deres liv til maya-kulturen, store og unikke ruiner som syder af imponerende historie og Playa Paraíso, der er kendt som en af verdens bedste strande – for enden af ruinområdet. Men Yucatán-halvøen byder ikke kun på tropiske paradisstrande og maya-kultur. Halvøen byder også på store koloniale byer, som oser af charme og historie. Byen Mérida er beliggende ikke langt fra den mexicanske golf på Vestyucatán, og byder på arkitektur i alle slags farver, sympatiske lokale mexicanere og fantastisk madkultur. Mérida kan nemt kombineres med en tur til ruinbyen Chichen Itza eller byer ud til den Mexicanske Golf.

Oplevelsesparker i særklasse i Cancún

Trænger du til anderledes forlystelsesparker og action? Så er du ligeså kommet til det rette sted. I de senere år er fantastiske oplevelsesparker opstået i den nordøstlige del af Yucatán. Parkerne Xplor, Xel-Há og Xcaret er de mest kendte af slagsen, og byder på alt fra svømning med delfiner til zip-lines og svømning i underjordiske vandhuller. Hos USATours kan vi skræddersy lige præcis den rejse til Mexico, du ønsker dig. Vi er her for at give dig lige så gode oplevelser, som vi selv har haft. Du kan flyve til Cancún fra mange steder i Europa, men lige så vigtigt er det at nævne, at man kan flyve direkte til paradis fra byer som New York, Atlanta og Miami til en super god pris. Så vil du kombinere fantastiske USA med ubeskrivelige Mexico, så har du de bedste forudsætninger med USATours.

Den pulserende storby – Mexico City

En rejse til Mexico byder ikke kun på spektakulære Yucatán. Elsker du pulserende storbyer med fantastiske shopping muligheder, store og prægtige hoteller samt de lokales favorit søndagsbeskæftigelse, tyrefægtning? Så vil vi anbefale dig at tage til Mexico City. Vi her hos USATours er helt vilde med storbyen, der samtidig er hovedstaden i landet. Du kan bo på fantastiske hoteller til næsten ingen penge, få gastronomiske oplevelser i verdensklasse og nyde synet af de mange vidunderlige seværdigheder, som Mexico City har at byde på. Snyd ikke dig selv for en tur til denne fantastiske storby. Du kan flyve fra alverdens storbyer i Europa og i USA til denne smukke hovedstad, og det er bestemt pengene værd!

Puerto Vallarta – stillehavskyst med fantastiske strande

Mexico har selvfølgelig ikke kun kysten mod det Caribiske Hav og den Mexicanske Golf. På stillehavskysten finder du 3 uimodståelige perler. Byerne Puerto Vallarta, Cabo San Lucas og Acapulco er kystbyer, man bare skal opleve. Hos USATours kender vi alt fra de store og kendte seværdigheder til de små og unikke hemmeligheder, som disse byer byder på, og vi lover dig en anderledes og unik oplevelse, hvis vi får lov at skræddersy et tilbud til dig på din rejse til Mexico. Puerto Vallarta tilbyder lækre strande, en fantastisk stemning og en super beliggenhed. Der er massevis af udendørsaktiviteter, og byen er desuden kendt for at have en af verdens bedste zip-lines. En oplevelse for hele familien! Byen er desuden kendt for at husere TV3’s gigantsucces – Paradise Hotel. Hos USATours kan vi hjælpe dig med at arrangere direkte fly fra bl.a. Dallas, Los Angeles og San Francisco til Mexicos vestkystby, Puerto Vallarta.

Caribien – et paradis uden sammenligning

Både Cancún og Tulum har strand ud til det Caribiske Hav, og lyder det som noget for dig, skal du endelig læse videre. Hos USATours arrangerer vi nemlig også rejser til luksusøerne, som ligger i ø-paradiset Caribien. Den ultimative bade- sol- og afslapningsferie, kan opleves på de farverige caribiske øer. På den velkendte ø, Bahamas findes der utallige koralrev og uberørte strande, og solen er altid fremme og giver temperaturer, der aldrig kommer under 20 grader. Udover Bahamas, findes der et utal af luksus-øer som man kan besøge, blandt andet Den Dominikanske Republik og Jamaica. I Den Dominikanske Republik finder man både azurblåt hav, såvel som flotte dale, skove og bjerge. På Jamaica finder du store flotte vandfald og yderst spektakulær natur med eksotiske blomster og en stor variation af dyreliv. Til sidst skal De Vestindiske Øer nævnes – et sandt paradis med masse muligheder for eventyrlige oplevelser.

Download forslaget 

Fakta om Mexico

Indbyggertal: 112 mio.
Valuta: Mexikanske peso
Tidsforskel: -7 timer
Ideelt rejsetidspunkt: Hele året
Visum: Nej, op til 180 dage
UM’s Rejsevejledning: Læs mere her..

BESTIL ET TILBUD

PERSONLIGE OPLYSNINGER
BEMÆRKNINGER

Rejseforslag til Mexico

Det autentiske Mexico

Oplev strande i verdensklasse & smukke storbyer!

 • 18 DAGE
 • FRA 11.250,-
Solrige Mexico

Mexico er et sandt paradis på jorden!

 • 15 DAGE
 • FRA 9.470,-

GODT AT VIDE OM FLORIDA

Vi har samlet en række gode råd, der er værd at vide om Florida inden man rejser dertil. Florida byder blandt andet på en række fantastiske strande og shopping muligheder.

Gode råd:

 • Shopping i Florida
 • Everglades nationalpark
 • Strande
 • Gode kørestrækninger
 • Transport
 • Vilde forlystelsesparker

SHOPPING I FLORIDA

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

SHOPPING I FLORIDA

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

VEJRET I…

Mexico City

Yucatan

OPLEVELSER PÅ REJSEN

Se aktivitetsliste Download forslaget 

Californien og de nærliggende stater byder på mange oplevelser i forskellige kategorier. Se her en liste over de mest populære, eller download vores aktivitetsliste for at tilkøbe de enkelte aktiviteter/oplevelser. Se her oversigten over alle oplevelserne:

 • Hop on – hop off bustur inkl. Alcatraz
 • Aquarium of the bay
 • San Francisco Gocar Tour
 • Monterey Bay Aquarium
 • Movie Stars’ Homes-tur
 • Seaworld
 • 25 minutters helikoptertur
 • Grand Canyon West Rim helicopter tour
 • Eiffel Tower experience at the Paris Las Vegas
 • Hoover Dam tour fra Las Vegas
 • Self-guided bike tour
 • San Francisco dungeon
 • Napa and Sonoma wine country tour
 • Monterey whale watching cruise
 • Disneyland
 • San Diego Zoo
 • Cirque de Soleil: “O”
 • Grand Canyon heli tour with west picnic
 • The mob museum
 • San Francisco citypass
 • Golden gate bay cruise
 • Yosemite National Park day trip
 • Universal Studios
 • Venice beach private surf lesson
 • USS Midway museum
 • Andre Cirque de Soleil shows
 • Ultimate Grand Canyon 4-in-1 Heli tour
 • The High Roller at the LinQ

Galleri

[envira-gallery id=”472″]

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.