BESTIL TILBUD
30 872 872

Rundrejse i Øst Canada


Oplev et vildt landskab, storbyer

og ikke mindst, Niagara Falls

REJSEFORSLAG:

Tag på rundrejse i Øst Canada

En rejse til det østlige Canada har det hele. Kør fra Toronto til Nova Scotia og oplev den fantastiske kombination af storby og naturoplevelser. Besøg bl.a. Canadas største by Toronto og det kendte CN Tower. Kom helt tæt på de brusende vandfald i Niagara Falls og tag en idyllisk kanotur i smukke omgivelser i Algonquin Park. Kør videre gennem det flotte landskab til Canadas hovedstad Ottawa, som huser masser af spændende museer og historiske oplevelser og fortsæt til fransk-inspirerede Montréal, hvor du kan få et væld af kulturelle oplevelser – besøg bl.a. Notre-Dame Basilica. Fortsæt til Québec og besøg den gamle bydel og kør derefter mod Nova Scotia og Canadas smukke kystlandskab. Se de flotte klipper, hyggelige fiskerbyer, fyrtårne og nyd en lækker New England Clam Chowder i Halifax, hvor turen ender.

Prisoversigt
  • Forår
  • Sommer
  • Efterår
  • Fra 8.918,-
  • Fra 12.819,-
  • Fra 9.112,-

Vi anbefaler ikke at tage på denne rejse i vintermånederne.
Fra prisen er pr. person og gælder ved 2 voksne + 2 børn (u. 12 år) i samme værelse. inkl. fly, hotel og billeje.

Foreslået rejseplan
DAG 1 - 4: TORONTO

Rejsen til det østlige Canada begynder med 3 nætter i Toronto, som er Canadas største by. Byen rummer en masse forskellige kvarterer, derfor er det næsten som at besøge en masse små byer på én gang at gå i gennem Torontos gader. Besøg bl.a. Chinatown og smag de populære bubble tea milkshakes eller besøg Spadina Avenue, som er hjerte af Chinatown. Tag også forbi Greektown, Little Italy eller downtown, som præges af skyskrabere og især byens vartegn CN Tower.

Start f.eks. turen med at få et overblik over byen oppe fra CN Tower, som er 553 meter højt. Herfra kan man på en klar dag se helt til Niagara Falls. Er du en rigtig vovehals, er det også muligt at komme ud at gå på kanten af tårnet oppe i 356 meters højde. Tag derefter ned til byens havnefront ved Lake Ontario og tag bl.a. en færgetur ud til Toronto Islands. Der må ikke køre biler herude, så om sommeren er det en sand ferie-ø med cykler og afslapning. Herude kan du i sommerhalvåret besøge Hanlan’s Beach eller tage ud til Centreville Amusement Park, som dog mest er for yngre børn. Især på Canadas national dag er Torontos strandpromenade også fyldt med festglade mennesker.
Toronto har to forskellige sider – om vinteren er byen kold, og strandene ligger øde hen, mens de varme somre lokker masser af folk til vandet og øerne. Det kan dog også være idyllisk at gå en tur (i varmt tøj) i vinteren langs de øde strandpromenader og have alt for sig selv. Besøg på din rejse også Torontos kendte markeder – bl.a. St. Lawrence Market, hvor man kan få en masse friske og gode varer – prøv især ”det canadiske guld” ahornsirup. Brug derefter aftenen på at opleve ægte canadisk sport i form af f.eks. ishockey.

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 4 – 5: NIAGARA FALLS

(28 km/80 miles – 1:20 timers kørsel)
I dag går turen videre til Niagara Falls, hvor I overnatter en enkelt nat, men det er faktisk ganske passende, fordi køreturen fra Toronto ikke er så lang, derfor er I hurtigt fremme og klar til at opleve. Niagara Falls er Canadas største turistattraktion og for mange på niveau med at opleve Grand Canyon eller pyramiderne, og det er smukkest at opleve fra den Canadiske side. Tag en sejltur med Maid of the Mist ud til det 750 meter brede Horseshow Falls, men iklæd dig inden en regnjakke, da du med denne bådtur kommer helt tæt på det store vandfald.

Herude kan du dagligt opleve regnbuer foran vandfaldet og se store og imponerende vandmasser, der fosser ud over kanten. Den vandmasse, som hvert minut fosser ud over kanten, svarer til en million badekar fyldt med vand. Se også vandfaldet inde fra med Journey Behind the Falls. Tag elevatoren 38 meter ned under jorden, ifør dig den gule regnjakke, gå gennem tunnelen inde bag tæppet af vand og kom igen helt tæt på de buldrende vandmasser. Brug aftenen i sjovt selskab til Oh Canada Eh? dinnershowet. Mød de syngende skovhuggere og canadiske hockeyspillere i denne underholdende musical, mens du nyder din middag.

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 5 – 8: ALGONQUIN PARK

(401 km/250 miles – 4:00 timers kørsel)
I dag går turen ud til noget af Østcanadas flotteste natur i Algonquin Parken. Nyd stilheden, de blanke, idylliske søer, duften af nåleskov og måske glimtet af en luntende bjørn. Denne rolige natur ligger bare 4 timers kørsel fra storbyens jag i Toronto. Algonquin parken har sit navn fra Algonquin-indianerstammen, som boede her oprindeligt og er Østcanadas bud på ægte canadisk vildnis. Tag på kanoture i de store, flotte søer og hold imens øjnene åbne efter det spændende dyreliv. Canoe Lake og Opeongo Lakeer især gode for nybegynder. På en kanotur i Algonquin kan du bl.a. møde elge, der lusker mellem stammerne, bævere der bygger dæmninger, eller oddere som plasker rundt i floderne.

Er du mere til at vandre, findes der over 140 kilometer af vandreruter og hikes i forskellig sværhedsgrad og for enhver smag. Tag om aftenen med på en ”Ulve-hyletur” med parkens dygtige guider, som efterligner ulvehyl, hvilket får ulvene i parken til at hyle også. Samtidig lærer du en masse interessant information om ulve og livet generelt i Algonquin parken.

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 8 – 10: OTTAWA

(276 km/171 miles – 3:15 timers kørsel)
Turen går i dag til Ottawa, som i 1857 udkonkurrerede både Montréal og Toronto som værende Canadas hovedstad. Byen er meget franskinspireret, og alle vejskilte m.m. står på både fransk og engelsk. Ottawa byder om sommeren på markeder, udendørs liv fra caféer og butikker i gaderne, mens vinteren er noget koldere men stadig interessant. Her kan du f.eks. besøge verdens længste skøjtebane Rideau Canal, som er en flod, der laves om til skøjtebane.

Eftersom Ottawa er Canadas hovedstad er det et must at besøge den ekstravagante parlamentsbygning, hvor man f.eks. kan tage en guidet rundvisning. Besøg også Peace Tower – byens højeste tårn – og få et godt overblik over byen og de omkringliggende grønne områder. Tag i sommerhalvåret ned til Byward-Markedet og smag nogle canadiske specialiteter – bl.a. Beavertails en stor flad, vaffellignende kage med forskelligt sødt pynt på eller poutine, som virkelig er en canadisk klassiker, nemlig pommes frittes med ost og sauce på.

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 10 - 11: MONTRÉAL

(199 km/123 miles – 2:00 timers kørsel)
Rejs videre til Montréal, en storby som kombinerer den franske og engelske fortid. Tag ned til Vieux-Montréal, som er byens gamle bydel. Særligt ved aftentid er her hyggeligt med smalle gader, belysning på de gamle kalkstenshuse. Gå en tur i gennem byen og besøg også den populære Basilique Notre Dame, som blev bygget mellem 1824 og 1829. Kirken er fantastisk smuk og bestemt et must, når man besøger Montréal.

Old Port of Montréal er også et besøg værd. Lej f.eks. cykler eller lad dig transportere af en af de små færger, som tøffer rundt i havnen. Nyd en aften med Cirque du Soleil, den verdenskendte akrobatik-forestilling, som stammer fra Quebec. I Montréal findes flere udgaver af dette storslåede show.

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 11 - 13: QUÉBEC

(255 km/158 miles – 2:45 timers kørsel)
Fortsæt nordpå til Québec City, som er en gammel europæisk by midt i Nordamerika. Byen er lidt mindre end Østcanadas andre storbyer, og man kan gå til de fleste attraktioner, hvis man bor centralt. Byen deles op i Haute Ville (øvre by) og Basse Ville (nedre by), som forbindes af stejle trapper eller kabelbanen, Le Funiculaire. Kabelbanen er spændende at prøve og byder samtidig på flotte udsigter på vej ned, derfor er den klart et besøg værd.

Québec er den eneste by i Nordamerika, som stadig har en bymur. Gå en tur på muren, som har udsigt over St. Lawrence-floden og aflæg også byens mange spændende museer et besøg, f.eks. Musée de la civilisation.

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 13 - 14: EDMUNDSTON

(323 km/200 miles – 3:15 timers kørsel)
Tag turen videre nordpå langs Le Fleuve Saint-Laurent floden og gør stop ved nogle af de flotte udsigtsposter. Turen går mod Halifax med et stop i Edmundston, som ligger lige op ad den amerikanske grænse. Stoppet i Edmunston er lagt ind for at dele den ellers lange køretur op.

Brug dagen på at slappe af i den lille by, besøg New Brunswick Botanical Garden eller tag ind til Petit-Sault Brewers bryggeriet. I morgen går turen videre til staten Nova Scotia og byen Halifax.

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 14 - 17: HALIFAX

(700 km/434 miles – 6:30 timers kørsel)
I dag venter en længere køretur resten af vejen til Halifax, men det er en smuk og spændende køretur. Oplev bl.a. de idylliske fiskerlejer og de mange flotte bugter med fyrtårne. Her overnatter I 3 nætter i Halifax, som er østkystens hovedby. Oplev selve byen men tag også nogle smutture ud af byen til nogle af de nærliggende områder som f.eks. Peggys Cove, hvor I kan se Canadas mest besøgte fyrtårn og fiskerleje. Det rødhvide fyrtårn står idyllisk på de grå granitklipper, og her kan man komme helt tæt på. Fiskerbyen herude er utroligt hyggelig, og her eksisterer den klassiske kyststemning med vippende kuttere på vandet, gode seafood restauranter og venlige lokale.

Kør også en time sydpå til Lunenburg og læg især mærke til de karakteristiske fiskerhuse, som har et femsidet kvistvindue kaldet ”The Lunenburg Bump”. Disse alkover har en lidt trist historie, for det var her at fiskerkonerne sad og spejdede efter fiskerskibene nede i havnen og holdt øje med, om skibene kom ind med et hvidt flag på, som kunne indikere, at deres mand var død til søs. Lunenburg er ellers en klassisk og utroligt hyggelig fiskerby med alt, hvad der hører til. Bl.a. også livlige markeder.

Brug også en dag på Halifax by, hvor havnepromenaden er et must med sine mågeskrig og små færger, som krydser bugten. Tag også ind og se Maritime Museum of the Atlantic, som levende fortæller om historien om Titanic med artefakter herfra også. Halifax var nemlig den nærmeste havn til ulykkesstedet og blev bedt om at sende skibe af sted for at fragte de omkomne hjem. Der var så mange omkomne, at de fleste blev efterladt til søs men 150 blev fragtet i land og begravet i Halifax. Tag f.eks. også en tur ud til Fairview Lawn Cemetary og se gravene. Her ligger bl.a. en J. Dawson, som mange tror på er Jack Dawson fra Titanic filmen. Her ligger derfor tit ekstra mange blomster. Husk naturligvis også at smage på Nova Scotias køkken, som byder på mange friske blåmuslinger, hummere og østers fanget i Atlanterhavet.

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

Download forslaget 

BESTIL ET TILBUD

PERSONLIGE OPLYSNINGER
BEMÆRKNINGER

VEJRET I TORONTO, CANADA

Galleri

[envira-gallery id=”472″]

PRISOVERSIGT

Download forslaget 

Vi anbefaler ikke at tage på denne rejse i vintermånederne.
Fra prisen er pr. person og gælder ved 2 voksne + 2 børn (u. 12 år) i samme værelse. inkl. fly, hotel og billeje.

SÆSONDAGEFRA (PR. PERSON)
Forår17 dage8.918,-
Sommer17 dage12.819,-
Efterår17 dage9.112,-
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.