BESTIL TILBUD
30 872 872

Rejser til Den Dominikanske Republik

Essensen af Caribien i ét vidunderligt land

Rejser til Den Dominikanske Republik

Nyd naturen, varmen og livet

En rejse til Den Dominikanske Republik er alt det, du ser for dig, når du drømmer dig væk til Caribiens paradis: lange, hvide sandstrande med flere palmer end mennesker, omgivet af azurblåt vand. Læg dertil luksuriøse hoteller med mulighed for all inclusive, og du har den perfekte, ubekymrede badeferie.

Den Dominikanske Republik er et caribisk land, der udgør to tredjedele af øen Hispaniola, hvor Haiti udgør resten. Her finder du hundredvis af kilometer smukke kyster, Caribiens højeste bjerge, frodig jungle, vandfald, eksotiske dyr og den charmerende hovedstad Santo Domingo, hvor du kan gå i Columbus’ fodspor.

Fakta om Den Dominikanske Republik

Indbyggertal: 10,7 mio.
Valuta: Dominikansk peso
Tidsforskel: -6 timer
Ideelt rejsetidspunkt: Hele året
Visum: Nej, op til 90 dage
UM’s Rejsevejledning: Læs mere her..

Det skal du opleve i Den Dominikanske Republik

Sandstrand og natur i Den Dominikanske Republik

Oplevelser i den tropiske natur

Selvom strandene retfærdigvis er det største trækplaster på en rejse til Den Dominikanske Republik, kan det også betale sig at udforske mere af landet. Det byder nemlig på nogle af de mest spændende naturoplevelser i Caribien. Du kan vandre, ride eller køre gennem indlandet, hvor du vil se vandfald, frodige dale og plantager, hvor der dyrkes kaffe, kakao og sukker.

Har du mod på mere udfordrende aktiviteter, kan du trekke i fire ud af de fem højeste bjerge i Caribien, som ligger her. Måske møder du en leguan eller farvestrålende papegøje på vejen.

Andre store dyreoplevelser venter under vand. Året rundt kan du snorkle og dykke omkring Hispaniola, hvor en farverig underverden af fisk og koraller åbenbarer sig. Og rejser du til Den Dominikanske Republik i januar eller februar, kan du sejle ud og se de enorme pukkelhvaler, der svømmer i farvandene omkring øen.

Hyggelig gade i Dominikanske Republik, Caribien

Historiske Santo Domingo

Hovedstaden i Den Dominikanske Republik, Santo Domingo, er den ældste koloniby i Amerika, da det var her, Christopher Columbus gik i land i 1492. Det kan stadig ses i den gamle, UNESCO-fredede bydel, Zona Colonial, som du ikke må glemme at besøge på din rejse.

Her kan du gå i gamle, brostensbelagte gader og se ruinerne af et fort, en katedral, et kloster og Christopher Columbus’ søns palads – alt sammen fra 1500-tallet og dermed de ældste af deres slags i “Den Nye Verden”. Det er fascinerende verdenshistorie i smukke omgivelser.

I Santo Domingo finder du også masser af hyggelige restauranter på gamle pladser og på havnefronten i den nye bydel. Glæd dig til lækre grillede fisk, billig rom og den lokale merengue-dans, som pludselig kan opstå i gaden.

Vejret i Den Dominikanske Republik

Bestil et uforpligtende rejsetilbud
Personlige oplysninger
Bemærkninger

 Sådan bestiller du en rejse hos os
Kontakt os
Du får personlig rejsevejledning
Din rejse bliver booket
Du skal ud at rejse

Udfyld kontaktformularen ovenfor. Det gør ikke noget, hvis der mangler et par detaljer – vi skal nok hjælpe med rejseplanen! Du kan også ringe til os på tlf: 30 872 872

Hos USATours får du din helt egen rejsekonsulent. Sammen gennemgår I dine rejseønsker og får afklaret alle spørgsmål, så rejsen bliver skræddersyet til dig.

Når din rejse er præcis som den skal være, booker vi den og sørger for, at alle detaljer er på plads, så du er helt klar til afrejse. Nu kan du godt begynde at glæde dig!

Så kom dagen, og du er klar til at starte din drømmeferie! USATours er med hele vejen. Din personlige rejsekonsulent står altid klar til at hjælpe før, under og efter din rejse.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.