BESTIL TILBUD
30 872 872

Rejser til Mexico

Strande og mayaruiner som på et postkort

Rejser til Mexico

Forkæl dig selv med en eksotisk badeferie

Mexico er et fantastisk farverigt land, der byder på mange forskellige oplevelser for familier såvel som unge venner og nygifte. Særligt på Yucatán-halvøen findes små mexicanske paradiser, hvor du både kan komme helt ned i gear på stranden og op på 1000 år gamle mayaruiner.

Med sin placering ud til Det Caribiske Hav er Yucatán-halvøens østkyst velsignet med de smukkeste hvide sandstrande med palmer og krystalklart vand, så langt øjet rækker. Desuden er halvøen hjemsted for mange af det gamle indfødte mayafolks vigtigste byer, som står tilbage som betagende ruiner. Det hele kan du nyde godt af i charmerende og livlige byer, hvor du får autentisk mexicansk mad og sol for alle pengene.

Fakta om Mexico

Indbyggertal: 127,5 mio.
Valuta: Mexikanske peso
Tidsforskel: -7 timer
Ideelt rejsetidspunkt: Hele året
Visum: Nej, op til 180 dage
UM’s Rejsevejledning: Læs mere her..

Rejseforslag til Mexico
Højdepunkter i Mexico

Cancún – Mexicos Miami

På en rejse til Mexicos fantastiske halvø, Yucatán, vil du sandsynligvis starte i Cancún, og du kan sagtens blive nogle dage eller uger, for den store strandby er lige så dejlig, som den er populær. På den 22 kilometer lange tange, der går ud i vandet og huser en masse hoteller, handler livet om én ting: at nyde det.

Her får du sol, varme og en fantastisk udsigt over det turkis hav. Og vil du have festlig stemning, god shopping og lækker mad, vil en rejse til Cancún ikke skuffe.

Læs mere om Cancún

Playa del Carmen – snorkling og cenoter

Playa del Carmen ligger længere mod syd på kystvejen Riviere Maya og har ligesom Cancún det søde strandliv i fokus. Men her er du samtidig tættere på mange steder, der egner sig til udflugter på din daseferie.

For eksempel Isla Cozumel, hvor du kan snorkle i verdens næststørste koralrev; ruinbyen Chichen Itza, hvor du finder et af verdens syv vidundere; og de utrolige cenoter, hvor du kan bade i kolde ferskvandshuller under jorden.

Læs mere om Playa del Carmen

Tulum – ro og ruiner

Tulum ligger endnu længere mod syd og tilbyder en anden, mere autentisk badeferieby. Her finder du nemlig en lille by, som ikke er skabt for turister, men hvor du kan møde de lokale i “rigtige” mexicanske omgivelser.

Her findes også storslåede mayaruiner, da Tulum engang var en vigtig mayaby på kysten. Men du skal ikke undvære de drømmeagtige sandstrande på din rejse til Tulum – de er mindst lige så uvirkeligt flotte her som længere mod nord.

Læs mere om Tulum

Åbn filter
Luk filter

VEJRET I MEXICO

Mexico City

Yucatan

Bestil et uforpligtende tilbud
Personlige oplysninger
Bemærkninger

 Sådan bestiller du en rejse hos os
Kontakt os
Du får personlig rejsevejledning
Din rejse bliver booket
Du skal ud at rejse

Udfyld kontaktformularen ovenfor. Det gør ikke noget, hvis der mangler et par detaljer – vi skal nok hjælpe med rejseplanen! Du kan også ringe til os på tlf: 30 872 872

Hos USATours får du din helt egen rejsekonsulent. Sammen gennemgår I dine rejseønsker og får afklaret alle spørgsmål, så rejsen bliver skræddersyet til dig.

Når din rejse er præcis som den skal være, booker vi den og sørger for, at alle detaljer er på plads, så du er helt klar til afrejse. Nu kan du godt begynde at glæde dig!

Så kom dagen, og du er klar til at starte din drømmeferie! USATours er med hele vejen. Din personlige rejsekonsulent står altid klar til at hjælpe før, under og efter din rejse.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.