BESTIL TILBUD
30 872 872

USA roadtrip fra New York til Key West

En kompromisløs rejse til storbyer, strande og store oplevelser

23 dage fra 11.795 kr.

USA roadtrip fra New York til Key West

23 dage fra 11.795 kr.

 • OVERSIGT
 • VEJRET
 • PRISER OG INDHOLD
 • ANDRE DESTINATIONER
 • BESTIL TILBUD

Kør langs USA’s vidunderlige østkyst

En rejse på Østkysten i USA byder på oplevelser i alle afdelinger. Fra skyskrabere og seværdigheder i New York til historiske charme og borgerkrig i Charleston. Fra politiske monumenter i Washington til ubekymret strandliv i Key West. Og med stop i mange mindre kendte, men skønne kystbyer, hvor der venter unikke oplevelser, er denne tur komplet for jer, der vil opleve alt, hvad Østkysten har at byde på.

Nedenstående rejseplan er ikke fast, men kan tilpasses efter ønske.

Foreslået rejseplan
DAG 1 - 4: NEW YORK

New York på USA's østkystI starter dette spektakulære roadtrip i den fantastiske storby New York. Her anbefaler vi at have fire dage til at komme rundt og se alle byens ikoniske seværdigheder. I kan starte med en sejltur til Frihedsgudinden, som er symbolet på New York. I kan komme op i hendes krone for at få en storslået udsigt, eller I kan nøjes med at sejle forbi med færgen til Staten Island, hvorfra I til gengæld får et fantastisk vue til byens skyline.

Herefter kan I spadsere til forretningskvarteret Wall Street, hvor den berømte tyr Charging Bull står og giver økonomisk lykke til alle, der rører den. Fortsæt eventuelt til Brooklyn Bridge og gå en tur over den berømte bro, der forbinder Manhattan med Brooklyn.

Tilbage på Manhattan kan I gå en tur op ad Fifth Avenue, hvor de store forretninger ligger på række med glamourøse vinduespartier, og skyskraberne rager op på begge sider af jer. Her finder I også et andet vartegn, nemlig Empire State Building, som I kan komme op i og få en fantastisk udsigt over byens højhuse, Central Park og Hudson River. Alternativt kan I tage op i Rockefeller Center og få Empire State Building med i udsigten, hvilket næsten er bedre.

Om aftenen anbefaler vi at stå på Times Square og se det farverige lyshav af neon og levende billeder, der danser på reklamesøjler på husene omkring pladsen. Her er en helt særlig, elektrisk stemning, som er en stor del af New York.

En tur i Central Park, det nye mindesmærke 9/11 Memorial og et besøg på et af byens verdensklasse museer som MoMa og Guggenheim er også selvskrevne på den store New York-oplevelse.

Herefter kan I hente jeres lejebil og køre til Washington D.C. (360 km/230 mil – 4 timer)

DAG 4 – 6: WASHINGTON D.C.

Det Hvide Hus i Washington D.C.I fortsætter i storbystilen med et par dage i hovedstaden Washington D.C. Men selvom byen er stor og travl, er der slet ikke samme hektiske stemning i Washington. Her er heller ikke højhuse som i New York, men mange lavere, klassiske byggerier, som bidrager til den rolige stemning.

Her kan og må I naturligvis ikke komme udenom Det Hvide Hus, som ligger centralt i byen. Det er en speciel oplevelse at betragte den kæmpe villa og vide, at inde bag murene bor USA’s præsident. Herefter kan I gå ned på “the Mall”, som er den 600 meter brede og tre kilometer lange park, der officielt hedder National Mall. Her er en lang række store seværdigheder, som I snildt kan I bruge en halv eller hel dag på at se.

I midten står Washington Monument, som er det høje, spidse monument, man kender fra film, der foregår i Washington. I hver ende af parken er de store bygninger Lincoln Memorial og Capitol Hill. Imellem de to er der for det meste fredelig parkstemning, men det er også her, amerikanerne samles ved store nationale begivenheder som præsidenters indsættelse og Martin Luther King Jr.’s tale “I Have a Dream”.

Omkring the Mall finder I de mange mindesmærker til ære for vigtige personligheder og faldne soldater i amerikansk historie, samt mange af byens største museer. Washington er kendt for at have den største koncentration af fantastiske museer på ét sted, så det handler om at vælge, om I vil på National Museum of Natural History, Spy Museum, Air and Space Museum eller et fjerde.

Det kan anbefales at leje cykler og udforske byen på den måde. Det er både effektivt og hyggeligt – og så er Washington en fantastisk smuk by, så der er nok at kigge på på vejen.

Herefter kan I køre til Norfolk, Virginia (310 km/190 mil – 3 timer)

DAG 6 – 7: NORFOLK

USS Wisconsin krigsskib i Norfolf, VirginiaNæste stop er i Norfolk, Virginia – en by, som få kender til, men som der er al mulig grund til at besøge. Faktisk blev Norfolk i 2018 kåret til USA’s bedste by af det anerkendte rejsemedie Travel + Leisure på grund af sin kombination af et stort kunst- og kulturudbud, en venlig lokalbefolkning, rene gader og god mad.

Norfolk er omgivet af vand i Chesapeake Bay, og byen har en lang historie som vigtig havneby. Derfor kan den også brøste sig af at have verdens største flådebase, Naval Station Norfolk. I kan opleve lidt af denne historie på det underholdende marinecenter Nauticus, hvor I kan se det store krigsskib Battleship Wisconsin, der blandt andet har været med i Anden Verdenskrig og Koreakrigen.

Norfolk Botanical Garden er et andet stort trækplaster, der lokker folk ud af downtown og ind i en skøn, grøn oase fuld af rhododendron, roser og andre smukke blomster. Har I børn eller dyreelskere med, er Virginia Zoo en stor, spændende zoologisk have.

I kan også bare bruge eftermiddagen og aftenen på at spise på Norfolks mange innovative og anmelderroste restauranter. Her er madkulturen vigtig, og nye kokke i byen er særdeles gode til at lave lækre fortolkninger af Sydens kulinariske klassikere.

Herefter kan I køre til Kill Devils Hills, North Carolina (120 km/80 mil – 1,5 time)

DAG 7 – 9: KILL DEVILS HILLS

Brødrene Wright mindesmærke i Kill Devil HillsI er nu nået til North Carolina, hvor vi anbefaler et stop i byen Kill Devil Hills. Man er ikke sikker på, hvorfra byen har fået sit specielle navn, og der er heller ikke noget ved stedet, der signalerer ondskab og djævle. Tværtimod er Kill Devil Hills et afslappende sted med lange, brede strande, masser af ferieboliger og perfekte forhold for vandsport som kitesurfing og paddle boarding.

Den store attraktion i Kill Devil Hills er Wright Brothers National Memorial, som er et mindesmærke til ære for brødrene Wilbur og Orville Wright. De to var i 1903 de første, der lykkedes med at flyve en flyvemaskine, efter de havde øvet sig i Kill Devil Hills’ perfekte vindforhold. Det er spændende at lære om deres revolutionerende opfindelse.

Herfra foreslår vi at køre til Wilmington (390 km/240 mil – 4,5 timer)

DAG 9 - 10: WILMINGTON

Havnepromenaden i Wilmangton, North CarolinaPå vejen til Wilmington kan I besøge det store reservat Pocosin Lakes National WIldlife Refuge, hvis I vil opleve et vildt dyreliv. Her lever nemlig sorte bjørne, rødulve og mange sjældne fuglearter, som I kan være heldige at se tæt på.

I Wilmington er der igen masser af mulige aktiviteter. Den er en anden af North Carolinas store feriebyer, hvor I både kan gå på stranden, dyrke sport, være kulturelle og shoppe. Den mest populære strand er Carolina Beach, der også har en velbesøgt strandpromenade, Carolina Beach Boardwalk, hvor der er liv og hyggeligt at gå.

I kan også besøge det charmerende historiske centrum med huse fra før Den Amerikanske Borgerkrig, eller I kan gå en tur i den store park Airlie Gardens, hvor der svømmer svaner i en frisk sø, og årstidens planter står i fuld flor sammen med det mere end 400 år gamle egetræ Airlie Oak.

Herfra kan I køre til Charleston, South Carolina (280 km/190 mil – 3,5 timer)

DAG 10 - 11: CHARLESTON

Strandpromenaden i CharlestonNæste stop er i nabostaten South Carolina, hvor den fantastisk smukke by Charleston venter. Det var her, de første skud blev affyret i Den Amerikanske Borgerkrig i 1861, og ruinerne af Fort Sumter, hvor kampene blev udkæmpet, står endnu. Det kan I se på en sejltur ud til fortet, der ligger i vandet ud fra byen.

Ved vandet i byen finder I den smukke Waterfront Park, hvor det berømte ananas-springvand står. Ananas var et symbol på gæstfrihed i Sydstaterne, og man føler sig i den grad velkommen i skønne Charleston. Gå en tur her i parken, og sid under de skyggefulde træer – eventuelt med et stykke frisk ananas til.

I byens historiske kvarter French Quarter kan I se hestevogne i gaderne, og i den kendte gade Rainbow Row står gamle, pastelfarvede byhuse på række, hvilket er blevet et populært fotomotiv. Det kan anbefales at gå rundt her i området og nede ad sidegaderne, hvor der ligger mange flotte, gamle huse med verandaer, som man kender dem fra Sydstaterne. I kan også selv tage en tur i hestevogn.

Der er et helt område i byen, der hedder Museum Mile, hvor I kan lære om borgerkrigen og slaveri på de seks museer, fem nationalhistoriske huse og fire parker, der er en del af området.

Herefter foreslår vi at køre til Hilton Head Island (160 km/100 mil – 2 timer)

DAG 11 - 13: HILTON HEAD ISLAND

Hilton Head Island er den næste af South Carolinas perler, vi anbefaler på denne tur. Øen ligger lige ud for kysten og tilbyder et lille helle af skønne strande, gode cykelruter, frodige golfbaner og andre aktivitetsmuligheder. Derfor foreslår vi at tage to nætter her, så I kan slappe lidt af midt på rundrejsen.

Vi kan anbefale at nyde varmen på stranden med en dukkert i Atlanterhavet, køre rundt på øen på lejede cykler eller tage på cruise på Broad Creek, hvor I kan se delfiner, pelikaner, oddere og andre havdyr.

Efter et par afslappende dage kan I køre til Jacksonville, Florida (280 km/170 mil – 2,5 timer)

DAG 13 - 15: JACKSONVILLE

Solnedgang over Jacksonville strandSå er I kommet helt til Florida, “the Sunshine State”, hvor resten af rejsen foregår. Første stop er i Jacksonville, som er den perfekte kombination af storby og natur. Her er der muligheder for alle. I centrum er der højhuse med et stort udbud af restauranter, hyggelige barer, farverigt natteliv, kunstgallerier og super shopping i alt fra store designerbutikker til originale loppemarkeder og vintage-butikker.

Men I skal heller ikke langt væk for at finde fred i skøn natur. Jacksonville – eller Jax, som den populært kaldes – har landets største parksystem med 10 nationalparker og adskillige byparker fulde af muligheder. Her er skove, vådområder, marskland og kystområder, der hver især tilbyder smukke omgivelser at være aktiv i. I kan ro kajak på St. Johns River, dyrke yoga i en bypark, cykle byen tynd og meget mere – det er helt op til jer.

Og så kan I selvfølgelig også hoppe i badetøjet og afprøve nogle af de 35 kilometer strand, der omgiver byen. De er ikke bare lækre og finkornede, men der er også mange hyggelige hoteller og spisesteder langs strandene. Prøv for eksempel de berømte Mayport-rejer på Mayport Beach – de fås ikke friskere.

Herfra kan I køre til Orlando (230 km/140 mil – timer)

DAG 15 - 18: ORLANDO

Vild forlystelse i Universal Studios OrlandoNu er det blevet tid til forlystelsesland. Orlando er verdens hovedstad for forlystelsesparker, så hvis I har et (indre) barn med, vil de næste par dage måske være højdepunktet. Men selv for voksne, der rejser alene, er det en kæmpe oplevelse at se de imponerende parker.

Orlando er hjemby for verdens største forlystelseskompleks, Walt Disney World Resort, som faktisk består af fire forlystelsesparker, to vandland, hoteller, golfbaner og meget mere. Det er ren slaraffenland for legebørn. Men det er ikke det eneste. Der er også det gigantiske vandland og marinepark SeaWorld, hvor I kan se shows med søløver, spækhuggere, delfiner og mange andre vanddyr.

Er I mere til rumfart og historie, er der Kennedy Space Center, som i den grad også er for voksne. Her kan I møde en astronaut, se Saturn V og andre kendte rumskibe i fuld størrelse og blive meget klogere på USA’s rumfartshistorie. Det kan anbefales til alle.

I kan også besøge nogle af de store outlet stores omkring Orlando, hvor man kan købe designervarer til nedsatte priser. Her giver det mening at fylde kufferten med nyt til garderoben, for der er mange penge at spare.

Fra Orlando kan I køre til Miami (380 km/240 mil – 3,5 timer)

DAG 18 - 20: MIAMI

Udsigt over Miami beach i FloridaI det sydlige Florida finder I den kendte metropol og strandby Miami, som selvfølgelig er et must på enhver rejse til solskinsstaten. Her venter en by med mange ansigter, men fælles for dem er, at det aldrig er kedeligt i Miami.

På South Beach kan I se glamourøse hoteller og velhavende badegæster, der mænger sig med beachvolleyspillere og hundeluftere på den berømte strand. Lige bag ved stranden, på boulevarden Rodeo Drive, kan I se Miamis kendte art deco-bygninger, der ligner noget fra 1930’erne. Og når det bliver aften, kan I se – og deltage i – et farvestrålende natteliv, når neonlysene tændes, og barerne slår dørene op for de evigt unge i Miami.

Et helt andet Miami venter i Little Havana, som bestemt også er et besøg værd. Her finder I en lille bydel, centreret omkring Calle Ocho (SW 8th Street), hvor der bliver talt og kommunikeret på spansk, og I kan købe cubanske cigarer. Det er en sjov oplevelse og et godt eksempel på multikulturen, der blomstrer i Miami.

Herefter kan I køre ad Overseas Highway til Key West (270 km/160 mil – 3,5 timer)

DAG 20 - 22: KEY WEST

Hvid sandstrand i Key WestSidste stop er også det sidst mulige. I kommer nemlig til Key West, som er den sidste af øerne i øgruppen Florida Keys, og det sydligste punkt i det kontinentale USA (det vil sige bortset fra Hawaii). Bare vejen hertil er fantastisk og siger noget om, hvor eksotisk et sted Key West er. I kører nemlig ad den berømte Overseas Highway, som er omkring 100 kilometer lang og går over de små øer og det turkis vand i Det Caribiske Hav.

For enden finder I så Key West, hvor I kan slappe af og nyde livet i nogle dage ovenpå den store rundrejse. Strandene er fantastiske, solnedgangene er ligeså. Og så er her en helt særlig, caribisk stemning. Efter en dag i det pudderbløde sand kan I gå en tur gennem hovedgaden Duval Street, hvor der er livlige barer, sjove forretninger og godt humør. Sloppy Joe’s er navnet på Ernest Hemingways gamle stambar, da han boede på øen i 1930’erne. Her kan I få en mojito, som han drak dem, og I kan også besøge hans gamle hus, der i dag er et museum.

Der er også fantastiske muligheder for at snorkle eller opleve den farverige, undersøiske verden af fisk og koraller i en båd med glasbund. Uanset hvad I får tiden til at gå med, vil Key West være den perfekte afslutning på en storslået ferie.

Fra Key West kan I køre tilbage ad Overseas Highway til Miami (270 km/160 mil – 3,5 timer)

DAG 22 - 23: MIAMI

På den 22. dag – efter tre fantastiske uger fra nord til syd – foreslår vi at køre tilbage til Miami for at overnatte der. På den måde skal I ikke stresse med at komme tilbage fra Key West og i lufthavnen tids nok til jeres fly hjem. I stedet kan I få købt en souvenir eller gave med hjem til venner og familie og i ro og mag nyde en afslutningsmiddag i den stemningsfulde storby.

Næste dag kan I flyve hjem til Danmark fra lufthavnen i Miami

REJSENS PRIS OG INDHOLD
SÆSON
MÅNEDER
LÆNGDE
PRISER
Forår mar. – maj. 23 dage fra 12.195,- pr. pers.
Sommer jun. – aug. 23 dage fra 15.395,- pr. pers.
Efterår sep. – nov. 23 dage fra 12.395,- pr. pers.
Vinter dec. – feb. 23 dage fra 11.795,- pr. pers.

Fraprisen er pr. person og gælder ved 2 voksne + 2 børn (u. 12 år) i samme værelse.
Rabat ved børn u. 12 år og større grupper.
Ved højtider og helligdage må der påregnes højere priser end anført.

REJSEN INDEHOLDER
 • Fly tur/retur fra Danmark med forplejning og bagage
 • Mellemklasse hoteller
 • Ford Escape eller lign. med alle nødvendige forsikringer, fri kilometer og skatter
 • Rejseforsikring (kan tilkøbes)
 • Afbestillingsforsikring (kan tilkøbes)
 • Resort fees (kan forekomme på enkelte hoteller)

Vejret i …

New York, New York

Washington, District of Columbia

Miami, Florida

Key West, Florida

Åbn filter
Luk filter

PRISOVERSIGT

SÆSON
MÅNEDER
LÆNGDE
PRISER
Forår mar. – maj. 23 dage fra 12.195,- pr. pers.
Sommer jun. – aug. 23 dage fra 15.395,- pr. pers.
Efterår sep. – nov. 23 dage fra 12.395,- pr. pers.
Vinter dec. – feb. 23 dage fra 11.795,- pr. pers.

Fraprisen gælder ved 2 voksne + 2 børn (u. 12 år) i samme værelse.
Rabat ved børn u. 12 år og større grupper.
Ved højtider og helligdage må der påregnes højere priser end anført.

REJSEN INDEHOLDER
 • Fly tur/retur fra Danmark med forplejning og bagage
 • Mellemklasse hoteller
 • Ford Escape eller lign. med alle nødvendige forsikringer, fri kilometer og skatter
 • Rejseforsikring (kan tilkøbes)
 • Afbestillingsforsikring (kan tilkøbes)
 • Resort fees (kan forekomme på enkelte hoteller)
Bestil et uforpligtende tilbud
Personlige oplysninger
Bemærkninger

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.