BESTIL TILBUD
30 872 872

Stort Caribien krydstogt med Florida

En kompromisløs kombirejse med kør selv og en uges luksuscruise

18 dage fra 11.495 kr.

Stort Caribien krydstogt med Florida

18 dage fra 11.495 kr.

 • OVERSIGT
 • VEJRET
 • PRISER OG INDHOLD
 • ANDRE REJSEFORSLAG
 • BESTIL TILBUD

Oplev caribiske paradisøer på stribe

Vil I på et storslået cruise i Det Caribiske Hav, foreslår vi dette, hvor I på otte dage kommer i land på Turks- og Caicosøerne, Puerto Rico, De Vestindiske Øer og Den Dominikanske Republik. Her venter lange bounty-strande og spændende kulturer, når I ikke er ombord på krydstogtskibet, der har luksus, gourmet og velvære i centrum. Inden cruiset foreslår vi en rundrejse fuld af oplevelser i fantastiske Florida.

Nedenstående rejseplan er ikke fast, men kan tilpasses efter ønske.

Foreslået rejseplan
DAG 1 - 3: MIAMI

Udsigt over Miami beach i FloridaRejsen begynder i Miami, hvor I lander og med det samme vil mærke de særdeles behagelige temperaturer, der kendetegner “the Sunshine State”, Florida. Her foreslår vi at bruge de første par dage til at nyde varmen og se den berømte by.

Vi anbefaler at bo i Miami Beach, som egentlig er sin helt egen by på en tange ud fra fastlandet, men som for de fleste er indbegrebet af Miami. Det er her, I finder den lange, livlige strand med høje palmer, fint sand og indbydende bølger, som man kender fra billeder af Miami.

Men det er også her, hvor I finder et pulserende liv af folk med alt fra rulleskøjter til stilletter på. Der er højt til loftet i Miami, og det er underholdende bare at gå og kigge på mennesker og de fine pastelfarvede huse, der ligger langs hovedgaden Ocean Drive ned til stranden.

Derudover anbefaler vi at besøge bydelen Little Havana, hvor I finder et helt lille cubansk samfund skabt af de mange cubanske tilflyttere. Det er sjovt at se de spanske skilte og cubanere, der ruller cigarer i hånden.

Har I kræfter til det, kan I med fordel opleve Miami by night. Her spiller det ingen rolle, hvilken ugedag det er – der er altid gang i gaden, så det kan anbefales at gå ud og få en drink på en af byens mange glamourøse barer, hvor neonlysene tændes, så snart det bliver happy hour.

Herefter foreslår vi at køre til ad Overseas Highway til Key West (250 km/160 mil – 3,5 timer)

DAG 3 – 5: KEY WEST

Key West solnedgangAllerede nu får I en forsmag på det søde, caribiske liv. Selvom den lange øgruppe Florida Keys hører til USA, minder omgivelserne og livsstilen mere om de caribiske naboers. Bare vejen hertil er en eksotisk oplevelse. For at komme til Key West, som er den sidste ø i “rækken”, skal I over 42 broer og et hav af øer – bogstaveligt talt. Særligt turen på den 11 kilometer lange Seven Mile Bridge med udsigt til det smukke, blå vand hele vejen rundt, er en uforglemmelig oplevelse.

På øen Key West venter også masser af oplevelser, så her anbefaler vi at blive et par dage. I kan tage ud at snorkle blandt flotte fisk, svømme med delfiner eller måske leje jetski og sejle rundt om øen med en lokal guide.

I kan næsten ikke komme udenom en tur til det sydligste punkt, der er markeret med en stor bøje på molen. Et billede her er en sjov souvenir fra enhver rejse til Florida Keys. Når solen begynder at gå ned, kan I også få nogle fantastiske billeder fra byens havn.

Herefter kan I udforske byens hovedgade Duval Street, hvor der er masser af butikker, restauranter og barer. Den mest kendte af sidstnævnte er Sloppy Joe’s, der var Ernest Hemingways stamsted i 1930’erne, da han boede på øen. I kan også besøge forfatterens hus, der i dag er et museum.

Herfra kan I køre tilbage ad Overseas Highway til Naples (380 km/240 mil – 5 timer)

DAG 5 – 8: NAPLES

Airboat tur i EvergladesPå vejen til Naples kører I forbi Everglades National Park, hvor I kan gøre et stop, hvis I vil have en vild naturoplevelse. Nationalparken består af kæmpe sumpområder, hvor der er et rigt dyreliv af blandt andet alligatorer, slanger og andre krybdyr. På en såkaldt airboat-tur kan I sejle ind i sumpen og komme helt tæt på dyrene. Hvis I vil, kan I også røre ved en alligator selv og se en mand wrestle med en alligator. Det plejer at være sjovt for hele familien.

Næste stop er “Golf Capital of the World”, som Naples kaldes. Den dejlige kystby på Floridas vestkyst er ikke kun kendt for sine lækre strande ud til Den Mexicanske Golf, men også sine omkring 90 golfbaner. Her er store, velholdte baner til alle niveauer, så hvis I kunne tænke jer at spille golf, er dette stedet, I bør gøre det. Servicen er i top, og Floridas sol gør bare oplevelsen endnu bedre. USATours kan hjælpe med at booke udgangstider på de rette baner og leje udstyr, så I ikke skal rejse med det.

Er I ikke til golf, kan I nyde strandene og den hyggelige by, hvor I finder en blanding af charmerende, historiske huse og moderne, sofistikerede hoteller og restauranter.

Fra Naples anbefaler vi at køre til Fort Lauderdale (170 km/110 mil – 1,5 time)

DAG 8 – 10: FORT LAUDERDALE

Fort Lauderdale strand i FloridaSidste by før cruiset er Fort Lauderdale, som ligger lige nord for Miami. Her venter en eksklusiv strandby med en blanding af højhuse og lavere beboelse omkring de mange kanaler, der løber gennem byen. Der er faktisk så mange, at man kalder Fort Lauderdale for “USA’s Venedig”.

Kanalerne er da også en attraktion i sig selv, så vi anbefaler at booke en guidet sejltur. Her kan I komme forbi “Millionaires’ Row”, hvor den ene overdådige villa efter den anden ligger på kajen, og dyre yachter glinser i vandet.

Nede ved vandet er der en hyggelig stemning langs strandpromenaden, hvor det er populært at gå ture under palmerne. Stop på en café med lækre is, eller tag en dukkert fra den brede sandstrand.

Under en halv time fra byens centrum lokker det enorme outlet mall Sawgrass Mills med hundredvis af mærkevarebutikker med nedsatte varer. De ligger sammen i en hel by af shopping, og man kan gå mellem dem på udendørs stier. Her er mange penge at spare på kendte mærker, så er I shoppelystne, er dette stedet.

Herfra kører I tilbage til Miami, hvor cruiset starter (50 km/20 mil – 1 time)

DAG 10: OMBORD PÅ CRUISE

Miami krydstogterSÅ er det blevet tid til jeres store caribiske krydstogt. I kører fra Fort Lauderdale tilbage til Miami, hvor I afleverer jeres bil og bliver kørt til havnen, hvor de store krydstogtskibe ligger. Her checker I ind, afleverer jeres bagage til personalet og går ombord på det gigantiske flydende hotel, som I skal bruge de næste otte dage på. Herfra skal I ikke selv røre en finger, da I træder ind i en verden af service i verdensklasse.

Brug den første dag på at finde jer til rette i kahytten, hvor I vil få leveret jeres bagage, og gå på opdagelse på skibet. Med plads til tusindvis af mennesker og faciliteter som på et luksushotel, en forlystelsespark og en sportsklub i én, er der nok at se.

Vink farvel til Miami, og sig goddag til Det Caribiske Hav.

DAG 11: AFSLAPNING PÅ SKIBET (CRUISE)

Pool på et krydstogtAndendagen på cruiset går med at sejle. Vejen til Turks- og Caicosøerne er nemlig temmelig lang, men heldigvis er der nok at tage sig til ombord, så vi kan garantere, at I ikke kommer til at kede jer.

I kan ligge på dækket og nyde den caribiske sol og udsigten til det glitrende blå vand. Med adskillige fredfyldte poolområder for de voksne og børnepools vandrutsjebaner og legeudstyr til børn er der også gode muligheder for at blive afkølet på skibet. Bliver I trætte af det, går I bare indenfor, hvor der er et hav af luksuriøse opholdsområder, biograf, spillerum, træningscenter, spa og alt, hvad man ellers kan forestille sig på et krydstogtskib.

DAG 12: TURK- OG CAICOSØERNE (CRUISE)

Grand Turk Island i CaribienPå tredjedagen står I op til udsigten til land. I er nået frem til de smukke Turks- og Caicosøer, som er en øgruppe under britisk styre. Her går I i land på hovedøen Grand Turk, hvor der er masser af muligheder for aktiviteter. I har hele dagen til at gøre, hvad I vil på øen. Rederiet arrangerer ture på hver destination, som I kan deltage i, men I kan også udforske på egen hånd.

I den gamle by Cockburn Town kan I gå mellem vidunderlige historiske bygninger og ruiner i kolonial stil. Omkring øen kan I komme på hvalsafari og andre ture, hvor I kan se majestætiske pukkelhvaler, ærefrygtindgydende djævlerokker og søde havskildpadder. I kan også opleve de mindre havdyr og koralrev på en dykker- eller snorkeltur.

DAG 13: PUERTO RICO (CRUISE)

Puerto Rico San JuanDen næste ø, der venter på jer, er Puerto Rico. Her ankommer I til hovedstaden San Juan, hvor I kan gå i land og udforske den historiske by – det kan vi kun anbefale. Her møder den gamle spanske kultur en ny, international verden i skøn forening.

Arkitekturen er, som spanierne byggede, da de grundlagde byen, og I kan se ruinerne af flere imponerende forter fra dengang. I den gamle bydel er de koloniale bygninger i dag fyldt med trendy caféer, restauranter, butikker og gallerier. Her kan I slentre rundt og se de smukke, gamle huse i brostensbelagte gader, købe lokale souvenirs og sidde på en tagterrasse og nyde en forfriskning med udsigt over den betagende by.

DAG 14: VESTINDISKE ØER (CRUISE)

Dansk historie på Dansk VestindienFemtedagen på dette cruise går til et stykke dansk historie midt i Caribien, da turen er kommet til St. Thomas i De Vestindiske Øer. I sejler i havn i hovedstaden Charlotte Amalie, som er opkaldt efter en tidligere dansk dronning. Øerne var nemlig dansk koloni i mere end to århundreder frem til 1917. Derfor kan I se danske vejnavne og gå blandt ruinerne af Fort Christian, hvor de danske kolonister regerede.

I dag er byen moderne og fuld af fristende tilbud i form af butikker, restauranter og caféer – og så er der ingen told på varer, hvilket har gjort Charlotte Amalie til lidt af et shoppingparadis. Det kan I jo tjekke ud efter en dag på øens fantastiske strande eller i byens spændende historie.

DAG 15: DEN DOMINIKANSKE REPUBLIK (CRUISE)

Amber Cove i Den Dominikanske RepublikSidste stop er i Den Dominikanske Republik, som er endnu en fantastisk caribisk tropeø. Her sejler I ind i den nybyggede krydstogthavn Amber Cove på nordkysten, hvor I kan nyde den livlige havneby i sig selv eller tage på udflugter i det eksotiske land.

I kan tage på en eventyrlig tur til Damajagua-vandfaldene, som er 27 vandfald, der løber gennem frodig regnskov. På en guidet tur kan I få lov at følge vandfaldene opad for derefter at hoppe ned i de forfriskende vandbassiner. Behøver det ikke være så vildt, kan I ligge på øens berømte strande eller spille golf på en lækker bane i tropiske omgivelser.

DAG 16: AFSLAPNING PÅ SKIBET (CRUISE)

Efter fire fantastiske og forskellige dage i nogle af Caribiens smukkeste og mest spændende lande er det igen blevet tid til at slappe af og nyde skibets mange muligheder. Den syvende dag går nemlig med at sejle tilbage mod Miami, så I har hele dagen til at hygge jer ombord.

I kan for eksempel forkæle jer selv med en massage i skibets spa, udfordre familien eller nye venskaber på boldbanerne på toppen af skibet eller bare nyde udsigten og en god bog på en solseng ved poolen. Om aftenen kan det anbefales at nyde den sidste solnedgang ombord – den fås ikke bedre end fra toppen af et krydstogtskib i Caribien med en kølig drink i hånden.

DAG 17 - 18: MIAMI

Den store hvide sandstrand Miami BeachI kommer tilbage til havnen i Miami om morgenen efter den syvende og sidste nat på Det Caribiske Hav. For ikke at stresse anbefaler vi at tage en overnatning her i byen, så I ikke skal direkte mod lufthavnen, når I går i land.

På den måde kan I også nå at shoppe de sidste souvenirs med hjem, tage en sidste svømmetur under Floridas sol og se det af Miami, som I ikke nåede tidligere.

Dagen efter kan I køre i lufthavnen og flyve hjem fra Miami

REJSENS PRIS OG INDHOLD
SÆSON
MÅNEDER
LÆNGDE
PRISER
Forår mar. – maj. 18 dage fra 11.995,- pr. pers.
Sommer jun. – aug. 18 dage fra 16.995,- pr. pers.
Efterår sep. – nov. 18 dage fra 11.495,- pr. pers.
Vinter dec. – feb. 18 dage fra 12.595,- pr. pers.

Fraprisen er pr. person og gælder ved 2 voksne + 2 børn (u. 12 år) i samme værelse.
Rabat ved børn u. 12 år og større grupper.
Ved højtider og helligdage må der påregnes højere priser end anført.

REJSEN INDEHOLDER
 • Fly tur/retur fra Danmark med forplejning og bagage
 • Mellemklasse hoteller
 • Ford Escape eller lign. med alle nødvendige forsikringer, fri kilometer og skatter
 • Otte dages krydstogt i Caribien, som inkluderer:
  • Indvendig kahyt (muligt at opgradere)
  • Helpension med adgang til en række forskellige restauranter
  • Adgang til fitness, spa, pools, boldbaner, casino, diskotek, biograf m.m.
  • Roomservice døgnet rundt
  • Underholdning og service
 • Rejseforsikring (kan tilkøbes)
 • Afbestillingsforsikring (kan tilkøbes)
 • Resort fees (kan forekomme på enkelte hoteller)
 • Drikkevarer (drinkspakke på krydstogtet anbefales)
 • Udflugter

Vejret i…

Miami

Key West

Åbn filter
Luk filter

PRISOVERSIGT

SÆSON
MÅNEDER
LÆNGDE
PRISER
Forår mar. – maj. 18 dage fra 11.995,- pr. pers.
Sommer jun. – aug. 18 dage fra 16.995,- pr. pers.
Efterår sep. – nov. 18 dage fra 11.495,- pr. pers.
Vinter dec. – feb. 18 dage fra 12.595,- pr. pers.

Fraprisen gælder ved 2 voksne + 2 børn (u. 12 år) i samme værelse.
Rabat ved børn u. 12 år og større grupper.
Ved højtider og helligdage må der påregnes højere priser end anført.

REJSEN INDEHOLDER
 • Fly tur/retur fra Danmark med forplejning og bagage
 • Mellemklasse hoteller
 • Ford Escape eller lign. med alle nødvendige forsikringer, fri kilometer og skatter
 • Otte dages krydstogt i Caribien, som inkluderer:
  • Indvendig kahyt (muligt at opgradere)
  • Helpension med adgang til en række forskellige restauranter
  • Adgang til fitness, spa, pools, boldbaner, casino, diskotek, biograf m.m.
  • Roomservice døgnet rundt
  • Underholdning og service
 • Rejseforsikring (kan tilkøbes)
 • Afbestillingsforsikring (kan tilkøbes)
 • Resort fees (kan forekomme på enkelte hoteller)
 • Drikkevarer (drinkspakke på krydstogtet anbefales)
 • Udflugter
Bestil et uforpligtende tilbud
Personlige oplysninger
Bemærkninger

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.