BESTIL TILBUD
30 872 872

Rejser til Naples

Sofistikeret badeferie, Everglades og golfparadis

Rejser til Naples

Nyd det gode vejr på stranden og golfbanen

Naples er en lille by, der ligger smukt placeret ud til Den Mexicanske Golf på Floridas vestkyst. Her bor kun omkring 20.000 mennesker, men mange flere turister rejser til Naples hvert år – og mange af dem kommer igen.

Det er fuldt forståeligt, for en rejse til Naples har noget for alle, uanset om du er ung eller gammel. Med sin placering på Floridas sydvestkyst er du tæt på Everglades National Park, hundredvis af golfbaner og selvfølgelig smukke kyster.

Fakta om Naples

Indbyggertal: 21.800
Tidsforskel: -6 timer
Ideelt rejsetidspunkt: Hele året
Visum: Nej, op til 90 dage
UM’s Rejsevejledning: Læs mere her..

Det skal du opleve i Naples

Lang mole fra dejlig strand i Naples

Charme og varme på paradiskysten

Da Naples blev grundlagt i 1880’erne, døbte man den efter den syditalienske by Napoli på grund af det gode vejr og de flotte strande. Antallet af solskinstimer er da også noget, som selv syditalienerne kan misunde. Kombineret med de eksotiske omgivelser har Naples og omegn de perfekte forhold for lækre badeferier. Derfor har den del af Floridas kyst også fået kælenavnet Paradise Coast.

Nyd paradiskysten med base i Naples, hvis du også vil have følelsen af, at der sker lidt. Byen er uspoleret og stilfuld med gamle bygninger, gode restauranter, eksklusiv shopping og flere private villaer end store hoteller. Vil du hellere have resortfølelsen, er den nærliggende ø Marco Island stedet. Her er det strande og hoteller, der præger billedet, og de gør det godt!

Golfbaner i Naples, Florida

Et hav af golfbaner

Naples er et sandt mekka for golfspillere – både professionelle og de, der spiller på hobbyniveau. Der er mere end 80 turneringsbaner og endnu flere almindelige golfbaner i området, så der er rig mulighed for både at overvære en turnering og spille selv på din rejse til Naples. Det foregår endda med frodige, grønne omgivelser og høj sol. Der er baner for alle niveauer, og du kan både indkvartere dig på et golfresort eller bare gå en bane på en dagsudflugt.

Alligator i Everglades

Indgangen til Everglades’ vilde natur

En rejse til Florida indebærer for de fleste et besøg i Everglades National Park, hvor man oplever det enorme sumpområde, der især er kendt for sine alligatorer. Kun en times kørsel fra Naples finder du indgangen til dette naturlige vidunder, hvor du kan komme på sejlture ind blandt de mange eksotiske dyrearter, der lever her.

Læs mere om Everglades National Park

Vejret i NAPLES

Bestil et uforpligtende rejsetilbud
Personlige oplysninger
Bemærkninger

 Sådan bestiller du en rejse hos os
Kontakt os
Du får personlig rejsevejledning
Din rejse bliver booket
Du skal ud at rejse

Udfyld kontaktformularen ovenfor. Det gør ikke noget, hvis der mangler et par detaljer – vi skal nok hjælpe med rejseplanen! Du kan også ringe til os på tlf: 30 872 872

Hos USATours får du din helt egen rejsekonsulent. Sammen gennemgår I dine rejseønsker og får afklaret alle spørgsmål, så rejsen bliver skræddersyet til dig.

Når din rejse er præcis som den skal være, booker vi den og sørger for, at alle detaljer er på plads, så du er helt klar til afrejse. Nu kan du godt begynde at glæde dig!

Så kom dagen, og du er klar til at starte din drømmeferie! USATours er med hele vejen. Din personlige rejsekonsulent står altid klar til at hjælpe før, under og efter din rejse.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.