Destination

Island

Magisk natur i "Landet af is og ild"

Rejser til Island

Varme kilder, grønne bjerge og brusende vandfald er blandt oplevelserne, når du rejser til Island. Østatens nordlige beliggenhed betyder, at du kan se midnatssol om sommeren og nordlys om vinteren. Samtidig ligger Island på et geologisk "hot spot", hvilket har skabt de mange vulkaner, gejsere og varme bade. Du skal altså rejse til Island, hvis du drømmer om at opleve Nordatlantens smukkeste - og mest særprægede - natur.

Samtidig er det helt oplagt at stoppe i Island på vej til USA, da der er gode flyforbindelser. Kombiner f.eks. det smukke land i nord med en storbyferie i New York, et roadtrip i New England eller en solferie i Florida.

Største by
Reykjavik
Ideelt rejsetidspunkt
April - september
Tidsforskel
-2 / -1 timer
RING TIL OS PÅ

Vores rejser til Island

Her kan du se vores forslag til de bedste rejser til Island. Tag et kig på dem for at få inspiration til din egen tur - men husk på, at vi kan skræddersy din rejse præcis, som du ønsker.

rejser til island reykjavik
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Sejlads Created with Sketch.
Sejlads

Reykjavik - Islands hovedstad er udgangspunktet for de fleste rejser til Island. Her smelter moderne arkitektur sammen med traditionelle fiskerhuse i maleriske farver. Du kan køre ud og se øens smukke natur om dagen og spise fantastisk på Reykjaviks restauranter om aftenen.

rejser til island golden circle geysir
Icon / koer-selv Created with Sketch.
Kør selv
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Den Gyldne Cirkel - Et must på enhver rejse til Island er denne køretur. Den tager en hel dag og forbinder tre af de største attraktioner på den sydøstlige den af øen: vandfaldet Gullfoss, gejseren Strokkur og Thingvellir National Park. På vejen suser du gennem smukke, grønne landskaber og sceniske foto-stop.

rejser til island kør selv ferie
Jesper Antonsen
Jesper Antonsen
Rejsekonsulent

Kør selv eller bus - "Når du rejser til Island på egen hånd, anbefaler jeg at leje en bil og køre selv. Så kan du tage det i dit eget tempo og stoppe ved de steder, du selv synes, er interessante. Men er du ikke tryg ved at køre selv, kan vi også sagtens arrangere ture rundt i bus."

rejser til island og new york kombinationsrejse
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Kombirejse Created with Sketch.
Kombirejse
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Kombiner med USA - Island ligger bogstaveligt talt på vejen til USA, og ofte mellemlander du i Reykjavik, når du eksempelvis rejser til New York. Derfor er det helt oplagt at kombinere Island og USA. Vi kan planlægge alt - du siger bare, hvad du drømmer om, så skræddersyr vi det til dig.

Sådan kan vi hjælpe dig

Er du interesseret i en rejse? Så bestil et tilbud her, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Det gør ikke noget, hvis du ikke har alle detaljer på plads - det hjælper vi med.

RING TIL OS PÅ
  1. Du bestiller et tilbud - helt uforpligtende
  2. Vi ringer og hører om dine ønsker
  3. Baseret på vores snak laver vi en pakke til dig
  4. Når du er tilfreds, booker vi det hele for dig