BESTIL TILBUD
30 872 872

Rejser til Florida Keys

Et tropisk paradis for enden af USA

Rejser til Florida Keys

Nyd udsigten fra Overseas Highway

Florida Keys, eller bare “the Keys”, er en øgruppe af over 100 små øer, der ligger i forlængelse af hinanden ud fra Floridas sydspids. Køreturen mellem øerne er en unik oplevelse, men vi anbefaler i den grad også et ophold derude på din rejse til Florida.

Den berømte Overseas Highway kører fra Miami til landets sydligste punkt, Key West, og forbinder Florida Keys på en 200 kilometer lang strækning. Med udsigt til Den Mexicanske Golf til den ene side og Atlanterhavet til den anden, er du kommet til en anden, tropisk verden her. Glæd dig til fantastisk hvide sandstrande, mangroveskov og turkis vand, så langt øjet rækker.

Fakta om Florida Keys

Indbyggertal: 73.000
Tidsforskel: -6 timer
Ideelt rejsetidspunkt: Hele året
Visum: Nej, op til 90 dage
UM’s Rejsevejledning: Læs mere her..

Det skal du opleve i Florida Keys

Solnedgang i Key West, Florida

Key West – caribisk feriestemning

Med sin placering tættere på Cuba end på Miami er der dømt caribisk feriestemning på Key West. Øen er den sidste, du kan køre til og nok den mest berømte af alle “the Keys”. Her venter både fredelige bounty-strande, men også en livlig by, hvor du kan gå ud at spise friskfanget fisk og skaldyr, shoppe kunst og cubanske cigarer og opleve et mangfoldigt natteliv, når solen er gået ned i de smukkeste farver.

I den gamle bydel finder du byens turistattraktioner, den levende hovedgade Duval Street og den populære havnefront Mallory Square, hvor du hver aften kan opleve “Sunset Celebration”, som er et show, der hylder solnedgangen. Vil du hellere nyde de smukke omgivelser i fred og ro, er der masser af hoteller i den nye bydel, hvor du kan netop det.

Key West har tiltrukket mange store personligheder og kunstnere gennem tiden. Den måske mest berømte er forfatter Ernest Hemingway, der har boet og skrevet flere af sine mesterværker her. Du kan besøge hans hus og mærke stemningen, som man kender fra hans bøger, i byen.

Statue under vandet ved Key Largo

Key Largo – verdens dykkerhovedstad

Key Largo er den første ø, du kommer til på Overseas Highway, men kulturelt er der en verden til forskel på fastlandet og den 53 kilometer lange ø. Først bliver du mødt af frodig mangroveskov, palmetræer og kyster med blødt, hvidt sand, men det er ikke engang det bedste ved Key Largo. Det er under havoverfladen, man for alvor forstår øens fulde skønhed.

Omkring øen lever et rigt dyreliv, der består af havskildpadder og fisk og koraller i alle former og farver. Det skal opleves på en tur til Key Largo! Det kan du enten med snorkel eller dykkerudstyr, for eksempel i den fantastiske John Pennekamp Coral Reef State Park. Ikke langt derfra kan du også se den knap tre meter høje bronzestatue “Christ of the Deep”, som står under vand og er et af verdens mest fotograferede steder under vand.

Der bliver arrangeret masser af ture ud på havet, og du kan også tage dykkercertifikat på øen. Ellers kan du sagtens “nøjes” med at ligge på en af de fantastiske strande og nyde livet på et af øens mange skønne hoteller.

Vejret i Florida Keys (udvalgte byer)

Bestil et uforpligtende rejsetilbud
Personlige oplysninger
Bemærkninger

 Sådan bestiller du en rejse hos os
Kontakt os
Du får personlig rejsevejledning
Din rejse bliver booket
Du skal ud at rejse

Udfyld kontaktformularen ovenfor. Det gør ikke noget, hvis der mangler et par detaljer – vi skal nok hjælpe med rejseplanen! Du kan også ringe til os på tlf: 30 872 872

Hos USATours får du din helt egen rejsekonsulent. Sammen gennemgår I dine rejseønsker og får afklaret alle spørgsmål, så rejsen bliver skræddersyet til dig.

Når din rejse er præcis som den skal være, booker vi den og sørger for, at alle detaljer er på plads, så du er helt klar til afrejse. Nu kan du godt begynde at glæde dig!

Så kom dagen, og du er klar til at starte din drømmeferie! USATours er med hele vejen. Din personlige rejsekonsulent står altid klar til at hjælpe før, under og efter din rejse.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.