BESTIL TILBUD
30 872 872

Rejser til Caribien

Palmestrande, salsarytmer og kolonihistorie

Rejser til Caribien

Læn dig tilbage i tropeøernes bløde sand

Caribien er først og fremmest det perfekte tilflugtssted, når du drømmer om sol og varme i smukke, eksotiske omgivelser. Men de mange små paradisøer, der ligger i Det Caribiske Hav mellem Florida og Latinamerika, byder på meget mere end det.

Du kan se, hvor Christoffer Columbus gik i land, da han opdagede Den Nye Verden, eller ryge cubanske cigarer og danse salsa der, hvor det kommer fra. Du kan snorkle blandt havskildpadder og vandre blandt leguaner. Og du kan se Danmarks aftryk som kolonimagt.

Caribien egner sig både til længere badeferier, men også som en afslappende afslutning på en kombinationsrejse til USA’s østkyst eller Sydstaterne.

Fakta om Caribien

Indbyggertal: 43,6 mio.
Tidsforskel: -6 til -5 timer
Ideelt rejsetidspunkt: Hele året
Visum: Nej, op til 90 dage

Vores rejsemål i Caribien

Rejser til Caribien

Bahamas – eksotisk ø-hav

Bahamas er en øgruppe bestående af omkring 700 småøer, der alle er velsignet med kridhvidt sand og det klareste vand i verden. Det gør Bahamas til en yndet badeferiedestination, hvor afslapning og snorkling er på programmet.

Bahamas er også et populært stop på krydstogter, så vil du rejse til Caribien på et cruise, er Bahamas oplagt. Det er i øvrigt også her, du kan opleve de besynderlige, men nuttede “swimming pigs”. På én bestemt strand lever grise, som hver dag tager varmt imod nysgerrige turister.

Læs mere om Bahamas

Cuba – farverige byer og cigarer

På Cuba er det ikke kun strandene, der trækker. Her venter store kulturelle oplevelser, som ikke findes lignende noget andet sted.

I hovedstaden Havana kan du for eksempel se de mange pastelfarvede huse, der danner rammen om en livlig by, hvor salsa og mojitos er hovedingredienserne. Du kan lære om landets begivenhedsrige historie med revolution, kommunisme og handelsembargo, og du kan se, hvordan de cubanske cigarer bliver til. Men du kan også slappe helt af på paradisstrandene i Varadero.

Læs mere om Cuba

Den Dominikanske Republik – historie og natur

I Den Dominikanske Republik finder du både de lækre strande på hundredvis af kilometer kyst, men også fantastisk natur inde i landet. Vil du gerne kunne være lidt aktiv på din daseferie, er en rejse til Den Dominikanske Republik oplagt.

Her kan du vandre i jungle og bjerge, sejle i mangroveskov og dykke og snorkle i farvestrålende koralrev. Og så var det i landets hovedstad, Santo Domingo, Columbus gik i land og grundlagde den første by i Den Nye Verden, hvilket kan opleves i smukke, gamle ruiner.

Læs mere om Den Dominikanske Republik

De Vestindiske Øer – dansk fortid i paradis

Vil du på ø-hop, er en rejse til De Vestindiske Øer svaret. De tre øer, der udgør den tidligere danske koloni Dansk Vestindien, har forskellige og fantastiske oplevelser at byde på hver især, og det er nemt at rejse mellem dem.

Der er blandt andet flere strande, der er blevet kåret som nogle af verdens bedste op til flere gange. Og så er der overraskende mange levn fra fortiden under Danmark som kolonimagt, hvilket er spændende at dykke ned i, når du altså ikke ligger i en solseng og nyder livet.

Læs mere om De Vestindiske Øer

Åbn filter
Luk filter

Vejret i Caribien (Havana, Cuba)

Bestil et uforpligtende rejsetilbud
Personlige oplysninger
Bemærkninger

 Sådan bestiller du en rejse hos os
Kontakt os
Du får personlig rejsevejledning
Din rejse bliver booket
Du skal ud at rejse

Udfyld kontaktformularen ovenfor. Det gør ikke noget, hvis der mangler et par detaljer – vi skal nok hjælpe med rejseplanen! Du kan også ringe til os på tlf: 30 872 872

Hos USATours får du din helt egen rejsekonsulent. Sammen gennemgår I dine rejseønsker og får afklaret alle spørgsmål, så rejsen bliver skræddersyet til dig.

Når din rejse er præcis som den skal være, booker vi den og sørger for, at alle detaljer er på plads, så du er helt klar til afrejse. Nu kan du godt begynde at glæde dig!

Så kom dagen, og du er klar til at starte din drømmeferie! USATours er med hele vejen. Din personlige rejsekonsulent står altid klar til at hjælpe før, under og efter din rejse.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.