Destination

Reykjavik

Verdens nordligste hovedstad

Rejser til Reykjavik

Reykjavik er det perfekte udgangspunkt for en ferie i Island. Hovedstaden er hjemsted for næsten 2/3 af landets befolkning på 360.000 indbyggere, og trods dens lille størrelse byder den på store oplevelser. Her bor traditionelle fiskere i islandske sweatre side om side med fashionable unge, der arbejder med kunst og kultur. Byen har et par must see-attraktioner, men ellers er det især stemningen og de gode restauranter, du kan se frem til. Hvis du planlægger en forlænget weekend i Island eller et par dages stop-over på vej til USA, anbefaler vi at have base i Reykjavik under hele opholdet.

Land
Island
Ideelt rejsetidspunkt
April - september
Tidsforskel
-2 / -1 timer
RING TIL OS PÅ

Vores rejser til Reykjavik

Her kan du se vores forslag til de bedste rejser til Reykjavik. Tag et kig på dem for at få inspiration til din egen tur - men husk på, at vi kan skræddersy din rejse præcis, som du ønsker.

rejser til reykjavik blå lagune
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Pool Created with Sketch.
Pool
Icon / Romantik Created with Sketch.
Romantisk

Den Blå Lagune - Når du rejser til Reykjavik, er et besøg i Den Blå Lagune ikke til at komme udenom. Det varme bad ligger 45 min. kørsel fra byen, og det er oplagt at besøge lagunen på vej til eller fra lufthavnen i Keflavík. Glæd dig til at blive blødgjort af vandets varme og mineraler!

rejser til reykjavik restauranter
Jesper Antonsen
Jesper Antonsen
Rejsekonsulent

Gode restauranter - "Jeg blev overrasket over, hvor mange gode restauranter der findes i Reykjavik. Med adgang til lokale råvarer som vildt, fisk og skaldyr er det islandske køkken virkelig spændende! Du kan både prøve det på små, hyggelige fiskerestauranter og mere ambitiøse gourmetrestauranter." 

arbær outdoor museum
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Arbær Open Air Museum - I udkanten af byen ligger det populære udendørs museum Arbær, hvor du kan lære mere om det traditionelle liv i Reykjavik. Her er temaudklædte guides, som viser rundt blandt gamle, mosklædte huse, mens køer og geder går og græsser på markerne.

rejser til reykjavik islandsk hest
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Dyreliv Created with Sketch.
Dyreliv
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie

Dagture for hele familien - Noget af det bedste ved Reykjavik er, at det er så nemt at tage på dagture fra byen. Om du vil se attraktionerne på den berømte Gyldne Cirkel, køre snescooter på Langjokull-gletsjeren eller ride på islandske heste langs kysten, kan det lade sig gøre fra Reykjavik.

Sådan kan vi hjælpe dig

Er du interesseret i en rejse? Så bestil et tilbud her, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Det gør ikke noget, hvis du ikke har alle detaljer på plads - det hjælper vi med.

RING TIL OS PÅ
  1. Du bestiller et tilbud - helt uforpligtende
  2. Vi ringer og hører om dine ønsker
  3. Baseret på vores snak laver vi en pakke til dig
  4. Når du er tilfreds, booker vi det hele for dig