Destination

Det østlige Canada

Storbyferie med franske fornemmelser

Rejser til det østlige Canada

Rejser til det østlige Canada byder på den perfekte kombination af storbyliv, historie og natur. I metropolen Toronto venter skyskrabere, pulserende stemning og store sportskampe med Maple Leafs eller Toronto Raptors. Modsat kan du nyde de mere afslappede, romantiske byer Montreal og Quebec City, som er det mest franske, du finder uden for Frankrig. Det er også i øst, du kan se Niagara Falls og nogle af Canadas smukke landskaber. Det østlige Canada har med andre ord det hele.

Største by
Toronto
Ideelt rejsetidspunkt
Hele året
Tidsforskel
-6 timer
Toronto
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping
Icon / Sport Created with Sketch.
Sport

Toronto - Canadas største by er som New York i mindre skala. Shop amok, spis mad fra alle verdenshjørner og nyd byens skyline fra toppen af CN Tower. Tilføj lidt Canada i form af poutine og en ishockeykamp, og du vil elske Toronto.

Verdens vidunder, Niagara Falls
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Sejlads Created with Sketch.
Sejlads

Niagara Falls - 2,8 mio. liter vand fosser hvert sekund ud over kanten af Niagara Falls. Det lyder vildt, men det ser endnu vildere ud, når man står lige ved siden af. Niagara Falls er et oplagt stop på en rundrejse i det østlige Canada.

Fyrtårn i Nova Scotia
Icon / Dyreliv Created with Sketch.
Dyreliv
Icon / Historie Created with Sketch.
Historie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Nova Scotia - Naturen i denne canadiske provins er helt uberørt og helt fantastisk. Se de rå kyster med små fiskerbyer og gamle fyrtårne. Tag på hvalsafari, kajaktur eller riverrafting. Nova Scotia vil fortrylle enhver naturelsker.

Quebec city
Icon / Historie Created with Sketch.
Historie
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur

Quebec City - Denne lille perle af en by var den første, de franske kolonister grundlagde i 1600-tallet. Gå langs de UNESCO-fredede bymure, og slå dig ned på en fortorvscafé med en café au lait, når du skal hvile benene.

New York skyline
Andreas
Andreas Larsen
REJSEKONSULENT

Kombiner med USA - “Hvis du vil på en større rundrejse, kan jeg anbefale at kombinere det østlige Canada med New England-området eller New York i USA. Det er nemt at krydse grænsen, og der venter mange muligheder lige på den anden side.”

Find inspiration til din rejse til det østlige Canada

Vi har samlet nogle af vores bedste guides og artikler til dig her. Tag et kig på dem, og få en idé om, hvad du kan forvente dig af en rejse til det østlige Canada.