Destination

Det vestlige Canada

Enestående natur i Rocky Mountains

Rejser til det vestlige Canada

Elsker du natur, bør Canada stå højt på din liste over rejser, du skal nå, inden du dør. Det enorme land byder på storslåede landskaber, og de smukkeste findes i den vestlige del. I delstaterne British Columbia og Alberta kan du opleve Rocky Mountains’ vilde dyrerige, turkis bjergsøer og dybe skove, som Canada er særligt kendt for. Men du må ikke snyde dig selv for at kombinere naturoplevelserne med en storbyferie i Vancouver, hvorfra du også kan køre sydpå til den amerikanske nordvestkyst.

Største by
Vancouver
Ideelt rejsetidspunkt
Hele året
Tidsforskel
-9 timer

Vores rejser til det vestlige Canada

Her kan du se vores forslag til de bedste rejser til det vestlige Canada. Tag et kig på dem for at få inspiration til din egen tur - men husk på, at vi kan skræddersy din rejse præcis, som du ønsker.

Vancouver
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Vancouver - Spis lækker mad, og drik god vin. Oplev de smukke omgivelser på en hvalsafari eller en tur i vandflyver. Udforsk de mangfoldige bydele, og mød de venlige canadiere. Vancouver er et must på en rejse til det vestlige Canada.

Banff National Park
Icon / Dyreliv Created with Sketch.
Dyreliv
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Trekking Created with Sketch.
Trekking

Banff National Park - Når man tænker på en rejse til Canada, er det som regel høje bjerge, blanke søer, brune bjørne og nåletræer så langt øjet rækker, der dukker op på nethinden. Det er Banff National Park essensen af.

Jasper
Icon / Dyreliv Created with Sketch.
Dyreliv
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Trekking Created with Sketch.
Trekking

Jasper National Park - På næsten 11.000 km2 findes de mest storslåede bjerglandskaber i Jasper National Park. Mellem træerne finder du vandrestier til ethvert niveau, lysende blå søer og vilde dyr som elge, rensdyr og de sjældne grizzlybjørne.

Calgary
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Calgary - 80 km øst for Banff ligger denne storby, hvor du passende kan starte eller slutte rejsen til det vestlige Canada. Calgary er en tidligere cowboy-by, hvilket kan opleves med rodeo og damptog i Heritage Park Historical Village.

Vinlandet
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Vinland - Mellem Vancouver og Banff ligger den idylliske dal Okanagan Valley, som er berømt for sine vine. Det er oplagt at gøre et stop her og nyde en vinsmagning, en dukkert i Okanagan Lake og farm to table-gastronomi.

Ski i Canada
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Ski Created with Sketch.
Ski

Ski i Canada - Rejser du til det vestlige Canada mellem november og april, venter uovertruffent skiløb. To timer fra Vancouver ligger Whistler, som er Nordamerikas største skisportssted, og i Rocky Mountains findes mange mindre resorts.

Canada og USA
Rejsekonsulent: Sebastian
Sebastian Koch
REJSEKONSULENT

“Det vestlige Canada er i sig selv et fantastisk område, som du kan bruge ugevis på at nyde. Men jeg kan også varmt anbefale at køre over grænsen til USA og kombinere rejsen med Seattle og Pacific Northwests smukke natur.”

Find inspiration til din rejse til det vestlige Canada

Vi har samlet nogle af vores bedste guides og artikler til dig her. Tag et kig på dem, og få en idé om, hvad du kan forvente dig af en rejse til det vestlige Canada.

Sådan kan vi hjælpe dig

Er du interesseret i en rejse? Så bestil et tilbud her, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Det gør ikke noget, hvis du ikke har alle detaljer på plads - det hjælper vi med.

Ring til os på
  1. Du bestiller et tilbud - helt uforpligtende
  2. Vi ringer og hører om dine ønsker
  3. Baseret på vores snak laver vi en pakke til dig
  4. Når du er tilfreds, booker vi det hele for dig